icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
1. apr 2010

no zuzi myslela som si.. a objednala si sa ??

helka101
1. apr 2010

Som zle napísala, nie na materske ale na PN 😅 viem, že na materske nemam narok 😕
No dobre tak ja si to teda idem zistiť.. ale ja som na matersku nastupila po 3mesačnej skušobnej dobe, resp. mi skončila skušobna doba 3. februara, a 1. marca som nastupovala na PN.. tak dufam, že mam nanu narok, lebo čo som si zistovala, tak po skušobnej dobe, vznika narok na PN... a jej vyplacanie.. 😔

helka101
1. apr 2010

Silvika manžel ked bol na dlhodobej PN, tak mi domou prišiel papier, kolko mu podla danej diagnozi priznavaju na den penazí.. tak len zato, som myslela, že dačo take pride aj mne.. 😉

anarida
autor
1. apr 2010

Veru kašlem na to 😔

zuzulik82
1. apr 2010

agentkatka, hned som sa na toho 5.5. objednala a budem platit 40eur

agentkak
1. apr 2010

no tak som teda zvedava 🙂 🙂 neboj to ubehne rychlo... 😉

zuzulik82
1. apr 2010

no dufam, ze male nebude hambosko a ukaze sa v plnej krase 😀

agentkak
1. apr 2010

alebo malá 😅 😅 tak hadam hej....

zuzulik82
1. apr 2010

ked uz mama a tata vysoli 40 tak dufam, ze nebude robit drahoty 😅 a asi to bude ta mala...nejako nadobudam ten pocit ze to bude devcica 😀

jazmina83
1. apr 2010

No, už som doma, zobrali mi krv na AFP a urobili sono a chrobáčik mal prekrížené nohy, tak sme nemohli potvrdit, ci je to chlapček 😒 ale sa mrvil a vraj je velky, lebo sa ledva zmestil do toho vyrezu na ultrazvuku. 😀

A inak, v čakárni som sa dala do reči s jedným oteckom, čo tam bol s malym babetkom a som si obzerala ich kočík, trojkolku a chválil a chvalil...značka bola Jane Slalom Pro a kupili v bazare za 200 eur miesto 600.... 😎 tiež rozmýšlam, či sa oplatí kupovat uplne novy kočík

anarida
autor
1. apr 2010

Hej jazmi to je krásny,šikovnučky kočík 😵 😉

silvika
1. apr 2010

jazmina ked sa ti triafa dobra kupa na bazare kludne kupuj, ked je kvalitna znacka, tam sa nema velmi co znicit, my tiez mame sem tam nieco odrcbute na konstrukcii ale inac nikto podla mna nevie ci je z obalu vytiahnuty alebo zo skrine. ale pravda ak ti nevadia pouzite veci, ja som chcela novy tak ho mam 😉

anarida
autor
1. apr 2010

Ja som asi kočík už vybrala rozmýšľam či objednať alebo ešte popozerať iné značka JUMPER DUO
http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-D...
čo poviete ?

jazmina83
1. apr 2010

Na druhej strane ak premyslam...mozno nie je zla investicia kupit novy, ak planujeme dalsie babetka, a pripadne ho kupit v neutralnej, unisex farbe 😀 😀 😀

silvika
1. apr 2010

anarida a nepotrebujes si ho aj "opacit"?

silvika
1. apr 2010

jazmina niektori nakupuju a predavaju aj viackrat pri jednom dietati, ja teda na to moc nie som, tak som chcela nieco pre seba a ak bude zabadzat ze ho ponuknem ale teraz som rada ze nic vyberat nemusim 😎

anarida
autor
1. apr 2010

silvi ja som vždy len takto objednávala a bola som spokojná 😵
alebo tento sa mi páči http://www.babymania.sk/index.php?lang=&l=s&p=_...

anarida
autor
1. apr 2010

No ja som vystriedala kočíkov 😅 😅 😅

silvika
1. apr 2010

inac u nas su v kratkom obdobi asi troje dvojicky a tusim som videla gessleinov a peg perego

silvika
1. apr 2010

uhm ten casual je taky krajsejsi, ono casual je vobec fajn

jazmina83
1. apr 2010

Anarida, kolesa su super, ja preferujem len tento typ, cena na dvojkočík tiež super ale viac ti k tomu nepoviem, ešte som kočíky nikdy nekupovala 😀 😀 😀 mne je sympaticky, nie je velmi prekonštruovaný a prečačkaný 😵

anarida
autor
1. apr 2010

A čo poviete na toto ? Zaujímavé , veľmi sa mi to pozdáva 😵
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
silvi ja mám s S4 skúsenosti takže by som ho brala je super vôbec sa nám nekazí ani nič také 😵 máme ho od narodenia to je jediný kočík čo nechcem predať sme si ho oblúbili 😵

silvika
1. apr 2010

anarida, a tak teraz hada, by si aj mohla nie ?

silvika
1. apr 2010

toto posledfne je na mna moc futuristicke ale je pravda, ze by bolo dobre vediet ako sa s ktorym manevruje

jazmina83
1. apr 2010

Tie kočíky pre dvojičky su úžasné 😀 Anarida, daj potom tip, ako zamiesit na dvojičky 😀 😀 😀

silvika
1. apr 2010

jazmi mozno po dvoch detoch sa to lahsie dari

anarida
autor
1. apr 2010

Konečne som našla to čo som zháňala
http://cgi.ebay.co.uk/ABC-Adventure-Buggy-Singl...
na Slovensku sa asi ťažko k tomu dopracujem jedine ísť do Ameriky opäť tam som to videla 😵 😵 😵 alebo to nejako skúsim objednať aj keď si myslím,že na Slovensko mi to ťažko pošlú 😅 ale musíme ho mať 😵 Čo poviete ?

jazmina83
1. apr 2010

ten posledný je čierny????? 😲 Sorry, ale ja by som tento nezobrala asi nikdy, zo srdca nenavidim čiernu 😔

silvika
1. apr 2010

ani v rakusku ich nemaju? to je kustok blizsie, ale niektore si davaju aj posielat veci aj z ebay ze po dohode nejakej vzajomnej, aby to nestalo viacej ako keby si si to tam isla aj s celou rodinou kupit 😝

silvika
1. apr 2010

ja mam rada ciernu 😉