icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

manamani1
5. jan 2012

@zuszana nie,asi nie som, aj mna tak bolelo a bola to ovu.nemas graf?kolky DC si?

zuszana
5. jan 2012

@manamani1 graf nemám som 28DC dnes presne, ale asi pred dvoma týždňami som bola u doktora a povedal, že tam mám pekný folikul, tak že ovulka by mala prísť do 2-3dní a že by som ju mala teraz znova? ale ja mám trošku aj špinenie už ako pred ms

manamani1
5. jan 2012

@zuszana noooo, vypada to celkom fajn,...tak ovulku si uz mala. testovat?

zuszana
5. jan 2012

@manamani1 myslíš tehu test? no chcela som zajtra, že na tri krále 🙂 ale teraz neviem uvidím či dostanem ms...ale cítim, že hej ☹

manamani1
5. jan 2012

@zuszana to citi mozes, predmenstruacne bolesti su aj zehu priznak!

zuszana
5. jan 2012

@manamani1 ved ja viem, ale mám aj výtok už trošku a to by nemalo byť...

manamani1
5. jan 2012

@zuszana niektore zeny mavaju mrchu aj 6 mesiacov!

zuszana
5. jan 2012

@manamani1 aj to je pravda, len ja som asi pesimistka, no asi sa tým chránim, aby som nebola veľmi sklamaná, lebo už aj tak som ☹ s tým ale asi nič nenarobíme, kiež by nám to už všetkým vyšlo, čo tak veľmi túžime... 😒

uzovicka
5. jan 2012

@zuszana ahoj zuzi, testla som v utorok, bol negativny a odvtedy sa tiez bojim testnut, aby som nebola smutna, lebo ten negativny ma dost zarmutil. MS by mala prist zajtra, pozajtra, potom uz skusim test. A tiez si myslim, ze spinenie nie je este menzes. Pri prvom som take mala a bola som tehu.pa

nelinocka
5. jan 2012

zenicky potichu sa pridavam k vam smiem mala by dojst mrška 10 teho urobime test aj rano.....zatial pred tyzdnom zacali rast prsia take su naliate bolave picha v nim vytok bielozlty a pichanie v podbrusku zblnkotanie steklenie mno uvidime ako sa citite vy posledna mens v decembri 10 teho :-/ 😝

kali23
5. jan 2012

ja som mala poslednu ms 26.11., sice som este nebola u lekarky, chystam sa tento tyzden... ale priznaky a okolnosti su jasné... tiez ma strasne ale strasne bolia prsia, hlavne vecer a v noci, mám ich pevnejšie, ale dáke velké zvacsenie to nie, poobede mávam pocit plného zaludka, akoby mi pomaly trávilo a aj dnes rano som mala pocit zaludka na vode🙂 ale ked som sa najedla, tak ok... v noci sa mi nechce spat a cez den sa mi chce spat strasne moc 🙂

haannka
5. jan 2012

ahojte, takze hcg pekne stupa...tak hadam vsetko dobre dopadne.

alex999
5. jan 2012

Jej september 2012 😀 môžem sa pridať?? MS posedna 13.12, dnes rano 2 testiky a na oboch 2 krase silne čiarky 😀 , v pondelok sa chcem objednať na sono, cca o 2 tyždne by to malo byť potvrdene doky 😅 priznaky- mam bolestive prsia, bolesti v podbrušku ako pred MS, vytok, baz. teplota ukazuje 37,3. Tak isto ako pri prvom tehu. Vnutorny pocit mam už dlhšie . Tak myslim že to bude Kajko 😝 Nakoľko zle mi nie je, a chuť veľka na sladke a mäso, čo je uplny opak ako keď som čakala Natalku 😉

georgina12
5. jan 2012

@zuszana jaj, to ma moc mrzí, ale nevešaj hlavu, skús to tento cyklus brať tak, že je ti to jedno...u nás to zabralo! kiežby aj u vás, moc držím prsty a nevzdávaj sa!!!!!

