♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
inak co sa tyka terminu, tak mne dokina urcila tiez 16.9. 😉 , ale MK mi vypocital 15.9. 🙂
ja by som bola rada, keby male prislo skor - 10.9.2010 ... pekny datum by bol 🙂 ... sestra rodila vlani v septembri a prvy termin mala 9.9.2009, ale maly sa narodil 10.9. 😀
aj ten druhy je pekny, len cena je tiez pekna ... to je skoro cela moja vyplata, to by som za kocik nedala 😝
tak tak- prachy chcú za ne neskutočné... Ja som tento našla najlacnejší za 330eur- a tento je za 120ale bez autosedačky- tá stojí cca 80-100eur takže aj tak je to super. Ja mám termín 17.9., podla pm 11.9. a podla pohybov 15.9...... tak si vyber. Ja by som bola rada keby to bolo už na začiatku septembra, že by sme ešte nejaké teplo stihli 😀. ja mám tiež kopu vecí po mojom prvom miláčikovi ale kočik, chodítko, stoličku a autosedačku sme predali, lebo sme si mysleli že sa nám druhé tak skoro nepoštastí 🙂 a hla... Prosím ta čo znamenajú tie grafy- asi ovulácia a tie testíky- že DPO ....
v grafoch su zaznamenane merania bazalnej teploty, kedze sme sa uz dlho snazili, tak som zacala merat, aby som v tom mala prehlad ... a DPO znamena den po ovulacii 😉
jaj, no vidíš, nikdy som to nerobila tak neviem.... ďakujem za vysvetlenie- hned som inteligentnejšia 😉 Takže už ste chceli mimi dlhšie- tak tomu sa hovorí že super plánované tehotenstvo- vytúžené a dlho očakávané.... Tak toto je zodpovedný prístup k materstvu 😀
no dost dlho som cakala, kym sa MM na to odhodla a po 17 mesiacoch od vysadenia HAK sa podarilo ... neviem, ci mam az taky zodpovedny pristup k materstvu, lebo podmienky nie su vobec idealne, ale keby som mala cakat, kym budu, tak sa skor dozijem dochodku ako dietata 😝
zuzi pre dietatko nieje dôležité kde žije ale s kým tam žije....
pre dieta nieje dôležité čo mu dáš z penaženky ale čo mu dáš zo srdiečka. Takže sa tým vôbec netráp- bude z teba dobrá mamina!!!
samasa ... ja som tiez toho nazoru, takze uz som sa s tym vsetkym zmierila a verim, ze sa vsetko vuriesi k nasej spokojnosti skor ci neskor 🙂
tak tak nič nieje dôležitejšie ako to, aby sa nám tie lásočky podarili a boli zdravučké
teraz inak pozeram nejake tehu oblecenie na nete a rozmyslam, ze si objednam ten tehu pas
uvažovala som aj ja nad ním,ale baby spomínali, že to cey leto nevyužijem 😒
no cez leto az tak nie, ale aspon teraz este ... no neviem ... zajtra idem triedit konecne skrinu, aby som vedela, co este mozem nosit a v com vyzeram ako tak normalne 😝
nasla som toto a celkom sa mi to pozdava
http://www.mojamoda.sk/product/capri-nohavice-s...
http://www.mojamoda.sk/product/nohavice-sivomod...
oboje sú super a aj cena
ja som dala za tehu rifle 50eur
no ved hlavne ta cena super a oboje tie nohavice vyzeraju byt celkom fajn ... len sa bojim, ze netrafim velkost 😖 , aj ked som sa uz pomerala
Ma ide porazit od toho mužského pohlavia!!!!! Dnes sa s nimi cely den hadam a akoby naschval provokuju, podpichuju a ked sa clovek nazúri, zacnu provokovat s tym, že to u mna robia tie hormony 😀 😀 😀
no idem si vas dočitat, nech sa troska upokojim, medzi vami babami, ked ma ti chlapi tolko se*ú 😀
Jazmina aj môj ma dopalil... doobedie prespal, poobedie šiel na futbal a tearz došiel a mal vypite.. ale si myslel, že to vyžehli piizzou, tak som mu nou skoro tresla po hlave 😅 ale zadosť učinenie mam.. debati zo zachodom 😀
jazminn ty si u mna doma? 😀 😀 😀
helka pomsta býva sladká 😉
To čo je niečo vo vzduchu??? 😕
velká noc- tešia sa na zajtra...
Sami, alevieš ako ma to vie dopaliť 😠 cely den som sama s tym malym doma. ešteže mi blízko byvaju rodičia, a on namiesto toho aby sa ponahlal zamnou, tak sedí na pive, či kde.. boh vie nestihol povedať 😒 zajtra si teda vypočuje.. 🙄
Sami, maš krasneho chlapčeka 😵
heli ja má to isté- ten moj zas jazdí na motorke kroske. A dneska mi ešte zapotil, že sa jazdeniu začne v lete venovat na plno...
nič by to ale dva roky do zadu mal taku nehodu že sa skoro zabil... teraz ho ešte čaká jedna operácia- budú mu vytahovast šroby z nohy...
im to šibe asi už na jar
dakujem je to moj pokladík 😀
😀 😀 😀 Tak už viem, že je važne niečo vo vzduchu, najprv som si myslela, že je určite spln mesiaca, ale asi to bude tym zajtrajškom!!! a že to robia naše hormony 😀
a najhorčie je, že nemožem od zlosti vybuchnut a si musim hryzt do jazyka, lebo by som ho dobila asi 😠
No asi heej.. ta jar im škodíí 😠 no ja môjmu zajtra velmi rychlo vysvetlim zo par veci.. lebo toto mu tolerovať nebudem!! nepoviem, že raz za čas, ale ak to ma byť každu nedelu alebo aj sobotu.. tak dakujem pekne 🙄 vždy tvrdím, že ja mam sezoonneho alkoholika.. dokym nieje futbal, nieje ani poharik 😖
to mal taku važnu nehodu? tak ty maš ktomu aj strach.. ja tiež dakedy trpnem či nehavarovali,alebo čo ja viem.. ale ma štve, že ja nikde neflakam, venujem sa rodine a on... jhoooj 😠 by som ho teraz... 😠 😠
Jasmin, ja som radšej zaliezla do sprchy.. lebo by som ho.. 😔
Samasa..asi mu treba pripomenut, ze nema 17, ze mate dietatko a dalsie na ceste!!!! Treba mu ukazat slovnik, nech si precita, co to znamena zodpovednost, boze motorky!! nenavidim ich 😠

ja budem mat kocik po sestrinom synovi ... aj celu vybavu, takze nic kupovat nebudem, len perinky do postielky 🙂 ... ten kocik mam aj v albume ... obycajny jednoduchy, ja sa nad tym nejako nezamyslam 😉