icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
31. mar 2010

Mimka...stačí mu povedať, že hladáš na nete niečo o "ženských problemoch" 😀 😀 😀 to ich vždy zmiatne a nebudu chciet podrobnosti

jazmina83
31. mar 2010

No, zajtra idem na sono, 1. apríla a možno si z nás bábetko vystrelí a ukáže predsa len čiaročku a bude dievčatko 😀 😀 😀

anarida
autor
31. mar 2010

Ahojte tak sa hlásim doma .
V pondelok som mala na pláne veľa vecí na celý týždeň no ešte pred tým som mala ísť na poradňu kde som v čakárni odpadla . Zlý vzuch jedno z druhým proste ma to položilo 😔 nechali si ma v nemocnici keď som po potrate a čakám dvojičky robili všeliake vyšetrenia detičky sú na šťastie o.k ale nakázali mi kľud , že nemám nič robiť len oddychovať sa im to povie keď mám doma ďalšie dve detičky ktoré ma potrebujú . A vraj som prepracovaná 😀 Veď ja sa cítim úplne fajn nič mi neni ani nebolo je pravda , že je toho v poslednej dobe na mňa veľmi veľa a som trošku unavená ale citim sa fajn. Deti ma dobíjaju energiou - obrovskou. Deti sú teraz u babky jedna u jednej babky a druhá u druhej budú tam asi do piatku. Nechem aby boli preč odo mňa a už vôbec nechcem aby boli rozdelené od seba . Zase trápime tu malú hlavičku našej Mišky darmo som jej vysvetľovala , že som chorá , že si musím trošku oddýchnuť a , že príde domov ochádzala s veľkým záchvatom vresku ☹ aj ja som si poplakala chúdiatko moje . Ema to zatiaľ nechápe tak som rada , že je aspoň ona spokojnučka . Ja v posteli už nevydržím tak som trošku poupratovala ale len take , že som požehlila a tak a príde kamoška na kávu .

helka101
31. mar 2010

ahoj Anarida 😉 ja som sa vam sem kusok vkradla... a teší ma že sa zoznamujem zo zakladatelkou 😉 😉
tak to mi je luto, že si skončila v nemocnici, ale zase dobre, že davali na vas pozor.. a pekne sa o vas postarali.. 😕 ten hnusny vzduch poznam, dakedy nevladzem stať v rade v obchode, a to fakt robí asi ten vzduch.. 😠
Male detičky to fakt asi nechapu ked im vysvetlujeme niektore veci a len si opakuju svoje ako tvoja MIška 😅 ale určite sa bude tešiť, ked donesieš domou babätka.. 😉

držím palce aby ti bolo už len lepšie.. a lepšie 😵

maculienka123
31. mar 2010

jazmina,ja mam uz splnenych tych 270 dni,takze matersku mat budem narok ale na to aby som mala ty zvysenu,teda ty najvyssiu si platim mesacne.

anarida
autor
31. mar 2010

helka
Vitaj medzi nami 😵 Som veľmi rada,že sa témička stále rozrasta a verím , že sa stále bude 😵
Ak tu máme ešte nejake nové kočky tak vítam aj Vás ja sa už nejdem vraciať dozadu síce čas mám ale nechce sa mi 😅
a helka ďakujem veľmi pekne . Miška je tvrdohlava potvorka ale ju to isto prejde 🙂 dúfam , že sa bude aj naďalej tešiť na dvojičky 😵

agentkak
31. mar 2010

ahoj anaridka.. 😨 aj som na teba myslela že si sa dlho neozvala a ty takto sa vychystaš na wellnes pobyt do nemocnice...no pekne 😅 dufam že ste v poriadku..asi si fakt bola vyčerpana...a už ti je lepšie ???

