September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
kika831 ahojte je tu niekto, kto ma termin 9.9?BA?
aj ja sa chystám kúpiť v lekárni,tu je link,čo som sa dočítala:
http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-ulahcia-poro...
Len neviem,koľko denne sa može vypiť,či je dávkovanie na obale čaju?
mamicky, viete mi povedat na co mam narok po narodeni babatka? som prvorodicka, nevyznam sa v papierovackach
😢
@anicka245 ahoj mne ho robili dnes ked som bola prvykrat v nemocnici na kontrole teda v 37t a vysledky budu o tyzden
Ja mam termin 9.9 BA. Rodit by som mala u Kocha, ale dufam, ze to bude skor, bo maly uz ma idealnu vahu aj polohu 🙂
ja mám termín 3.9., ale primár rozhodol o cisárskom na 28.8., keď to na mňa nepríde skôr...malá má už skoro 4 kg...ja som sa tiež taká veľká narodila
ahojte kocky prosim hlasujte velmi mi s tym pomozete http://diteroku.maminka.cz/zobraz-foto/35544#ut... dakujem
Baby dnešná poradna dopadla dobre 😀 prietok v poriadku a dozvedela som sa konečne náš den D takže idem pod skalpel 4.septembra 😀 baby ale sa už aj teším mám toho už plné zuby 😉 čo sa týka opuchu celého tela a trpnutie rúk 😉
ahoj, zatial by som mala rodit normalne, nakolko je babo v idealnej polohe a ja by som radsej isla normalne ako cisarakom
Neviete,či ma otec nárok po narodeni dietata na nejake voľno,ak je živnostnik?
ja som oddnes rozhodnuta prestat citat vsetky clanky ohladom porodu a hlavne ohladom cisaraku... na najmama som dnes citala "uzasny" clanok o tom ako prebieha cisarak a aj tu na konikovi skusenosti a baby mne normalne prislo rano zle... som si musela ist lahnut ako mi bolo blbo z toho. Nech to uz dopadne akokolvek, akokolvek budem musiet nakoniec rodit nechcem vediet dopredu co ma caka... tie co mate naplanovany cisarak drzim vam strasne palce!
@anicka245 to je asi ozaj najlepšie - sladká nevedomosť 🙂 . Ja asi budem mať cisársky - ale snažím sa neriešiť, čo by bolo lepšie. Mám kamošky, čo dopadli asi horšie pri riadnom pôrode, ako ja pri prvom cisárskom. Ak je problém, tak je jedno, ako človek rodí. Nie je to príjemné ani tak, ani tak ☹
Ja idem na poradňu zajtra, tak som zvedavá, ako sa Dr. rozhodne. Hlavne som zvedavá, ako malý - aký je veľký
Držím palce
@anicka245 to ani nečítaj ja som si pozrela jedno video o pôrode a stačilo, čo má prísť príde, nejak musia prísť na svet no nie?
Tak včerajšia poradňa dopadla ok, prietoky sú v poriadku a maličká má 3280 g a som 36tt plus 5.. Neviem, čo poviete, nie je dosť veĺká bambuľka?? A mám si kúpiť alchemilkový čaj, aby sa narodila v termíne.. samozrejme, aby som neprenášala...🙂 🙂
@anka772 ja som bola tiez vcera na poradni, a sme skoro o kg mensi 🙂 mame 2600 g a od zajtra 38tt, no ja som sa narodila malicka a ako vidim aj moja dcerka bude mensia od ostatnych 🙂 podla doki vydrzi az do 40tt, no mna uz boli vsetko, krize, chrbtica, nohy, a furt mi je zle a niekedy aj dost silne bolesti mam, uz cakam kedy sa na svet vypita - tesila by som sa keby prisla este v auguste. 🙂

@anicka245 ahaaa, sorry...