icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
1. apr 2010

Ale cana za ňu bola 115,- eur a to v tom určite nebol matrac. Komoda stála 140,- a ten vrch na komodu - prebalovací pult ďalších 140,- eur (ale s tým som si nene istá), tak mne to prišlo celkom dosť. Ale je to krásna zostava nábytku pre mimi.

liliana82
1. apr 2010

ja som so šuflíkom našla za 89€, komodu za 103 €, tú ešte neviem, pôvodne som chcela tú žirafkovú, len je to iný výrobca a nerobia ju so šuflíkom 😒
Máme 2i byt, takže drobec nebude mať vlastnú izbu,2- 3roky bude s nami v izbe a potom chceme RD, takže ešte aj skriňu k tejto zostave, by som do spálne nenatrepala ani omylom 🙂

jazmina83
1. apr 2010

Baby ja sa zajtra chystam do knižnice vybrat všetky možné knihy pre buduce maminy, aby sa zo mna nestala krkavčia matka a spravim niečo zlé bábetku 😀 😀 😀 ved ja ani neviem aka postelka, ci kocik ci jedlo je pre nich vhodne, to bude dalsia vysoká škola, ako sa stat dobrou maminou 😎

mywiel
1. apr 2010

Ahojko, tak za dva tyzdne idem na utz 4D a mozno sa dozviem aj pohlavie som rada, stoji to iba 10 euro. 😉 Je to tak super byt na dovolenke vytesujem sa na slniecku na terase a mala sa hra v pieskovisku co sme kupili, dokonca nas prisli aj pozriet srnky, teda len prebehli ale bolo to krasne. Na buduci tyzden ideme do termalnych sa okupat a na masaz. 😵

potvorka88
1. apr 2010

Ahojte vidim ze riesite kociky a postielky. My chvalabohu mame postielky 2 takze jedna bude doma a druha u nasich. S kocikom mam dilemu. Uz sme s manzelikom jeden pozerali - Implast ale nakoniec z toho nic nebude, lebo sme zistili ze ma malu sportovu cast. Inak je super. Velka vanicka, nafukovacie kolieska, aj farby boli fajn, ale ta sportova cast ma mrzi. Teraz hladam ine, ale akosi sa mi nedari najst to co hladam. Bud su tie kociky drahe, alebo maju zle kolieska, alebo vacsinou malu vanicku. Ach jaj

mimka29
1. apr 2010

liliana to je dobrá cena, to si asi našla tu na koníkovi, že?

jazmina83
1. apr 2010

Baby, dnes na zelený štvrtok sa nesmie jest maso? 😝 😀

liliana82
1. apr 2010

mimi nie na MMB, prezývku má najlacnešia, čo aj celkom sedí 🙂 ale komodu som našla u inej
čo sa týka tých kočíkov, tak stále váham nad tým Jané, ale asi kúpim použitý, veď veľa mamičiek strieda kočíky každých pár mesiacov, takdá že nebude moc zničený, ale chcem ho vidieť najskôr naživo,tak pôjdem kuk nejaké obchody.
Môj drahý strašne túži po ABC design 3-Tech, ale mne sa zdá veľmi malá športová časť 😖

potvorka88
1. apr 2010

Jazmi uz by sa nemalo

Co sa tyka tych kocikov tak rozmyslam nad Camarelo Q12, Baby point, Baby smile, Tako

mimka29
1. apr 2010

jazmin na zelený štvrtok by sa nemalo jesť mäso, ale špenát, ten som robila aj ja a manžel si pochvaloval. Ale zajtra je veľký piatok a to je prísnejší pôst, to sa mäso neje vôbec, to dodržiavajú aj neveriaci ktrých poznám 😉

jazmina83
1. apr 2010

😀 😀 😀 Dakujem babulky, uz mi aj mamina vynadala co ja chcem jest dnes maso a tak mi vraj donesie spenatove cestoviny. A co ja zato mozem ze bábo si pýta mäsko 😀 😀 😀

Inak, máte už upratané na sviatky? 😝 ja som sa do toho len teraz pustila 😅

mimka29
1. apr 2010

jazmin ja som sa chystala ako budem celý týždeň upratovať a nakoniec sa mi nechcelo, len dnes som niečo popratala a zajtra to s mužom dokončíme. Leňoška som 😀

jazmina83
1. apr 2010

Ani mne sa nechce 😀 a mas pravdu, pračka za mna vyperie, šaty sa osušia tiež sami a na oknach zatiahnem žalúzie a idem si planovat víkend v prírode 😵

jazmina83
1. apr 2010

No super, do nedele ma byt krásne, aspon tu u nas na juhozapade a v pondelok bude cele slovensko uprsane takze polievaci budu chodit šibat s dazdnikmi 😀

silvika
1. apr 2010

babyyyyy tehotne su oslobodene od postov!!!!

