♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
NO aj my mame super doktora 😉 taky mlady fešak, že som dakedy v rozpakoch pri nom 😅 😅 ale je mily 😉 Sono mi robil len raz, ale bola som pri nom v nemocnici, ked som maleho prenašala a mal super prístup 😉
ja pojdem k inemu lekarovi na to 3D ... teraz mam lekarku, ale ona nema ziadne sono v ambulancii ... pojdem k nam do DK,lebo v MT je to o cosi drahsie
Aha no hlavne nech povie dobre spravy 😉 😉 😉
tak dufam, ze prve dobre spravy budu uz 19.4, ked budem vediet vysledky z AFP testov, lebo mam nejake zle pocity 😔 ... no snazim sa mysliet pozitivne 🙂
Ale tak pocity zažen preč 😉 čakaš prve babätko, tak je 100pro všetko v poriadku, ja sa nato nesnažím myslieť.. resp. pri malom som brala všetko ako povinnostne.. nejako som si nepripuštala, že by sa mohlo dačo stať, alebo dačo zle dopadnuť.. ani pôrod nič.. teraz pri druhom ma dakedy prepadnu take pocity, myšlienky, ale to zato, že mam internet, vela čítam pri malom som chodila do prace a nemala som tolko kamaratiek z detmi čo mam teraz 😅 ale všetko dopadne dobre!!!! 😵
ja uz radsej ani necitam nic, aby som nemala depky ... a zase vravim si, ze vsetko sa aj tak stane, tak ako sa ma ... tak ako sa male rozhodlo prist az teraz hoci malo sancu prist aj skor ... a urcite to ma svoj dovod, preco skor neprislo ... takze ak aj bude nieco negativne, tak to ma svoje opodstatnenie, hoci my to nebudeme chapat ... osud je osud
ahojte žienky. Želám vám pokojné velkonočné sviatky.
Chcela som sa opýtat mali ste problémy s vytokom? Mne sa teraz zjavil dáky žltkasty... 😒
samasa ... ja som mavala aj zlty vytok aj zeleny zo zaciatku a teraz mavam uz len ruzovy alebo hnedy 😝
Ja mavam biely, alebo žlty.. 😒 ale mavala som ho stale aj pred tehu, aj počas, tak ma to nejako neznepokojuje.. 😅
mna ten ruzovy trosku znepokojuje ... ale moju dokinu ani nie 😖
Zuzi tak to maš pravdu 😉 my sme sa o druhe snažili vlani cez leto, skoro polroka.. a nezadarilo sa nam a teraz ked sme si povedali, že asi na druhe dieťa na kus zabudneme, že si dame ine priority a mame nan aj čas tak ani nevieme ako sa nam zadarilo, tak že som nechapala , ked som uvidela // 😉 všetko ma svoj zmysel.. 🙂
my sme skusali vyse rok a pol a som si uz v decembri povedala, ze to mam cele na haku, ze ked dieta neche k nam prist, tak nech teda nechodi ... a den pred stedrym vecerom sa zadarilo 🙂
Zuzi nam sa zadarilo na Silvestra 😀 lebo som bola taka unavena z prace čo som ťahala 26dní v kuse, že som uložila maleho spať, a o 19Tej som si roztiahla gauč a spala aj ja... a venovala sa ešte jednej činnosti.. tak na striedačku 😀 😀 😀
Sme boli u našich a maleho som trepala domou na rukach, čo nevladal prejsť par metrou, tak ma teraz kusok bolí spodok brucha... 😔 už som mu doma dohovarala, že ho nemôžem nanašať, že už je ťažky a babätku vadí, ale nejako sa to asi neujalo 🙄
helka ... ja uz by som teda takeho velkeho chalana na rukach nevlacila ... bud pojde po vlastnych alebo nech sii sedi na zemi
mna bolieva podbrusko kazdy den, este ked som doma, tak sa da, ale ked som v praci, tak je to horsie 😝 ... teraz som rada, ze mam do utorka dovolenku 🙂
No maly mi je strašne tvrdohlavy.. 😠 ale za kus som ho niesla a hovorím mu:"že hned ako prídeme domou, ide do sprchy a rovno spať, ked ho tak bolia nožičky a je unaveny.." a ako zazrakom, už mu nič nebolo a šiel po vlastnýých.. som mu vravela po ceste, lebo šiel taky stary pan a asi manželku tlačil na vozíčku taký 7O-tnici... a hovorím mu, že teta ma chore nožičky, tak jumusí tlačiť ujo, ale on je zdravy a zdrave detičky musie používať nožičky, aby nezleniveli.. a on nato že aj ja som zdrava lebo stale chodím pešo 😀 a ocko je chory, lebo chodí na aute 😀 . ale dopracovali sme sa , že pôjde pešo..
