♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No, zajtra idem na sono, 1. apríla a možno si z nás bábetko vystrelí a ukáže predsa len čiaročku a bude dievčatko 😀 😀 😀
Ahojte tak sa hlásim doma .
V pondelok som mala na pláne veľa vecí na celý týždeň no ešte pred tým som mala ísť na poradňu kde som v čakárni odpadla . Zlý vzuch jedno z druhým proste ma to položilo 😔 nechali si ma v nemocnici keď som po potrate a čakám dvojičky robili všeliake vyšetrenia detičky sú na šťastie o.k ale nakázali mi kľud , že nemám nič robiť len oddychovať sa im to povie keď mám doma ďalšie dve detičky ktoré ma potrebujú . A vraj som prepracovaná 😀 Veď ja sa cítim úplne fajn nič mi neni ani nebolo je pravda , že je toho v poslednej dobe na mňa veľmi veľa a som trošku unavená ale citim sa fajn. Deti ma dobíjaju energiou - obrovskou. Deti sú teraz u babky jedna u jednej babky a druhá u druhej budú tam asi do piatku. Nechem aby boli preč odo mňa a už vôbec nechcem aby boli rozdelené od seba . Zase trápime tu malú hlavičku našej Mišky darmo som jej vysvetľovala , že som chorá , že si musím trošku oddýchnuť a , že príde domov ochádzala s veľkým záchvatom vresku ☹ aj ja som si poplakala chúdiatko moje . Ema to zatiaľ nechápe tak som rada , že je aspoň ona spokojnučka . Ja v posteli už nevydržím tak som trošku poupratovala ale len take , že som požehlila a tak a príde kamoška na kávu .
ahoj Anarida 😉 ja som sa vam sem kusok vkradla... a teší ma že sa zoznamujem zo zakladatelkou 😉 😉
tak to mi je luto, že si skončila v nemocnici, ale zase dobre, že davali na vas pozor.. a pekne sa o vas postarali.. 😕 ten hnusny vzduch poznam, dakedy nevladzem stať v rade v obchode, a to fakt robí asi ten vzduch.. 😠
Male detičky to fakt asi nechapu ked im vysvetlujeme niektore veci a len si opakuju svoje ako tvoja MIška 😅 ale určite sa bude tešiť, ked donesieš domou babätka.. 😉
držím palce aby ti bolo už len lepšie.. a lepšie 😵
jazmina,ja mam uz splnenych tych 270 dni,takze matersku mat budem narok ale na to aby som mala ty zvysenu,teda ty najvyssiu si platim mesacne.
helka
Vitaj medzi nami 😵 Som veľmi rada,že sa témička stále rozrasta a verím , že sa stále bude 😵
Ak tu máme ešte nejake nové kočky tak vítam aj Vás ja sa už nejdem vraciať dozadu síce čas mám ale nechce sa mi 😅
a helka ďakujem veľmi pekne . Miška je tvrdohlava potvorka ale ju to isto prejde 🙂 dúfam , že sa bude aj naďalej tešiť na dvojičky 😵
ahoj anaridka.. 😨 aj som na teba myslela že si sa dlho neozvala a ty takto sa vychystaš na wellnes pobyt do nemocnice...no pekne 😅 dufam že ste v poriadku..asi si fakt bola vyčerpana...a už ti je lepšie ???
Ahoj moja mňe je stále dobre keby bolo na mňe v nemocnici nezostanem ani chvíľu cítim sa super stále ale na deťoch mi veľmi záleži tak som zostala 🙂 Idem cicky moje kamoška prišla večer sa ozvem 😉
Anaridi aj naš maly sa raz teší a raz neteší... nieje velmi spokojny stym, že mi nemôže skakať na brušku, ked sa blaznime... alebo ho už nenanášam tolko na rukach ako predtym.. 😅 ale každe rano povie brušku basničku a da mu pusu... 😉
Agentka maly mi pravidelne oslovuje bruško mala Terezka je tam.. 😀 tak každy mame ine meno... 😅
😉 oki drž sa
nooo heli budeš mať čo robiť aby si sa rozhodla 😀 😀 😀 😀 😀
nooo bude to boj 😀 😀 😀
Agi , nevieš nahodou kedy ti prestala mala spavať na obed? 😕 maly mi ma len 3a pol roka, a odmieta mi na obed zaspať.. resp. mi vôbec nezaspí.. skorej sa to podarí mne ako jemu 😅
heli kedy ideš na sono ????
heli mala ked mala tri roky horko tažko velice velice s problemami až v školke sa to upravilo lebo tam maju režim a tam musi.. z toho si nerob hlavu stačí ak trošku vylihuje a oddychuje alebo ho trreba poriadne unaviť.. ale tak ty sa s nim už jašiť nemožeš... 😅
Ahojte...
Anarida, som rada ze Ti je lepšie... drž sa... musis si davat pozor a setrit sa...lebo dvojicky Ti daju zabrat 🙂
Dievčatá ja som od vcere k.o....mammm brutalnu nadchu a vcera som asi 1000x kychla...az ma rozpichalo brusko... a kedze ma pichalo aj rano...stupala som k lekarke... urobili mi aj sono...vcetko je vraj ok... tak som si to asi silno natiahla pri kychani..ktore neunavne pkracuje..nos mam ako alkoholik...hlavu ako pozicanu... na nervy!! 😠
Pichava bolest na lavej strane podbruska pokracuje...ale raz menej raz viac...ale vraj je babo ok...ze to mam z choroby, tak sa mam setrit a napisala mi aj magnezium...
