icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
5. apr 2010

jani ... keby som nemala ten vytok, tak sa neznepokojujem a je mi jasne, ze sa maternica roztahuje ... ale tlaci mi to strasne na mechur a kazdu pol hodinu som uz na WC 😝 ... oproti minulemu tyzdnu sa mi to zhorsilo, to som chodila asi kazdu hodinu ... ale neviem si teraz predstavit ako vydrzim cestu do prace, ktora mi trva cca 45 minut s dvoma prestupmi a v praci to bude tiez vesele

janica81
5. apr 2010

no dufam teda, ze to zvladnes a ze sa to nejako nezhorsi...

s týmito bolesťami v podbrušku sa asi musíme naučiť žiť... začas 🙂 pobolie to aj Vás ostatné???

zuzanockamt
5. apr 2010

tak dufam, ze to uz horsie nebude, lebo sa potom prestahujem na zachod a do porodu odtial nevyjdem 😝 ... uvidim ako sa zajtra rozhodnem, ci pojdem alebo nie, no nechce sa mi zase stravit pol dna dovolenky u dokiny, ked ho mozem stravit aj inak

jazmina83
5. apr 2010

Ahojte Babulky neznAsam pondeloooook a smradlave vonavky 😀
janica tie bolesti v podbrusku mam aj ja ale je to od tej maternice ktora sa napina a roztahuje tie väziva 😵

zuzanockamt
5. apr 2010

ja neriesim velku noc ... bol u nas len maly dvojrocny synovec a inak nic ... ide to cele mimo mna

janica81
5. apr 2010

jazminka a stale to pretrvava tie bolesti??? oni nie su stale...len obcas..a len dole okolo slabin ☹ vravim uz si zvykam...

mna dnes obliali rodina a smrdim ako vypredaj z drogerie... 🙂 ale uz len vecer sa dam do poriadku 🙂)

zuzanockamt
5. apr 2010

mna to boli dost casto a tak ako pri MS a ide mi to do krizov ... take stahy slabe ako keby

janica81
5. apr 2010

no Zuzi... normalne ma to ukludnilo, niežeby som Ti bolesti prijala...to v žiadnom prípade..ale ja som uz mala klud a teraz tri dni ma drzia... tak som rada ze nie som sama... hadam nas to coskoro prejde... 🙂

zuzanockamt
5. apr 2010

no snad hej, len aby to bolo v poriadku vsetko a male vydrzalo az pekne do septembra alebo aspon do augusta 🙂

samasa
5. apr 2010

ahoj kočky. Ste tu niektorá? Už ste všetky vyoblievané, vyšibané... 😀 Som sa dneska rozosmiala, že mi tu prišlo po šibakoch viac mládencov ako za slobodna 😀

zuzanockamt
5. apr 2010

samasa ... no vidis aky uspech ... ja som uz pisala, ze cela velka noc a oblievacka ide mimo mna 🙂

jazmina83
5. apr 2010

Jani, tie bolesti som mala minuly tyzden, asi 2 dni za sebou a odvtedy nic a tiez to bolo v oblasti slabín, kedy ides najblizsie na prehliadku?

jazmina83
5. apr 2010

Inak, ja som sa dnes napratala cokoladovymi vajickami, co vysibal drahy a je mi z nich zlee 😀

samasa
5. apr 2010

kočky ale ostali inak obarený ked ma videli vo dverách s bruškom- som myslela že prasknem od smiechu 😀 😀 😀

samasa
5. apr 2010

ja nemávam bolesti ale dve noci do zadu zasa strašný kr do brucha, ako keby mi položili na brucho kamen sto kilový 😖

zuzanockamt
5. apr 2010

sam ... to uz na tebe tak vidno, ze si tehu? ... ja sice mam brusko, ale nejako na prvy pohlad vraj nebadat, ze som tehu 😅 ... som zvedava, kedy uz budem mat take klasicke tehu 🙂