A maš sedave zamestnanie? asi vtedy to bruško bolieva najviac.. ja somsi na nete kukala už aj tehu rifle, si chcem objednať.. lebo tu u nas v meste, nemaju take čo by sa mi zapačili.. a chcem hlavne slimky.. 😎
tak sedave zamestnanie ani nie ... som ucitelka
ja mam jedny tehu rifle po sestre, ale chcem este jedny ... na nete su moc drahe a chcem este pokukat u nas po obchodoch co bude ... zatial este zapnem skoro vsetky nohavice, okrem jednych, ale tie mi boli tak akurat
No ja mam vela bedračov,ale nechcem aby mi trčali križe vonku, a ked sedím tak ten pas ma aj tak začína tlačiť.. pri malom som nemala, ale teraz chcem 😉 ja čo som kukala u nas sa mi žiadne nepačili a muž povedal, nech si teda dačo kuknem cez net, ale pri mojom štastí sa dufam, zadarí objednať aj spravnu velkosť.. 😀
No učitelka, je dosť namahava praca, ja som robila predavačku - pokladničku a dakujem pekne aj ked 2-3hodinky v kase mi dali zabrať, lebo jusť som si tlačila na spodok brucha.. nakoneic som začala kusok krvacať a tak ma dr. nechal pre istotu doma 🙂
ja uvidim este ako sa budem dalej citit, ale rada by som ostala uz maj a jun na PN ... alebo aspon jun
No ja som to mala tiež v plane tak že do juna by som robila a prazdniny sa už venovala malemu, ale nevidalo 🙄
ja dufam, ze ma dokina necha, kedze mavam tie bolesti stale a aj ruzovy vytok
Myslim, že určite 😵 ak je nejaka normalna.. nemala by ti robiť problemy.. mna nechal hlavne skrz mojej migreny doma, ktora mi spustila aj to slabe špinenie.. som strašne silna migrenička, no zatial odkedy som doma klop klop nedorazila, no dokym som chodila do roboty, došla aj 2x za tyžden.. 😠
ja nastastie migreny nemavam ... mavala som kedysi dost velke bolesti hlavy, kym som nosila okuliare, ale odkedy mam kratkozrakost vykorigovanu laserom, tak je to OK 🙂
No ja ju mam od 19cky, vdaka antikoncepciíí 😔 už ju ani užívať nemôžem... 😔 predtym ako som zostala tehu som mala vnutromaternicove teliesko..
ja som HAK uzivala asi 4 roky, ku koncu ma uz z nej bolievali lytka a po porode uvidim na co s dam, lebo dalsie dieta si uz zatial dovolit nebudeme moct, tak budem potrebovat spolahlivu ochranu
No určite ti dr. poradi, ja som nemala velmi na vyber, bud teliesko, alebo by to bolo na manželovi, alebo sa spoliehať na vypočty.. takto mi to vyhovovalo, až nato že ma pobolievalo podbruško, ked som vlačila nakupy, alebo kočík som trepala.. ale inač mi aj mrška chodila na čas, všetko super 😵 tak ja ti odporučam teliesko a vyšlo ma nejakych vtedy 1040sk.. 😵
no ja budem chciet bud HAK alebo teliesko, lebo to musi byt fakt spolahlive, ziadne vypocty a ani meranie BT
Noo teliesko maš spolahlive, a bezhormonalne.. 😉 aspon to čo som mala ja 😉
uvidim, ved to je este daleko, ale urcite to budem riesit, kedze dalsie dieta nehrozi

moja sestra rodila vlani v septembri a velmi si toho lekara aj 3D chvalila, tak pojdem k nemu ... ona mi vravela, ze veri len 3D, ze tam to je najlpesie vidno vsetko ... a on je fakt kvalitny odbornik