September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lusinda1989 toto ja som rada, ze aj prva aj druha v bruchu spali ked som spala ja... takze u nas ponocovanie nebolo kvoli babu, skor, ze som sa nevedela nejako dobre ulozit. Ja dufam, ze druha bude taka dobra ako prva, ta od zaciatku vstavala iba 2x za nooc, co sa mi zdalo v pohode...
@lusinda1989 a neposuvala sa ti tou diskotekou v brusku? bo ja som mala vcera vecer neskutocne tlaky a kopacne a tance v brusku...a do rana mi padlo brusko ako snad nikdy...vcera som ho mala tak v strede a tvrde a po tom jej rosambe ho mam neskutocne nizke a hore je make jak pyre ;)..tak dufam ze to znaci ze uz by chcela von ;)
tak babenky, my sme už doma, malý sa narodil v piatok v noci, miery 3240 gr a 55 cm. Som rada, že je to už za nami a že všetko, aspoň zatiaľ vyzerá dobre....
@dadika663 tak rýchlo, aj my sme to absolvovali strašne rýchlo, až sa doktor čudoval, o polnoci som dostala strašne silné kontrakcie, o 1.20 bol malý na svete, muž ani nestihol dôjsť k pôrodu
@romanknopp coze tak rychlo?to bola fakt rychlovka.gratulujem aj k rychlemu porodu aj k babetku.druhy porod asi budes musiet uz byt v nemocnici aby si neporodila doma 😀 este ze ste stihli zajst.
@keyka no neviem asi ale mne uz brusko padlo par dni dozadu . . .dnes na kontrole uz otvorena na jeden prst tak ze uz to moze prist aj kontrakcie som uz asi mala. . .
@lusinda1989 tak moc drzim palce....kiez by mi zajtra na kontrole tiez povedali ze uz sa mala chysta von ;)
ako dobre keď už to má niekto za sebou (gratulujem) 😉 my máme termín bud.týždeň ale zatiaľ to nevyzerá, že by chcel drobec prísť, musíííme si počkať 😀
@keyka dakujem neboj skor ci neskor vsetky babatka pridu na svet 🙂 len keby to bolo skor ako neskor ze :D
Hmm, u nas stale nic. doktorka dnes povedala, ze stale je to rovnake (uz 3tyzdne), takze ma nepotesila...
@romanknopp tak to si mala rychly porod 🙂
inak sledujem, ako ktora porodila, ako cakate...🙂 tak som zvedava , ktora bude dalsia , drzim palce.
@iviatko dala si mi trosku nadeje.trosku dobreho pocitu do tych nekonecnych dni.ja som mala vecer same tvrdnutie.aj v noci.cca pred druhou som vliezla do dobreho tepleho kupela a lezala asi necelu hodinu.potom to preslo.a spala som lepsie.bola som este hore aj tvrdlo brusko ale uz nie v jednom kuse.mohlo by to mat aj nejaky vyznam to tvrdnutie.
@iviatko aj ja som zvedava kto to bude.uz pomali sa tu pominame a bude sa kecat o kojeni a problemoch a radostiach babetiek..ja som mala teda aj mam hrcku na prsniku.hrooozne ma bolel cely dvorec,ani dotknut sa ho.dala som dole podprdu a uz druhy den sa to zlepsilo.bolelo ale nie tak.som to masirovala.v noci sa mi pustilo mledzivo a uz bolo zase lepsie.odvtedy podprdu ani nenosim doma.lebo mi zvyklo vytekat mledzivo sem tam a vtedy ked ta hrcka tak som skusila a ani kvapka.tak sa to tam asi upchalo.ale uz je dobre.v noci potieklo trosku a teraz je zase klud.
@iviatko panecku dobre ti vymeral.jednej z druheho forumu tiez povedala dobre vysoku vahu a narodil sa z 3600 gramami,ale cisarskym.moja bola vraj v 38 tyzdni 3245 gramova ale ja odratam radsej tych 200 gramov vraj tolko moze klamat vypocet.uf mne by stacilo aj 3 kilove babo len je prod lahky a bao zdrave.
kolko si pribrala?
@iviatko presne toto hovoril aj tej babe ze je dva tyzdne vopred z velkostou.presne ako tebe.ale druhej kamoske povedali ze bude mala velka a aj mala 3850 gramov.dali ju potom cisarskym,nenechali ju prenasat.
aj jas om pribrala 13 ,5 kil.inak mam jednu podprdu co som dostala ale asi kupim o cislo vacsiu.len to ze neviem ake cislo je henta.nema oznacenie.inak nosim podprdy cislo 90-95/C vystuzene ale neviem ci nekupim aj D-ckonech ma prsnik volno.
@romanknopp TAK JA SOM RODILA NA 39 tt prislo to same od seba. inak som mala termin az teraz v stvrtok 20.9.
Baby vcera som mala termin a dnes mi doktor na poradni povedal ze mam chodit kazdy den stvrtok,piatok, sobota, nedela na CTG a ked do pondelka neporodim mam prist este na poradnu a ma posle do nemocnice
@aliaxa mne pri prvom pomohol teply kupel, ale na urychlenie, lebo kontrakcie som uz mala v 10-min intervaloch skoro 24 hod, le boli slabe a nezrychlovali sa. Ale po vani sme 2 hod uz isli do nemocnice a o dalsie 2 bola mala na svete. Tie schody som neskusala, sme na 6, len neverim ze na to 6. este nejako vyleziem 🙂 asi pojdem najprv dole a potom hore kolko budem vladat a zbytok vytahom...

ahojte mamičky, dnes máme termín, ani náznak bolestí, bábo sa s pravidelnosťou vrtí každý večer, ale ja ho už chcem mať pri sebe. Som veľmi zvedavá, či má Dr. dnes pošle opäť domov. 😒