icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

kamilkka
17. aug 2012

@anicka245 ahaaa, sorry...

anicka245
17. aug 2012

@kamilkka musime mysliet pozitivne, nie je tam a hotovo 😀 inak kupila som si ten caj z ostruziny malinovej, davate si ho niektora? 🙂

kika831
17. aug 2012

kika831 ahojte je tu niekto, kto ma termin 9.9?BA?

nastasyk
17. aug 2012

@anicka245 ja ho pijem, ale az teraz od 38.TT lebo som na to zabudla🙂 a pojedam aj lanove semienka, tak uviime...

nicearty
17. aug 2012

@anicka245 ano ano ja ho pijem kazdy den pol litra, niekedy aj viac 😵 ale tiez som zacala iba v 36tt tusim, aj lanove semienka su dobre ako pise @nastasyk

paula80
17. aug 2012

aj ja sa chystám kúpiť v lekárni,tu je link,čo som sa dočítala:
http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-ulahcia-poro...
Len neviem,koľko denne sa može vypiť,či je dávkovanie na obale čaju?

lucica
17. aug 2012

@kika831 Ahoj, ja mam termin 9.9. v BA 🙂

niky1336
17. aug 2012

mamicky, viete mi povedat na co mam narok po narodeni babatka? som prvorodicka, nevyznam sa v papierovackach
😢

romanknopp
17. aug 2012

@anicka245 ahoj mne ho robili dnes ked som bola prvykrat v nemocnici na kontrole teda v 37t a vysledky budu o tyzden

sjuz
17. aug 2012

@laura14 no tak ja neskor, a dufam, ze prirodzene ako prve (a snad aj tak rychlo a bez problemov). Termin mam 14/9-21/9, ale skor k tomu 21/9...

maria613
20. aug 2012

@lucica
@kika831 caute ja mam termin 10.9 ba al pevne verim ze sa malinky vypyta aspon tyzden skor bo to sa uz neda vydrzat...:-\

lucica
20. aug 2012

@maria613 @kika831 Ja som na tom podobne, ale nech ešte aspoň do začiatku septembra vydrží. Môj púrodník má tento týždeň dovolenku 🙂 Ale zatiaľ necítim že by sa chystal na svet, tak dúfam, že to tak ostane aspoň do budúcej stredy 🙂

maria613
20. aug 2012

@lucica
@kika831 tak to teda a viete kam idete rodit? ja na antolsku...🙂 a aj preto by som chcela uz buduci tyzden ze babo teraz kazdym enom vela rastie a lahsie sa tlaci mensie ale nech tam ostane dokedy bude potrebovat🙂 hlavne su nase miminka zdrave no nie?

lucica
20. aug 2012

@maria613 @kika831 Ja idem rodiť na Kramáre. Môj malý mal na poslednom ultrazvuku, ktorý bol 36+2 (t.j. v 37.týždni) 2850g a vraj to je akurát, tak uvidíme, koľko vlaibuk narastie za posledné možno 3 týždne.

maria613
20. aug 2012

@lucica jeej no len aby si ho potom vytlacila😉 ja som bola v 35 plus 4 a mal 2350 gr je trosku mensi ale to asi po mm aj on nieje zrovna ako hora 🙂

lucica
20. aug 2012

@maria613 no uvidime, ale snad s tym nebude problem. Ja som neni nejaka chuda, tak aj panvu mam odst siroku, tak snad to pojde dobre. Staci mysliet pozitivne 🙂

maria613
20. aug 2012

@lucica jasne to je velmi dolezite aoe urcite to pojde vsak niektore zeny ani nevedia co je to porod tak drzim palce nech to je hlavne co najlahsie 🙂

kika831
20. aug 2012

Ja mam termin 9.9 BA. Rodit by som mala u Kocha, ale dufam, ze to bude skor, bo maly uz ma idealnu vahu aj polohu 🙂

lucica
20. aug 2012

@kika831 budes rodit cisarskym?

viktorka555
20. aug 2012

ja mám termín 3.9., ale primár rozhodol o cisárskom na 28.8., keď to na mňa nepríde skôr...malá má už skoro 4 kg...ja som sa tiež taká veľká narodila

baby124
20. aug 2012

ahojte kocky prosim hlasujte velmi mi s tym pomozete http://diteroku.maminka.cz/zobraz-foto/35544#ut... dakujem

pipinka82
20. aug 2012

Baby dnešná poradna dopadla dobre 😀 prietok v poriadku a dozvedela som sa konečne náš den D takže idem pod skalpel 4.septembra 😀 baby ale sa už aj teším mám toho už plné zuby 😉 čo sa týka opuchu celého tela a trpnutie rúk 😉

kika831
20. aug 2012

ahoj, zatial by som mala rodit normalne, nakolko je babo v idealnej polohe a ja by som radsej isla normalne ako cisarakom

jamama
20. aug 2012

Neviete,či ma otec nárok po narodeni dietata na nejake voľno,ak je živnostnik?

anicka245
20. aug 2012

ja som oddnes rozhodnuta prestat citat vsetky clanky ohladom porodu a hlavne ohladom cisaraku... na najmama som dnes citala "uzasny" clanok o tom ako prebieha cisarak a aj tu na konikovi skusenosti a baby mne normalne prislo rano zle... som si musela ist lahnut ako mi bolo blbo z toho. Nech to uz dopadne akokolvek, akokolvek budem musiet nakoniec rodit nechcem vediet dopredu co ma caka... tie co mate naplanovany cisarak drzim vam strasne palce!

tamix
20. aug 2012

@anicka245 to je asi ozaj najlepšie - sladká nevedomosť 🙂 . Ja asi budem mať cisársky - ale snažím sa neriešiť, čo by bolo lepšie. Mám kamošky, čo dopadli asi horšie pri riadnom pôrode, ako ja pri prvom cisárskom. Ak je problém, tak je jedno, ako človek rodí. Nie je to príjemné ani tak, ani tak ☹
Ja idem na poradňu zajtra, tak som zvedavá, ako sa Dr. rozhodne. Hlavne som zvedavá, ako malý - aký je veľký
Držím palce

romanknopp
21. aug 2012

@anicka245 to ani nečítaj ja som si pozrela jedno video o pôrode a stačilo, čo má prísť príde, nejak musia prísť na svet no nie?

anka772
21. aug 2012

Tak včerajšia poradňa dopadla ok, prietoky sú v poriadku a maličká má 3280 g a som 36tt plus 5.. Neviem, čo poviete, nie je dosť veĺká bambuľka?? A mám si kúpiť alchemilkový čaj, aby sa narodila v termíne.. samozrejme, aby som neprenášala...🙂 🙂

niky1336
21. aug 2012

@anka772 ja som bola tiez vcera na poradni, a sme skoro o kg mensi 🙂 mame 2600 g a od zajtra 38tt, no ja som sa narodila malicka a ako vidim aj moja dcerka bude mensia od ostatnych 🙂 podla doki vydrzi az do 40tt, no mna uz boli vsetko, krize, chrbtica, nohy, a furt mi je zle a niekedy aj dost silne bolesti mam, uz cakam kedy sa na svet vypita - tesila by som sa keby prisla este v auguste. 🙂