♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ja mam postielku Stokke je do 7 rokov. 😉
mywiel mas obrazok prosiim? 🙂
V albume ale natukaj si Stokke.org myslim ze je to. 😉
fiha,to je naozj az do 7 rokov,sa mi to zda malicke....ale je pekna 😉 tu co my mame vybratu je vraj len do 4-5 rokov...
mywiel na slovensku je zatial vsetko ok?kedy cestujete naspat?
No ona sa potom prestavi. Na Slov. je super uzivam si dovcu a tesim sa ten 4D ultrazvuk, az 18 aprila idem naspat, uz sa muzovi cnie, teda hlavne za malou. 😀
Ahojte babule 😵 davate krasne linky na tie postielky.. hned by som si jednu kupila, ale mame po malom, a sme snou v celku spokojny, aj ked nieje najmodernejšia, učel splní 😉 a maly nam už pomalinky spava v detskej vo velkej posteli, len som nejaka leniva, a na noc si ho prenašam, lebo sa bojím, že zaspím tvrdšie a nebudem počuť ako plačka, alebo ma vola 😅 Inaač sa musíme pochvaliť, už spíme 3noci bez plienky a zatial bez neho 😵 tak som rada, lebo sme dlho za noc čuuurali do plienky 😵
Čo mate dnes na plane?
myviel tak to 4D mas na sr?aj ja som nad tym uvazovala,ze si to skusim vybavit na sr,lebo tu za 4D chcu £175-hroza
helka gratulujem k spaniu bez plienky,uz sa ani ja neviem dockat,kedy sa budem tesit z kazdych pokrokov,ktore s babom urobime 🙂
dnes nemam vela na plane,iba nejaky nakup a treba navarit, 🙂 mm pracuje tak ja som sama doma ☹
Dadulienka a kde to vlastne si ? 😅 som to nepostrehla..len viem že nie na SR 😀
No uvidíš ako sa budeš tešiť, ked najdeš prvy zubok v ustočkach, alebo ti povie mama. a začne hovoriť 😵 ja to teraz už nejako beriem ako pokroky, ktore maju prisť, ale som rada, že je šikovnučky a hlavne rozumny chlapček.. 😉 ved sme sa s manželom smiali.. že ako nam už bolo fajne, sam sa zahra, napapka, chodi do škôlky, nemusíme byť tak vstrehu ako pri miminku, a život nam to zase zamiešal 😀 ale tešíme sa velmi 😵 😵
Nam sa ocko vratil z futbalu, akurát si dava sprchu, tak sa my ideme pobaliť a ideme na cely den ku svokrovcom 😉 tak vam prajem všetkym pekný dník 😵 😵
Helka som v UK,zelam Vam pekny den....papa 🙂
heli pridala som si ta na FB to som ja 🙂
Už ťa mam 😉
všímam si rychla 😀 ja len aby si nerozmyšlala kto to je ked tam mam taku nezretelnu foto 😠
agentkak-prosím Ťa minule si tu tuším spomínala ten brusnicový extrakt na močový mechúr. Môžu to aj tehotné? lebo ja som si v lekárni pýtala taký sirup (tabletky moc nechcem) a bolo tam napísané, že tehotne len so súhlasom lekára. Tak mi to ani nedali, akurát viem, že môjho lekára sa pýtať je zbytočné - podľa neho môžem všetko. Nevieš náhodou, či to nepíšu len tak, ako na 99% liekov?
Dobre ránko 😵 😀 😀 😀
Ako sa dnes máme ? 😵
ahoj panki ano možu to aj tehotné...je to tam aj napísane...tu je link su to tablety ale da sa to kupit aj v kvapkach
ahoj anaridka ty si akka vysmiata čože čože 🙂
Ahojte 🙂
Mozem sa opytat, kolko kg ste doteraz pribrali?
Ahoj Kati mám doma bambulky , chystáme oslavu . Máme tu super náladičku tak mi je fajn 😵 😵 Ako sa máte ? Už ste zdravé kočky ?
natalie 😀 😀 😀 😀 4 😅 😅 😅
anarida co sa mi smejes? 😀 Mam z toho stresy, ze malo priberam 😀
jááj takže bude žúúrka ? 😀 😝 no paráda baby ako gazdovali bez teba v pohode bez problemov??
ja som pribrala asi 4kg.. 😔
Ja sa nesmejem tebe ale na sebe,že už 4kg 😅
No to bude hlavne , že je pôst 😔
V pohode u babky to zvládli 😵 u nás je dnes hrozne škaredo 😖 u vás ako kočky ?
aha vidiš to ma nenapadlo...tak ale hlavne že bude dobrá nálada 😉 😉
u nás slniečko...ale oblačno ... 😎
U nás prší 🙄 a kamoška z Čadce čo majú prísť na oslavu volala , že u ních sneží😅
čožeee 😕 no tomu počasiu asi šije..ja že už bude pekne teplučko ale ako vidim aprilove počasie sa nezaprie 😅
Aj ja som si myslela,že bude konečne krásne a stále krajšie a krajšie a ono to takto 😠 😖
ale tak hadam po sviatkoch sa to už nadobro vylepší 🙂 hlasovala som za simonku 😉 ona ti je rodina ??

Dobre ranko dievcata 🙂
Chcela som vam napisat uz vecer,ale kym som precitala vsetky ptispevky mala som naozaj dost.....o kocikoch kludne pokracujte,bohuzial sa vyjadrit neviem,lebo kupovat budeme az v 7-8 mesaici 🙂
mam pre vas zaujimavy clanok,preco spievat detom v prenatalnom vyvoji,tak ak mate zaujem kuk link 😀
http://www.nasarodina.sk/magazin/modules.php?na...