georgina12
5. jan 2012

@kali23 ahoj, aj ja som mola poslednu ms 26.11.:)))) všetko dobré🙂 inak aj mne sa už nevoľnosti rozbiehajú a tiež skôr poobede. ale nevadí, ak by bolo aj nám zle, hlavne, nech je drobcom dobre, no nie? všetko dobré!

tomika
5. jan 2012

@kali23 ahoj,aj ja som mala posledny ms 26.11 🙂 .Test som robila 2.1.A silné // tam boli.Pondelok idem k lekárovi 🙂 .

zuszana
5. jan 2012

@georgina12 jasné, veď som v podtate v pohode, len to prvotné sklamanie bolo, uvidíme na budúce 🙂 no ale už nebudem patriť do tejto skupinky, tak sa tu majte krásne a šťastne tehulkovanie prajem 🙂

tomika
5. jan 2012

@georgina12 ahoj 🙂 a bola si už o doki??

lill7
5. jan 2012

Kočky, tak ja som dnes testla a sú tam dve čiarky 😵 druhá trochu slabšia, ale dúfam, že bude silnieť 🙂
tiež ma občas pobolieva podbruško , mám citlivešia a plnšie prisia a posledna ms bola 8.12.

georgina12
5. jan 2012

@tomika ahoj, este nie, chystam sa v pond. co ty?

georgina12
5. jan 2012

@tomika jaj, teraz čítam, že to isté🙂))aj ty! gratulujem!

tomika
5. jan 2012

@georgina12 🙂 😉

katka143
5. jan 2012

@kali23 gratulujem a teším sa s tebou 🙂 ja pôjdem doktorovi tiež asi tento týždeň.inak s tými prsiami rovnako aj u mňa,niekedy na nevydržanie 😖

uzovicka
5. jan 2012

@danjelca Ahoj, mas nieco nove? Robila si si tehu test? Ak mi nepride zajtra, ja sa otestujem v sobotu rano. Kiezby nam to uz vyslo 😉

danjelca
6. jan 2012

@uzovicka ahoj robila som si včera taký minidušík tam bol, najprv som si ani nebola istá či je a či to nie je len nejaká rozpitá farba.A dnes ráno znova a je tam ten istý minidušík, velmi jemný ale viditelný, tak skusim v sobotu a v nedelu.V nedelu by mala príst ms tak uvidím..Testovala som na 12 DPO a dnes mám 13DPO.
Kiež by..ale u mna je dôležitá ms či príde a či to ten dušík na teste vydrží aj po nej🙂
No kiež by!🙂

keenfan
6. jan 2012

ahoj dievcata tak ja sa pomaly pridam tiez, predvcerom poobede a vcera rano som si robila test, vysli mi / /, tak mi vychadza termin na september, posledna ms bola 6.12. na Mikulasa 🙂
Drzim nam vsetkym palceky aby bolo vsetko ok 🙂

alex999
6. jan 2012

@keenfan tak držim palce 😀 ja sa už pomaly začinam tešiť na september, ak v nedelu MS nepride, tak v pondelok sa objednavam na sono. AJ keď pri prvom tehu som ešte MS dostala, taku slabšiu, ale bola.tak čakam aj teraz.. V pondelok spravim ešte 2 testiky 😉

keenfan
6. jan 2012

@alex999 super tak sa pochval este raz potom 🙂 a mas uz jedno dietatko teda? My mame 3apol rocneho syna tak uz je na case aby mal surodenca 😀

alex999
6. jan 2012

@keenfan ano mam 7 mesačnu Natalku 😀 a teraz sa zadarilo opäť 😉 .Ja chcem mať deti kratko po sebe, aj dalšie 😅

keenfan
6. jan 2012

@alex999 tak to hej, to je mile 🙂 uz len aby vsetko bolo ok 🙂