icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadulienka27
2. apr 2010

neviem,ci je to pravda,ale vraj vacsinou to pocasie ide od nas ku vam,tak u nas momentalne prsi,vcera boli len 2 stupne,ale dnes je okolo 9 a na vikend az 15 a v skotsku snezi.....tak asi u vas bude tiez zamracene 😉
anarida daj este ten link na simonku,uz som hlasovala,ale mozem aj viackrat 😀
ja som sa prave vazila,tak mam +6-7kg,ze vraj ked sa pribera,babo si robi zasoby....to moje si ich urobilo tolko,ze moze zostat v brusku aj rok a nic mu nebude chybat 😀 😀 😀

mimka29
2. apr 2010

Ahojte babulky prišla som vás len pozdraviť a zase pádim, lebo dnes mám narodenany "30" tak každú chvílu čakám gratulantov. Keďže je pôst, tak len tak simbolicky a veľkú žúrku chystám na nedeľu. To mám pozvaných 14 dospelákov a ešte k tomu nejaké detičky, takže oslava ako má byť. Chystám už od dnes, aby som to stihla, ale manžel úžasne pomáha 🙂

anaridka tvoja malá sa narodila presne v ten deň ako ja 😵 😵 Tak ju pozdravuj od tety z koníka a že jej prajem veľa zdravíčka.

papa

samasa
2. apr 2010

natali ja - 2. Takže určite málo nepriberáš 😀

dadulienka27
2. apr 2010

Mimka-vsetko najlepsie k narodeninam 😀 😀 😀 zelam peknu oslavu 😉

agentkak
2. apr 2010

MIMMKA HAPPY BITRHDAY 😎

mamicka2009
2. apr 2010

babule, ako sa vola ta nasa skupina na facebooku? by som sa tiez pridala, vdaka🙂

agentkak
2. apr 2010

mamicka septembrovky 2010 tušim 😉

liliana82
2. apr 2010

Mimka VŠETKO NAJ NAJ k narodeninkám, ďalší Baran 😀
Ja mám narodky v utorok 😉
Ja som pribrala 4kilá, ale to som sa vážila pred 1,5 týždňom, takže možno aj viac, stráááášne mi chutí jesť 😀

dadulienka27
2. apr 2010

ja vas na tom facebooku neviem najst ☹

dadulienka27
2. apr 2010

uz som vas naslaaaa 🙂
hlasovala som aj za simonku,ale ta 8 ma tiez toho dost ☹

helka101
2. apr 2010

Ahojte kočky.. 😉
Mimmka, aj my prajeme všetkon najlepšie 😉
Ked už píšete o tom priberaní... 😔 ja som zatial len schudla 4kg ledva mam 62kg... ☹ a to som si dala do knižky zapísať o kilo viacej, aby doktor nestresoval.. 🙄 ale ja neivem..mne vôbec nechutí jesť, a ked sa najem, tak mi pride špatne tak že aj 2-3dni potom nechcem jedlo ani vidieť. 😠 nodufam, že sa mi to upraví kedže pomalinky končíme 15tt.. ale aj tak to chcem spomenuť dr. v poradni... 😔

potvorka88
2. apr 2010

Mimka vsetko naj naj naj
Baby ja som zatial schudla 7,3 kg, ale je to v poriadku lebo ma je dost a aj vysledky su ok 🙂
Idem sa k vam pridat na FB

Drakvak diky za reakciu na kocik, este to zvazime, lebo sa nam velmi paci

helka101
3. apr 2010

Dobre ranko kočky.. 😉
aku ste mali noc? 😕 ja strašnu... 🙄 snival sa mi taky blby sen, že ma manžel nevedel zobudiť, a už vraj plakala zo sna.. no proste hrôza 😠 som sa bala potom aj zaspať ☹ hadam to dnes bude lepšie.. 😵
Dnes to vypada na krasne počasííčko, aspon u nas svieti slniečko,tak neviem či nevypadneme k našim na zahradu... maly sa vybeha a ja sa kus budem vyhrievať.. 😉

Tak hezky den. 😵

janica81
3. apr 2010

Ahojte 🙂

Helka... o ja som mala túto noc tiež zlý sen...asi som sa zobudila celá rotrasená... a potom som dve hodiny cumela do plafona...asi bola zla konstalácia hviezd 🙂 preto tie zle sny...

ja som si bola nakupit a chystam sa na vylet...pozriet kamaratov na velkonocny turnaj...manzelik ze ide nieco von porobit, ja mam uz upratane...varit sa netrham...nabalia ma maminky..a kto to ma potom jest???
ozaj táto velka noc bude zaberak... same udene...a to mi velmi nemozme...ake aspon kusok okostujem...🙂

v nedelu sme chceli ist na vylet do ZOO...myslite ze je to vhodne...niekde som citala,ze tehotne by medzi zvery nemali ist...ale vsak ja sabudem len kukat a nebudem chytat...co vy nato???

