icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

svaca20
18. sep 2012

ahojte mamičky, dnes máme termín, ani náznak bolestí, bábo sa s pravidelnosťou vrtí každý večer, ale ja ho už chcem mať pri sebe. Som veľmi zvedavá, či má Dr. dnes pošle opäť domov. 😒

sjuz
18. sep 2012

@lusinda1989 toto ja som rada, ze aj prva aj druha v bruchu spali ked som spala ja... takze u nas ponocovanie nebolo kvoli babu, skor, ze som sa nevedela nejako dobre ulozit. Ja dufam, ze druha bude taka dobra ako prva, ta od zaciatku vstavala iba 2x za nooc, co sa mi zdalo v pohode...

keyka
18. sep 2012

@lusinda1989 a neposuvala sa ti tou diskotekou v brusku? bo ja som mala vcera vecer neskutocne tlaky a kopacne a tance v brusku...a do rana mi padlo brusko ako snad nikdy...vcera som ho mala tak v strede a tvrde a po tom jej rosambe ho mam neskutocne nizke a hore je make jak pyre ;)..tak dufam ze to znaci ze uz by chcela von ;)

romanknopp
18. sep 2012

tak babenky, my sme už doma, malý sa narodil v piatok v noci, miery 3240 gr a 55 cm. Som rada, že je to už za nami a že všetko, aspoň zatiaľ vyzerá dobre....

romanknopp
18. sep 2012

@dadika663 tak rýchlo, aj my sme to absolvovali strašne rýchlo, až sa doktor čudoval, o polnoci som dostala strašne silné kontrakcie, o 1.20 bol malý na svete, muž ani nestihol dôjsť k pôrodu

ktore
18. sep 2012

@romanknopp coze tak rychlo?to bola fakt rychlovka.gratulujem aj k rychlemu porodu aj k babetku.druhy porod asi budes musiet uz byt v nemocnici aby si neporodila doma 😀 este ze ste stihli zajst.

lusinda1989
18. sep 2012

@keyka no neviem asi ale mne uz brusko padlo par dni dozadu . . .dnes na kontrole uz otvorena na jeden prst tak ze uz to moze prist aj kontrakcie som uz asi mala. . .

keyka
18. sep 2012

@lusinda1989 tak moc drzim palce....kiez by mi zajtra na kontrole tiez povedali ze uz sa mala chysta von ;)

annie6
18. sep 2012

ako dobre keď už to má niekto za sebou (gratulujem) 😉 my máme termín bud.týždeň ale zatiaľ to nevyzerá, že by chcel drobec prísť, musíííme si počkať 😀

lusinda1989
18. sep 2012

@keyka dakujem neboj skor ci neskor vsetky babatka pridu na svet 🙂 len keby to bolo skor ako neskor ze :D

sjuz
18. sep 2012

Hmm, u nas stale nic. doktorka dnes povedala, ze stale je to rovnake (uz 3tyzdne), takze ma nepotesila...

dadika663
19. sep 2012

@romanknopp tak to si mala rychly porod 🙂

ktore
19. sep 2012

@sjuz aj som na tom istom.furt rovnako.krcok makky a ale vysoko,este nedolieha hlavicka.v pondelok idem na poradnu ale povedala dokina ze sa to moze zmenit.

baby uz ste boli tak ze vam povedalai ze sa babo nechysta a potom sa to zmenili a rodili ste?tie co mate babo.

iviatko
19. sep 2012

@ktore mne ano, zevrj tyzden este nic nebude o 3dni bol nico na svete...

iviatko
19. sep 2012

inak sledujem, ako ktora porodila, ako cakate...🙂 tak som zvedava , ktora bude dalsia , drzim palce.

ktore
19. sep 2012

@iviatko dala si mi trosku nadeje.trosku dobreho pocitu do tych nekonecnych dni.ja som mala vecer same tvrdnutie.aj v noci.cca pred druhou som vliezla do dobreho tepleho kupela a lezala asi necelu hodinu.potom to preslo.a spala som lepsie.bola som este hore aj tvrdlo brusko ale uz nie v jednom kuse.mohlo by to mat aj nejaky vyznam to tvrdnutie.

