icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
1. apr 2010

Tak toto chceeeem 😀 😀 😀

jazmina83
1. apr 2010

jeeeeej, ja uz som 17tt 😀 bože to letíííí

silvika
1. apr 2010

to fakt? chutnucke to je, my mame taku rodinnu putovnu, ale som ju nebrala, lebo sa tam neskor dieta nezmesti aj kvoli bezpecnosti a trochu by zaberala miesto

silvika
1. apr 2010

no super, sak ty uz aj vies co cakas, som zvedava ci ja budem cakat este mesiac alebo uz len tyzden ale snad, este dlhsie 😲

julcek
1. apr 2010

Jazmina ja nieco take tiez hladam, len sa mi na tom nepacia tie velke kolieska, v KIKE som videla krajsie, tak to tiez pozeram po internete. Mne sa na tom paci to, ze nakolko mame malo miesta pri posteli ale toto by tam voslo, este som uvazovala nad koliskou

anarida
autor
1. apr 2010

Jazmi ja tiež budem kupovať niečo podobné kamoška ma takéto 😉 ale to nie je na kolieska ale krásne

silvika
1. apr 2010

aaa sak tie kose vyzeraju ako normalne kocikove vanicky

helka101
1. apr 2010

Jazmina.. my ideme kupovať Jane Slalom Pro.. 😉 mala som ho pri malom, bola som sním maximalne spokojna, tak asi vyhra aj pri druhom.. 😀 len niesom rozhodnuta pre farby.. 😅

silvika
1. apr 2010

helka sak bez do obchodu a vezmi ten co tam maju, ozaj ze cakacie lehoty su aj dva mesiace na kocik.

jazmina83
1. apr 2010

Jééééj Anaridka aj ten je krasny, a vlastne všetko čo je prútené pre bábetka je krasne 😀 mne sa tie postielky z plastu vobec nepacia 😖 a kolisku budeme mat zdedenu, z agatoveho dreva, ručne vyrezávanú, asi 100 ročnú 😀 😀 😀 len dufam, že tam nebudu červotoče

Julček, aj mne tie kolesa prekažaju 😒

Helka, inak prave pozeram na ten Jane Slalom a tiež sa neviem rozhodnut aku farbu 😖 , ked uz ho raz kupim, nech je uni 😀

jazmina83
1. apr 2010

A co poviete na toto? az na tu nehoraznu cenu!!! 259 eur 😲

silvika
1. apr 2010

a po pol roku budete kupovat postielku?

jazmina83
1. apr 2010

Práve som ukazala drahemu moj vysnívany kočík, ale asi aj ostane vysnivany uz len kvoli ten cene, ale je nadherny, presne tento typ sa mi vzdy pacil 😀 😀 😀

http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

julcek
1. apr 2010

silvika no to je ako docasne riesenie na zaciatok, postielka mi nevojde do spalne potom bude male spat vo svojej izbicke v postielke

silvika
1. apr 2010

a bol by aj dost velky 😉 ale zasa ta cena to uz trochu prehnali ale podone len menej vycackane mali aj okolo tych 300 evro este ked som ja pozeravala kociky

silvika
1. apr 2010

hej? tak skoro ? nam tu nas stvrdol este teraz je v spalni 😝 sice ma postielku ale je u nas, a to su tie kolisky o tolko mensie?

julcek
1. apr 2010

jaznima tak to je fak KLASIKA

anarida
autor
1. apr 2010

jazmi kočík úžasný 😵 😉

anarida
autor
1. apr 2010

My máme baby vo vlastnej izbičke a dvojky budú od narodenia vo svojej 😵

julcek
1. apr 2010

no mne postielka do spalne nevojde, a ten košík som videla v KIKE a to by mi vošlo ešte akurat k posteli, no to su tie panelakove byty ☹

jazmina83
1. apr 2010

Julcek, prvy polrok by sa aj možno vošiel, ked bude tvoj drahý spávať vo vedlajšej izbe 😀 😀 😀 aby sa vyspal od bábetko, čo bude stale plakať..aspon mna na toto známy pripravuju 😖

jazmina83
1. apr 2010

od bábetka

julcek
1. apr 2010

no to prave neviem ake to bude nemame este skusenosti, My mame v spalni dvojpostel, takze miesta viac nebude, no uvidime ci sa bude chciet vzdat komfortu postele s dobrym madracom, alebo to nakoniec skonci tak ze sa budem stahovat ja ☹

silvika
1. apr 2010

ty sa urcite nestahuj, budes ubolenejsia ako buduci tato

liliana82
1. apr 2010

Ahojte, už ste pri postieľkach?
ja som si vybrala túto aj so šuflom, cena je tiež super

samasa
1. apr 2010

jazmina podla mna to nebude nič moc na chrbticu miminka. Ved mimi potrebuje rovný matrac bez vakúša a v tomto bude ako háčik ohnutý 😀 Možno tak raz za čas sa v tom pohúpkat ale na spinkanie asi nie 😝

samasa
1. apr 2010

teda reaguje na tú sietku pre mimi

liliana82
1. apr 2010

toto je ona

mimka29
1. apr 2010

liliana u nás v BA som tú postieľku videla v obchode a je úžasná, majú k nej aj komodu s prebalovacím pultom a je na nej ten istý motív. Majú aj namiesto macka s takou žirafou 🙂

drakvak
1. apr 2010

Lili, krásna postieľka. Anarida, vďaka Tebe som si urobila prehľad o kočíkoch pre dvojičky, ani som netušila, aké možnosti existujú... ja mám kočík po prvom dieťati, je čierny a tedy veľmi praktický, dokúpim naň skejtík a požičiame od kamošky golfáč, keď budeme chodiť na prechádzku s deťmi dve - ja a moja mama alebo svokra. Naďa bude mať v septembri 21 mesiacov, je celkom zdatný chodec, dovtedy bude ešte lepší, ale na dlhšie trasy asi kočík aj pre ňu bodne.
Baby, ináč, ja som asi divná, ale v živote by som dieťa do tej sieťky nedala, môže mať aké chce certifikáty bezpečnosti. Mne stačilo, keď sa nám Naďa 6-mesačná v sekunde nepozornosti zgrúlila z gauča a mala som dosť, odvtedy som max. opatrná, lebo tie bábätká jeden deň ležia na chrbátiku a na druhý už sa veselo otáčajú a padajú 😀