September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Baby, nemali ste problem ze by vas v poslednych tyzdnoch dako prehanalo? Mna uz druhy den stale zenie a niesom si vedoma nicoho co by som take zjedla..tak sa bojim ci nemam radsej nastivit doktora, bo co spapam tak do troch hodin je von..a potom som stale hladna 🙂. Teda vcera to bolo este v pohode, ale dnes teda nic moc. Na nete som sa docitala ze to moze byt priznak porodu, ale pride mi to dake divne..hlavne ked nemam ziadne bolesti ani ine problemy
Ahojte tak som tu. píše za mňa mamička, lebo ja som maličká. Volám sa Adelka, narodila som sa 11.9.2012 o 5.15, merala som 54cm a vážila 4120 g. tatino vraví, že som nádherná 🙂
@gelifil nesla som tam az tak neskoro...snad okolo 8 som prisla donemocky...spravili vstupne vysetrenia, pripravili ma na porod a o 12:04 bola mala na svete...rychlo mi to postupovalo...pri prvej som prisla okolo 7 a o 14:03 bola na svete...tiez dost rychlo....nastazujem si na porody boli obidva dobre az na tu tupanu lekarku co som teraz schytala...
inak byby gratulujem k detickam🙂
my sme mali troska problem s papanim mala stale spala dost schudla a vobec nechcela priberat ale zlepsilo sa to a uz pomalicky priberame...len mame problemi s bruskom....mame bolesti a tak placeme....dost prdi a nez si prdne tak je kriku az az...niekedy jej to ani spat neda ale ked si prdne tak je z potom dobre...inak stale spinkame🙂
je tu este niekto septembrovy, kto stale nic ako ja? Uz sa neviem dockat ked vidim, ako tu babatka pribudaju...A ked tak zbezne pozeram tusim skoro same baby 🙂
@aliaxa ja dufam, ze sa jej vyhnem, prve prislo super rycho a samo... ale doktorka povedala, ze podla toho ako bude v utorok sa dohodneme na termine, tak snad ju ukecam na koniec tyzdna a stihnem to skor a sama 🙂 po pravde sa ale neviem dockat, hlavne ked mam doma skoro 3 rocnu babu, takze behat za nou s takym pupkom uz nie je zabava...
AHOJTE babulky aj ja stale čakam a nič sa nedeje ☹
@lusinda1989 ja som mala termin podla MS v piatok, brucho mi tvrdne ako blaznive... ale inak nic. tak zajtra zasa poradna, uvidim co povie doktorka, aj ked chcela by sa uz dohodnut na termin a mne sa nechce s vyvolavackou, nech to uz pride samo...
no nic ine nam neostava ako cakat.
@lusinda1989 musíme ich nejako nalákať von ale neviem čo by zabralo na nase drobce, 🙂
@sjuz no ako brucho tvrdne aj mne ale mavam aj take krce v podbrusku ale porod sa akosi nespusta... :( ja mam poradnu tiez zajtra tak uvidim ako sme pokrocili... ale to ranne vstavanie ma asi zabije :(
@fukasova no neviem ale ako ja uz robim vsetko mozne aj nemozne 🙂 uz mam aj okna aj dlazky umyte 🙂 skusim dat dnes druhe kolo dlaziek 🙂 uz aj kolac mam hotovy :(
a mala stale nic 🙂
@lusinda1989 heh maju cas ja idem v stredu na poradnu tak mi povie kedy mam ist do porodnice ak to na mna este nepride
@lusinda1989 ja mam už tiež všetko upratane ale okna si umývať radšej netrúfam
@sandrika1986 aka nadherna
baby ja som na sukromke ale zvyknem sem nakuknut.ja uz tiez taham posledny tazden a uz som z toho vedla.nevladzem bolia ma kosti.a moja psychika ani nevravim.zajtra idem na poradnu som zvedava ze ci mi zase povie-tento tyzden to nevyzera na porod....a to ma asi sibne na koze.ja uz ani nechcem ist domoooov stadial.
@sjuz a kam ides rodit? veru uz nech sme hlavne doma zdravi a v poriadku 🙂
ja som uz riadne ubolena, tlaci ma uz skutocne vsade, hlavne citim take blbe tlaky ku konecniku, je to velmi bolestive, niekedy az sediet nemozem :( mate to niektora?
inak tiez bolesti v podbrusku, niektore pohyby maleho su tiez dost bolestive, obcas ledva chodim 🙂 asi nam nezostava nic ine len prehovarat a prehovarat 🙂 dufajme ze sa vsetky tento tyzden uz dockame 🙂
@ktore : Ďakujem 🙂
@lusinda1989 ja mam poradnu az o 5, takze ranne vstavanie to neovplyvnuje, az na tu moju malu, ktora sa napr dnes rozhodla vstavat o 4.30, takze som bola doobeda super nevrla a unavena :(
@fukasova
@lusinda1989
Baby zavidim, kludne pridite upratat aj ku mne, ja som rada, ze cely den stiham behat za malou a ked nahodou spi, to si akurat nohy vylozim a nic nerobim 🙂
@anicka245 ruzinov. Inak pri prvej mi nic nebolo az mi zacali slabunke bolesti v podbrusku ako pri menstruacii, kazdych 10 min, inak pred tym nic, ziadne tvrdnutie ani bolesti. Teraz sa citim hrozne, brucho tvrdne, mala sa hybe niekedy tak, ze ledva dycham, zle sa mi sedi - lezi - aj stoji. Uz ma aj krize zacinaju boliet...
@ktore sama som zvedava, uvidime co povie doktorka na poradni. Zatial to na zajtra nevidim, lebo pri prvej ma pravidelne bolelo brucho asi 24 hod nez som isla do nemocnice. tak si hovorim, ze zajtra to uz asi nestihnem, aj ked druhe moze byt rychlejsie. No a doktorka si chce dohodnut datum, lebo podla MS som mala termin14/9, takze uz ma bude chciet ukecat na tento tyzden...
@sjuz musela som poupratovať lebo mala potrhala papieriky a boli vsade a samozrejme jej to robilo radosť 🙂 ,lenže ked som doupratovala musela som si vyložiť nohy aj ja lebo ma nenormálne boleli a o brušku ani nehovorím ešte že manžel navaril,ma odbremenil aspon som ja nemusela 😉
@sjuz no ono neviem co je lepsie nevyspat sa s malou este v bruchu alebo az potom ked bude na svete 🙂 v kazdom pripade som dnes spala dve hodiny. . .inak mala nelinka diskoteku v bruchu

ahojte dievcata tak uz sme porodily mame Karolinku narodila sa 10.9.2012 o 10.32 merala 49 cm a vazila 3000g a narodila sa v 39 tt.a dnes na prepustily porod sme maly rychly o 5.00 mi zacala odetkat plodova voda o 6.00 sme dosly do porodnice prijem klistr infuzia a o 10.32 som porodila 🙂