samasa
5. apr 2010

jazminn japráve mastím kinderko 😀 ale to vyšibal malý- ten moj nevišibal ani mna- letel za maminkou do nemocnice 😒

samasa
5. apr 2010

hej mne je už docela dost vidno.... a to som schudla dve kilá- neviem prečo ale aj pri malom som mala brucha ako slonica. V siedmom mesiaci sa ma pýtali že kedy budem rodit.. a po pôrode som bola nahlásit malého na matriku a suseda- že ty si ešte doma??? 😅

zuzanockamt
5. apr 2010

ja dufam, ze mi nejake extra velke nenarastie ... mojej sestre sa tak rapidne zväcsilo az tie posledne dva mesiace ... tak dufam, ze budem na tom podobne, lebo s bruskom sa mi bude zle dochadzat do prace a prestupovat

jazmina83
5. apr 2010

Ja mam už bruško ako v 5 mesiaci 😒 ..aha, vlastne ja už pomaly vstupujem do 5 teho mesiaca 😀
pomaly sa aj ja odvažim odfotit bruško, ale dam ho na FB, tu na konikovi sa odhalovat nebudem, inak, už sa nas tam v skupine zisla pekna kopka...7 tehuliek..Samasa, ty si tiež tam? 😵

samasa
5. apr 2010

ja som na fcb ale ako sa tam voláme 😀

andelik8
5. apr 2010

ahojte baby,
my sme sa dnes vytratili k sestre na pol dna, takze aj mna ta sibacka viac-menej obisla. Drahy nesibe vobec, tak len deturence nas trochu vysvacali a bol klud.
mna podbrusko neboli, to skor panva ako keby sa mi rozsirovala alebo co a bolia ma svaly ci vazivo alebo co uuuplne zospodu... cudne. ale aj to len ked dlhsie sedim/lezim - ako by mi to stuhlo

jazmina83
5. apr 2010

Sami, nájdi si tuto skupinu

Septembrovky 2010 na FB 🙂

😀 😀 😀

jazmina83
5. apr 2010

Andelik, a už kopká malé poriadne? 😵

andelik8
5. apr 2010

jazmina, ani nie. kazdy den cakam, kedy uz to bude take to naozajstne kopkanie, lebo to som citila asi iba 2x zatial. Vacsinou je to len take "prevalovanie" alebo co, a to si nikdy nie som ista ci je to babo alebo creva 😀

jazmina83
5. apr 2010

ja som na tom rovnako..minule co som citila jemne pohyby, odvtedy vobec nič, ale na sono bolo vsetko OK, takže asi tie pravé kopance u nas prvorodičiek pridu až v 20 tt..no u teba už o týžden 😵

zuzanockamt
5. apr 2010

jazmin ... ja som este nic necitila, akoby tam ani nebolo 😅 ... a to mame termin rovnaky 😅

jazmina83
5. apr 2010

Zuzi, ked som lekarke spomenula, že som citila pohyby, trocha sa čudovala, žeby to bolo neobvykle na prvorodičku..a tak som si myslela, že som medicinsky zazrak, no ale potom mi povedala, že nejake pacientky citili už v 13 tt 😀
takže, tie moje "prve pohyby" pripisujem črevám, ktore mam asi niekde v podbrušku zamotané 😀

andelik8
5. apr 2010

ja sa uz neviem dockat septembra... ked si pomyslim, ze sme zatial "iba" v polovici... 😒 no buduci pondelok idem na sono, tak sa tesim ze tocho chrusta zase uvidim a ak sa ukaze, tak mu budem moct konecne zacat hovorit menom 🙂

zuzanockamt
5. apr 2010

ja vnimam skor ten mechur, takze na pohyby sa nejako nesustredujem
inak baby, sorry za otazku, ale ako casto chodite na WC-ko na malu potrebu, lebo ja si uz pripadam ako blbec ... furt som tam ... vedela som, ze to takto bude, ale myslela som si, ze az tak nejako v 7, 8-mom mesiaci a nie teraz