anarida
autor
31. mar 2010

Ahoj moja mňe je stále dobre keby bolo na mňe v nemocnici nezostanem ani chvíľu cítim sa super stále ale na deťoch mi veľmi záleži tak som zostala 🙂 Idem cicky moje kamoška prišla večer sa ozvem 😉

helka101
31. mar 2010

Anaridi aj naš maly sa raz teší a raz neteší... nieje velmi spokojny stym, že mi nemôže skakať na brušku, ked sa blaznime... alebo ho už nenanášam tolko na rukach ako predtym.. 😅 ale každe rano povie brušku basničku a da mu pusu... 😉
Agentka maly mi pravidelne oslovuje bruško mala Terezka je tam.. 😀 tak každy mame ine meno... 😅

agentkak
31. mar 2010

😉 oki drž sa

agentkak
31. mar 2010

nooo heli budeš mať čo robiť aby si sa rozhodla 😀 😀 😀 😀 😀

helka101
31. mar 2010

nooo bude to boj 😀 😀 😀

helka101
31. mar 2010

Agi , nevieš nahodou kedy ti prestala mala spavať na obed? 😕 maly mi ma len 3a pol roka, a odmieta mi na obed zaspať.. resp. mi vôbec nezaspí.. skorej sa to podarí mne ako jemu 😅

agentkak
31. mar 2010

heli kedy ideš na sono ????

agentkak
31. mar 2010

heli mala ked mala tri roky horko tažko velice velice s problemami až v školke sa to upravilo lebo tam maju režim a tam musi.. z toho si nerob hlavu stačí ak trošku vylihuje a oddychuje alebo ho trreba poriadne unaviť.. ale tak ty sa s nim už jašiť nemožeš... 😅

janica81
31. mar 2010

Ahojte...

Anarida, som rada ze Ti je lepšie... drž sa... musis si davat pozor a setrit sa...lebo dvojicky Ti daju zabrat 🙂

Dievčatá ja som od vcere k.o....mammm brutalnu nadchu a vcera som asi 1000x kychla...az ma rozpichalo brusko... a kedze ma pichalo aj rano...stupala som k lekarke... urobili mi aj sono...vcetko je vraj ok... tak som si to asi silno natiahla pri kychani..ktore neunavne pkracuje..nos mam ako alkoholik...hlavu ako pozicanu... na nervy!! 😠

Pichava bolest na lavej strane podbruska pokracuje...ale raz menej raz viac...ale vraj je babo ok...ze to mam z choroby, tak sa mam setrit a napisala mi aj magnezium...

Konecne sa otepluje a ja musim lezat a potit sa!! fuujjj.... hadam to rychlo prejde ☹

helka101
31. mar 2010

No neviem kedy idem na sono.. do poradne idem až 26.4. dosť pozde sa mi zda... to už budem na začiatku 19tt.. 🙄 vyššie som už písala ako je to u nas zo sonom, že mi robí druhy doktor... v utorok idem na Triipple testy, tak sa opytam sestričky, ked ma čaka dalšie sono... 😉 lebo mi ho robí druhy doky a on robi vlastne tie merania a podobne... 😕 keby bolo namne tak ich donutim mi ho urobiť aj hned zajtra a budem ich tam dovtedy otravovať dokym nepovedia čo čakame 😎

helka101
31. mar 2010

Noo ma trapi ten jeho spanok, lebo nejako nevladzem sa mu cely den venovať ako predtym a hlavne jemu strašne chyba, lebo je ako čert potom poobede, aj teraz len vymyšla, ale začal kukať TAXI3, tak sa vytešuje autam, ale o pol7 pôjde spinkať.. 😅 ešteže vydrží do rana... aj v škôlke mi spomínala učitelka, že odmieta spavať a vymysla.. ale že vydrží ležať...