Konecne sa otepluje a ja musim lezat a potit sa!! fuujjj.... hadam to rychlo prejde ☹
No neviem kedy idem na sono.. do poradne idem až 26.4. dosť pozde sa mi zda... to už budem na začiatku 19tt.. 🙄 vyššie som už písala ako je to u nas zo sonom, že mi robí druhy doktor... v utorok idem na Triipple testy, tak sa opytam sestričky, ked ma čaka dalšie sono... 😉 lebo mi ho robí druhy doky a on robi vlastne tie merania a podobne... 😕 keby bolo namne tak ich donutim mi ho urobiť aj hned zajtra a budem ich tam dovtedy otravovať dokym nepovedia čo čakame 😎
Noo ma trapi ten jeho spanok, lebo nejako nevladzem sa mu cely den venovať ako predtym a hlavne jemu strašne chyba, lebo je ako čert potom poobede, aj teraz len vymyšla, ale začal kukať TAXI3, tak sa vytešuje autam, ale o pol7 pôjde spinkať.. 😅 ešteže vydrží do rana... aj v škôlke mi spomínala učitelka, že odmieta spavať a vymysla.. ale že vydrží ležať...
Janica, viem ako sa asi cítiš... ja soplím, už skoro dva mesaice... a nejako mi to neprechadza a neprechadza.. 😔
hadam sa z toho skoro dostaneš, a hlavne aby sa ustalilo to počasie. a bude nam fajn 😉
takže zajtra ideš na AFPčko ? tak držim palce..a už si 16 tt ?? ja idem na dalšiu poradnu 28.4 na to velke sono ale kde to ešte je... s tym spanim ano to ti verim že aj ty si potrebuješ odpočinuť...a skušala si mu to nejako vysvetliť ?? že treba spinkať lebo bude choručky a nebude rasť alebo tak ? lebo ninka sa na to chyta..
janica ka som si v nedelu tak silno kychla že som myslela že mi praskli vaječníky.... 😔 hruuza až slzy mi vyhrkli...takže poznam ten pocit...
Agi až v utorok 6.4. idem... 😅 no uvidím čo povie sestrička... lebo som písala znamej, ona chodi k tomu istemu dokymu, a je v 27tt, že ako mala sona ale ešte sa neozvala.. 😔
nanho taketo nezabera.. je tvrdohlavy..akože hodinu si poleží,ale ked nezaspí do hodiny, tak ho beriem vonku, lebo to nema zmysel... 😔
agentkatk... najhorsie ze som si to natiahla... a teraz tam ma striedavu pulzujucu bolest...raz viac raz menej.... ale ked mi dnes robili sono a lekarka ma pozrela... povedala ze vsetko v poriadku...takze sa hadam nemusim bat.... nadchu prezijem...aj ked je brutal...ale brucho ma viac znepokojovalo..kedze tam je nas pokladik.... 🙂
hadam uz zajtra bude lepsie
aha prepač pisala si že v utorok som nejaka zabrzdena... 🤐 no tak to je potom na prd..aj ninka je niekedy tvrdohlava ale vždy sa ju snažim nejako ukecať 😅 no tak nech si aspon poležka trošku alebo mu pusti nejaku rozpravočku a pri tom ležka...
janica,to aj ja mavam take pichlavr bolesti,potom mi to prejde a pride zas,to babo tlaci na vsetko a kym sa prisposobi,ta tam nieco picha.
s tou nadchou,ja mam strasne moc hlienov,smrkam stale a doki vravel,ze tehotne zeny produkuju celkovo viac hlienov,takze soplit budeme cele tehu a kychat-
janica hlavne sa nenatahuj a nenamahaj a oddychuj radšej,,,, 😉
No vlani cez leto sme mali taketo obdobie, že mesiac odmietal spavať, a potom sa to upravilo, tak dufam, že sa to stane aj teraz.. nebol 2t v škôlke, od utorka nastupuje, tak uvidime cez víkend ake to bude.. 😉
nas nespi cez den od letneho casu a prede tym tiez sa parkrat uz stalo
baby aj moj nespáva cez den už od jeseni. Ako začal byt krátky den. Zaspal o- druhej, zobudil sa o šiestej- do tmy a do desiatej bol hore... Takto mi chodieva spinkat o siedmej aráno vstáva okolo 8-9tej. A sme spokojní obaja 😀
Samasa tak to maš super, že ti vstava o 8mej- 8tej.. my vstavame okolo 7mej, občaj aj 6tej a jemu je potom dlhy den ked ide spať len okolo pol7... 😒 nevladze.. 😔
tak to chápem, aj my sme mali prechodné obdobie že už o 6 padal od únavy lebo vstával skoro... Ale nejako sa to upravilo 😀
Neboj aj vy si nádete režim. Inak aj ja som mala také obdobie že sme hodinu ležali v posteli ja som už spala a on si veselo mrmlal po pod nos 😀

Mimka...stačí mu povedať, že hladáš na nete niečo o "ženských problemoch" 😀 😀 😀 to ich vždy zmiatne a nebudu chciet podrobnosti