anarida
autor
3. apr 2010

Ahojkajte 😵
Ďakujeme za gratulácie mimka Mišulka ďakuje a aj my tebe prajeme všetko najlepšie k narodeninkám veľa zdravíčka, šťastíčka ,lásočky a zdravý,krásny batôžtek 😉
My sme včera parádne pooslavovali jedna kamoška s drobcom zostali u nás spinkať nechcelo sa im domov ich ocino je s našim v tom Švajčiarsku tak zostali aj tak tak neskoro som ich do Martina nechcela púšťať tak sme posedeli kecali sme asi do tretej ráno 😵 Dnes v oslavách pokračujeme dnes má prisť rodina 🙂
Ďakujeme za hlasy pre Simonku neviem či ste si všimli dá sa hlasovať každých 10. minút tak ja len ťukám a ťukám 😀
Snáď tu 8. predbehneme 😠 😀
Baby teraz papajú polievočku a pôjdu spinkať 🙂

helka101
3. apr 2010

Janica, dufajme, že tie hviezdy sa tuto noc umudria, a nechaju nas v kľude spinkať 😵 lebo ja som taka unavena.. popritom som aj zaspala, ale ten sen ma vyčerpal 😠

Ani hlasovala som asi hodinu, každu chvilu som klikala.. 😀 teraz ide mm do prace, a maly sa zahra, tak budem klikať zase 😵

anarida
autor
3. apr 2010

helka ďakujemeeee 😵 😵
Ja od rána klikám 😵 baby teraz zaspali a ja žehlím 😵 Kde sú všetky čo ešte upratujete ? Ja čakám okolo piatej návštevu upratane mám , pochystané mám snáď stihneme ísť na chvíľu vonku keď je tak pekne 🙂

agentkak
3. apr 2010

ahojte
heli asi fakt čudná noc ja som revala v sne že mi nedali poslednu skúšku pred štátnicou....otras 😖 to bola noc

ja ležím mne sa nič nechce dorobila som bakalarku a pojdem asi upratat 😔 aj ked sa mi nechce...

anarida
autor
3. apr 2010

Jéééj Kati dievčatko čakáte ? 😵 😵 😵 krásne meno 😵 my máme Nelinku v nebíčku 😔 aj moju aj sestrinu 😔

agentkak
3. apr 2010

ajoj adik....no hej vyzerá to tak 🙂 ja viem ☹ teda o tej sestrinej som vedela ☹
ja dufam že bbude všetko ok. ked ja som taka panikárka

helka101
3. apr 2010

Adi, stale sa hlasuje, aj ja klikam a stale ma rovnake percento, len tej druhej to rastie 😠 😠
Mi je luto, že aj ty maš anjelička v nebííčku, 😔 občas zvyknem nakuknúť do temy, kde sa to rozobera, ale hlavne teraz ma to tak rozladi a rozosmuti, že tam už nechodievam 😢 aj mm mi to zakazal.. 😔

anarida
autor
3. apr 2010

Ja som tam tiež chodila prispievala ale teraz už nechodím .
No tie hlasy stúpajú len tej osmičke neviem či to nie je pokazené , že sa všetky hlasy jej priratávajú ? Alebo čo ja tomu nechápem 😅

anarida
autor
3. apr 2010

Katuška moja neboj bude všetko ok 😉

helka101
3. apr 2010

No ved zato, že myslim, že dosť hlasujeme.. a len to stojí na rovnakych %.. 😒

anarida
autor
3. apr 2010

No veď skúsim sa večer riaditeľa popýtať 😵

helka101
3. apr 2010

No kočky akurát som sa dozvedela od znamej, že na sono dalšie pôjdem len v 21tt, takže si dosť počkam ☹

zuzanockamt
3. apr 2010

helka ... ja som bola doteraz len na jednom sone - 8 tt a teraz pojdem v 20 tt, takze co uz narobim 😝 ... ale objednam sa este na 3D nech mam istotu

helka101
3. apr 2010

Zuzi, ja som bola naposledy v 12tt, ale vtedy aj tak nič nebolo vidno 😉 u nas robia tie 3D sona okolo 25tt, tyždna.. takže ak nepovie čo čakame v 21tt, tak sa objednam ešte aj na to, ale to zaleží na tom, či si viem dať urobiť len fotečky, lebo video nechceme..

zuzanockamt
3. apr 2010

ja pojdem urcite na 3D, aj ked mi v tom 2O tt povedia, co cakame, ale na 3D uvidi vsetko najlepsie, ci tam nie je nejaka chyba a pod. ... a video si dam spravit a aj foto ... mozno uz dalsie dieta mat nebudem, tak nech mame pamiatku ... a stoji to okolo 50€, lekar sa mi povenuje okolo 2 hodin, takze si myslim, ze to je nic, tych 50€ ... ja by som tam isla okolo 23 tt, tak mi povedala sestricka, ked som jej volala

helka101
3. apr 2010

aha vidíš toto ma nenapadlo, že by pri tom mohol zistiť nejaky vady 😅 dobre vedieť, chcem nan ísť tak či tak, len neisom ešte pevne rozhodnuta či aj video, či len fotečky.. 😉