helka101
31. mar 2010

Janica, viem ako sa asi cítiš... ja soplím, už skoro dva mesaice... a nejako mi to neprechadza a neprechadza.. 😔
hadam sa z toho skoro dostaneš, a hlavne aby sa ustalilo to počasie. a bude nam fajn 😉

agentkak
31. mar 2010

takže zajtra ideš na AFPčko ? tak držim palce..a už si 16 tt ?? ja idem na dalšiu poradnu 28.4 na to velke sono ale kde to ešte je... s tym spanim ano to ti verim že aj ty si potrebuješ odpočinuť...a skušala si mu to nejako vysvetliť ?? že treba spinkať lebo bude choručky a nebude rasť alebo tak ? lebo ninka sa na to chyta..

janica ka som si v nedelu tak silno kychla že som myslela že mi praskli vaječníky.... 😔 hruuza až slzy mi vyhrkli...takže poznam ten pocit...

helka101
31. mar 2010

Agi až v utorok 6.4. idem... 😅 no uvidím čo povie sestrička... lebo som písala znamej, ona chodi k tomu istemu dokymu, a je v 27tt, že ako mala sona ale ešte sa neozvala.. 😔
nanho taketo nezabera.. je tvrdohlavy..akože hodinu si poleží,ale ked nezaspí do hodiny, tak ho beriem vonku, lebo to nema zmysel... 😔

janica81
31. mar 2010

agentkatk... najhorsie ze som si to natiahla... a teraz tam ma striedavu pulzujucu bolest...raz viac raz menej.... ale ked mi dnes robili sono a lekarka ma pozrela... povedala ze vsetko v poriadku...takze sa hadam nemusim bat.... nadchu prezijem...aj ked je brutal...ale brucho ma viac znepokojovalo..kedze tam je nas pokladik.... 🙂

hadam uz zajtra bude lepsie

agentkak
31. mar 2010

aha prepač pisala si že v utorok som nejaka zabrzdena... 🤐 no tak to je potom na prd..aj ninka je niekedy tvrdohlava ale vždy sa ju snažim nejako ukecať 😅 no tak nech si aspon poležka trošku alebo mu pusti nejaku rozpravočku a pri tom ležka...

maculienka123
31. mar 2010

janica,to aj ja mavam take pichlavr bolesti,potom mi to prejde a pride zas,to babo tlaci na vsetko a kym sa prisposobi,ta tam nieco picha.

s tou nadchou,ja mam strasne moc hlienov,smrkam stale a doki vravel,ze tehotne zeny produkuju celkovo viac hlienov,takze soplit budeme cele tehu a kychat-

agentkak
31. mar 2010

janica hlavne sa nenatahuj a nenamahaj a oddychuj radšej,,,, 😉

helka101
31. mar 2010

No vlani cez leto sme mali taketo obdobie, že mesiac odmietal spavať, a potom sa to upravilo, tak dufam, že sa to stane aj teraz.. nebol 2t v škôlke, od utorka nastupuje, tak uvidime cez víkend ake to bude.. 😉

silvika
31. mar 2010

nas nespi cez den od letneho casu a prede tym tiez sa parkrat uz stalo

samasa
31. mar 2010

baby aj moj nespáva cez den už od jeseni. Ako začal byt krátky den. Zaspal o- druhej, zobudil sa o šiestej- do tmy a do desiatej bol hore... Takto mi chodieva spinkat o siedmej aráno vstáva okolo 8-9tej. A sme spokojní obaja 😀

helka101
31. mar 2010

Samasa tak to maš super, že ti vstava o 8mej- 8tej.. my vstavame okolo 7mej, občaj aj 6tej a jemu je potom dlhy den ked ide spať len okolo pol7... 😒 nevladze.. 😔

samasa
31. mar 2010

tak to chápem, aj my sme mali prechodné obdobie že už o 6 padal od únavy lebo vstával skoro... Ale nejako sa to upravilo 😀
Neboj aj vy si nádete režim. Inak aj ja som mala také obdobie že sme hodinu ležali v posteli ja som už spala a on si veselo mrmlal po pod nos 😀