potvorka88
1. apr 2010

Silvika aj ked su, ale tak raz za rok si mozme to masko odpustit, nie? Ale zase ked si babo pyta ...

agentkak
1. apr 2010

baby čo planujete na vikend??? 😕 nejake typy ja bych aj niekam vypadla ale nič ma nenapada... 😔

potvorka88
1. apr 2010

kedze ja som na pn a mam vychadzky iba 2x2h tak asi doma budeme, ale ked by som mohla, tak ja mam velmi rada, len tak si sadnut do auta a niekde sa previezt, hocikde zastavit, prejst sa a tak, alebo mozes skocit na hrad cerveny kamen. Je to pekny vylet, da sa tam poprechadzat, su tam sokoliari, pekny park

jazmina83
1. apr 2010

Potvorka, ale ved su sviatky, tetky zo socialky na kontrolu nechodia 😀 a predsa aj cez vikend mozes ist niekam, ved to musi byt strasne byt stale doma. Vyberte sa k dunaju zbierat fialky a kliešte 😎

agentkak
1. apr 2010

potvorka to je celkom dobry napad 😉 tam som dlho nebolaaa no asi budeme doma hlasovať 🙂
jazmi ešte ten dunaj a fialky hej ale s klieštov mam fooobiu 🤐

potvorka88
1. apr 2010

jooooj baby ja som taky poserko, bojim sa nedodrziavat vychadzky. Uz si zacinam zvykat na to ze som furt zavreta doma, ale co by som pre babo nespravila. Vydrziiiim, mozno od 22.4. budem mat neobmedzene vychadzky ak to vyjde

jazmina83
1. apr 2010

Potvorka, tak si aspon sadni na balkon ak máte v byte, aj ty aj bábo potrebujete slniečko a čerstvy vzduch 😵

Inak baby, pozerala som fotoalbum aprilovčatiek 2010 a všetky tam mali terminy v aprili, ale len jedna jedina z nich porodila skutočne v aprili...a ešte k tomu dnes, všetky ostatne babetka prišli na svet v marci 😲 takže, možno aj z nas sa stanu augustovky???? 😀

helka101
1. apr 2010

Ahojte kočky.. 😉
Jazmina ja sa bojím, aby som nedopadla ešte ako oktobrovka 😅 lebo aj maleho som prenašala.. 😔
Dnes som bola poobede v meste, malemu pokupovať nejake handričky, tak som sa rozplyvala aj nad tymi miminovskymi krasnymi 😉 škoda, že ešte neviem čo čakame, by som nakupovala a nakupovala 😀
Videla som aj kočík pekny, ten Bebe confort.. 😅 ale uvidíme ako sa to teda zariadi..

Jazmina, ja som si vaničku už aj vybrala, ak to bude baba.. ak chalan tak neviem.. 😔 zdaju sa mi všetky take gyčove.. 🙄 a športak bude asi čierno - kremovy.. aj ked viem, že tebe sa čierna nepači 😀

helka101
1. apr 2010

Potvorka, aj ja som na PN.. ale nejako tie vychadzky nedodržiavam.. 😅 ale pssst.. 😀 😀 asi sa mi to raz môže aj vypomstiť..

silvika
1. apr 2010

no ja veru tiez sa ratam k oktobrovkam, podla prveho porodu som desat dni prenasala a aj to som mala vyvolavany. no ale tak na to si snad este pockame.

helka101
1. apr 2010

No Silvika, ja som tiež prenašala a na 9den ho konečne vyvolali.. 😀 Lenivych chlapov to mame.. 😀

silvika
1. apr 2010

veru, podla toho kolko to vyvolavanie trvalo ze dva dni aj s uz konkretnymi dopomockami, ajaaaj.

helka101
1. apr 2010

No mne pichali injekcie, tie ho nerozhybali, tak ma nechali tak par dni,a potom dali tabletku do krčka, a ta to spustila.. 🙂 ešteže to trvalo len 5hodín 😵 mala si ťažky pôrod Silvi?

silvika
1. apr 2010

vies co, porod nie, ale kym sa zacal to boli muky, mne davali tabletku hned stihla som dve, strasne zle mi bolo, bolavo, unaveno a az ked mi odpustili plodovu vodu som zrazu uz aj musela utekat na salu. ale zasa nechcem byt geroj, lebo som uz pri porode mala epi, a to mi aj po klystire dokonca ulavilo.

helka101
1. apr 2010

Aha.. tak hadam druhy bude rychlejší a lepší.. Ja som mala pomerne dobry 😉 ani bolesti ma nejako netrapili, len 2hodinky take brutaaalne.. 😅 že som raz skrikla, že "Svojho muža zabijem " 😀 ale potom pohoda.. len šitie ma kus bolelo.. neumrtvil mi to.. 😠 vraj na jeden steh neni treba 😖 ale najužastnejšííí pocit bol, ked mi sama od seba praskla plodova vvoda.. 😀