iviatko
19. sep 2012

@ktore ja detto... cakam ako na spasenie...cele noci nespim, lebo cakam, ze co, rozbehne sa, nerozbehne? dnes mam poradnu, tak uvidime, vcera na utz ma nepotesil ujo, ze ma uz 3780g, vraj mi radsej povedal to mensie cislo 😒

ktore
19. sep 2012

@iviatko aj ja som zvedava kto to bude.uz pomali sa tu pominame a bude sa kecat o kojeni a problemoch a radostiach babetiek..ja som mala teda aj mam hrcku na prsniku.hrooozne ma bolel cely dvorec,ani dotknut sa ho.dala som dole podprdu a uz druhy den sa to zlepsilo.bolelo ale nie tak.som to masirovala.v noci sa mi pustilo mledzivo a uz bolo zase lepsie.odvtedy podprdu ani nenosim doma.lebo mi zvyklo vytekat mledzivo sem tam a vtedy ked ta hrcka tak som skusila a ani kvapka.tak sa to tam asi upchalo.ale uz je dobre.v noci potieklo trosku a teraz je zase klud.

iviatko
19. sep 2012

@ktore ja podprdu neznesiem od zaciatku, len uzke tieklo, nech mi nebehaju ciciky kade tade 😀 alebo kojenecku, ta je pohodlna... No snad sa dockame cim skor, lebo je to uz na nerv 🙂

ktore
19. sep 2012

@iviatko panecku dobre ti vymeral.jednej z druheho forumu tiez povedala dobre vysoku vahu a narodil sa z 3600 gramami,ale cisarskym.moja bola vraj v 38 tyzdni 3245 gramova ale ja odratam radsej tych 200 gramov vraj tolko moze klamat vypocet.uf mne by stacilo aj 3 kilove babo len je prod lahky a bao zdrave.

kolko si pribrala?

iviatko
19. sep 2012

@ktore 13 kil som pribrala, syn mal 3770, a teraz bol drobec od 30tt o 2tt+5dni vacsi, tak sm sa uz zmierila s tym, ze 3kilove babatko mat nebudem 😵
Cisarak urcite nechcem, zvladnem nejak aj druhy prirodzeny ;)

ktore
19. sep 2012

@iviatko presne toto hovoril aj tej babe ze je dva tyzdne vopred z velkostou.presne ako tebe.ale druhej kamoske povedali ze bude mala velka a aj mala 3850 gramov.dali ju potom cisarskym,nenechali ju prenasat.
aj jas om pribrala 13 ,5 kil.inak mam jednu podprdu co som dostala ale asi kupim o cislo vacsiu.len to ze neviem ake cislo je henta.nema oznacenie.inak nosim podprdy cislo 90-95/C vystuzene ale neviem ci nekupim aj D-ckonech ma prsnik volno.

iviatko
19. sep 2012

@ktore toho sa bojim..
ja som si kupila aj tu ahh bra, ale je to len nejaka napodobenina, penim jak pes...ale celkom fajn je to, original je urcite lepsia 🙂

ktore
19. sep 2012

@iviatko aj ja som to pozerala v telke a videla som na trhovisku.nevadi ze napodobenina hlavne ze sluzi.ono asi aj na kojenie bude dobra nie?sa prisposobuje?ci radsej volnejsie normalne kojenecke dat?

iviatko
19. sep 2012

@ktore tato je taka elasticka, celkom fajn. Len ma reze pod prsiami, kvoli brusku sa mi roluje...
Ja mam par kojeneckych, uvidime, ake budu ked sa naleju prsia 🙂

dadika663
19. sep 2012

@romanknopp TAK JA SOM RODILA NA 39 tt prislo to same od seba. inak som mala termin az teraz v stvrtok 20.9.

aliaxa
19. sep 2012

Baby vcera som mala termin a dnes mi doktor na poradni povedal ze mam chodit kazdy den stvrtok,piatok, sobota, nedela na CTG a ked do pondelka neporodim mam prist este na poradnu a ma posle do nemocnice

sjuz
19. sep 2012

@aliaxa fiha, tak ta moja nic take. vcera urobila ctg vsetko skontrolovala a ak neporodim do piatku mam prist v piatok na vyvolavacku a to som mala termin 14/9... tak drzim palce. ja asi dnes trocha pochodim po schodoch a uvidim ci pomoze 🙂

aliaxa
19. sep 2012

@sjuz tak ty to budes mat skor zasebou... aj ja skusim sprchu a aj schody byvam az na siedmom poschodi tak snad mi to pomoze 🙂

sjuz
19. sep 2012

@aliaxa mne pri prvom pomohol teply kupel, ale na urychlenie, lebo kontrakcie som uz mala v 10-min intervaloch skoro 24 hod, le boli slabe a nezrychlovali sa. Ale po vani sme 2 hod uz isli do nemocnice a o dalsie 2 bola mala na svete. Tie schody som neskusala, sme na 6, len neverim ze na to 6. este nejako vyleziem 🙂 asi pojdem najprv dole a potom hore kolko budem vladat a zbytok vytahom...