♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Objednala som dnes v CASA na str. 16 ten biely stol s lavicami a slnecnikom pre malu do zahrady. 😵
doplnujuca info k tomu 4D v inchebe co ma byt akoze zadarmo.... tak som tam volala 2x a teda cele to trva 15min. a nie je to zadarmo ale za 25eciek... odrbavaci 😠
andelik ale aj tak je to celkom slušná cena na rozdiel od ambulanciíí
nno ale na to že zavadzali mohli dať aj nejaku uvadzaciu cenu 10 evri 😀
agi, ale v ambulancii dostanes viac fotiek, nie iba jednu. a to video ma 10 minut. kolko trva video, ked sa ide normalne do ambulancie? podla mna na to, ze clovek dostane jednu fotku a chabe video je to dost.
ja ak pojdem, tak obetujem 40 eciek a budem to mat v klude a aj cd bude poriadne....
no tak pre mna je to absolutne neatraktivne... u nas doky urobi za 33 eur, robi takmer pol hodky a vela fotiek v malom aj vacsom formate plus CD
tak mne by to stačilo 🙂 ked ja možem malu vidiet hocikedy na obyč. utrazvuku 🙂
a dokina čo mi ma robit 3d pride až v juni a to mi bude na prd ked babo už bude velike,,, to už sa zle potom robi...
agi, ale tak zase ked najskor tvrdia, ze je to zadarmo a potom povedia ze za 25 eur...asi radsej pojdem k doktorke...
tak ano ten pristup je trochu zaražajuci..ale zas keby to bolo zadara to by fakt by sa asi ani nezastavili 😠 a bolo by to pre nich asi nevyhodne...no dnes každy chce na všetkom zarobit
ahooj kočky, ja som tá nová tu, od predvčera 🙂
Aaaale vy ste ukecané 🙂 za jedne deň napísať až 4 strany, fííha, tak to v druhej téme kde chodievam je max 2 strany 🙂 ale v pohoo, ja zo srandy, ale prečítala som si vás 🙂
Ach áno, aj ja ešte odolávam s nákupmi, ale po tom ako sa dozvieme pohlavie, snáď o dva týždne, kedy plánuejm ísť na morfologický 3D, tak budem už pomaličky kupovať. Aj keď ešte neviem čo presne. A aj do Prahy sa chystáme koncom mája, tak vtedy sa tam "rozšupnem" 🙂 asi aj kočík už tam pozriem, vraj je lepší výber. Len nech vládzem toľko chodiť, ale sestra pozisťujem že v ktorom obchoďáku je tých detských vecičiek najviac, a asi len tam pôjdeme. Taaak sa teším 🙂 Niečo aj mám v skrini, ešte po mne 🙂 ale aj sestrenici budem mať, ktorej je moja miminka krsná, a samé dobré vecičky sme jej kupovali vtedy. Ale chichi iba vtedy keď to bude dievčatko 🙂 ale mangel tipuje na chlapčeka 🙂 juuj mne je jedno, len nech je zdravučké 🙂
Inak pohyby, také presne akoby pohyby jašteričky 🙂, ako niektorá z vás popisovala, cítim aj ja, asi tak od predminulého týždňa, nie stále, ale taaak 2-4 krát do dňa. A taaak sa z toho vytešujem a teším na ozajstné kopančeky 🙂
no vsak ano, ja im to nezazlievam. ale salit takto. a ja uz som bola natesena, ze by som aj isla dnes ☹ a poviem narovinu keby tam rovno napisali ze chcu 25 eur, tak si poviem, ze je to lepsia cena a tak...a mozno by som este uvazovala. ale takto? ma nas......li. teraz ich mozem okaslat a radsej pojdem tych 25 eciek minut na volaco dobreeee. mnam. 😀 napr. kilo cokiny
Ja som bola na 4D teda chcela som vediet len pohlavie, dal mi jednu foto a staci mi to trvalo to 10 min. a platila som 10 euro, mne to staci naco polhodinu zohrievat babo sondou oni tie deticky to aj tak nemaju velmi radi, preto sa niektoré schovavaju oni tie vlny citia a vyrusuje ich to. 😕
Proste tieto 3D a 4D je biznis ale ci to babu naozaj nevadi uplne nevedia doteraz... 😕
baby, ale oni nikdy nepovedali, že to je zadarmo....len v reklame na ten 4D to neuviedli, ale keď som sa objednávala hneď to povedali. Pravdu povediac mňa ani nenapadlo, že by to mohlo byť zadarmo. Ale počítala som s nižšou sumou ako v BA na Záhradníckej alebo v Ružinove....a to je cca o 40e. 🙂
poki je to biznis darmo aj moj doki mi to povedal 😠
vrrrr, ze sa nehanbia 😠
veru baby a preto teraz na 3D nepojdeme iba v pripade zeby sa na morfologickom sone nepodarilo urcit pohlavie, ale tak dufam, ze ano
mywiel ked ja som mala pri miskovi taku smolu, ze on spal a rucky mal pred tvarickou pri 3D a tak sme ho trocha budili, musela som sa prechadzat, hroza, vobec nemal o to zaujem, za 10 min by doky nenasnimal nic 😒
iva ved to ja nie som za takéto vyrusovanie... 😕
veď ani ja by som na ten 4D nešla, keby mi robili sono každú poradňu alebo keby by mi včera na morfo videl pohlavie 😒
ale s mojim šťastím to pohlavie neuvidia ani na 4D 😖
Ahoj Poki zlatko ako sa mas dnes rano okrem toho, ze ta na*rali? 😀 Ja sa na celu vystavu mozem vykaslat, cele to nestoji za nic, za to vstupne co treba platit sa da radsej kupit nieco pre malicke a budem mat z toho vacsiu radost. 😠
My sme sa rozhodli, ze na 3D ani 4D nepojdeme, uvidime male nabuduci tyzden na velkom morfo a potom az po porode 😵
jazmi, fnuk, dnes je hnusoba den, rano som sa zobudila o pol siestej na to, ze som hladna 😠 a odvtedy nemozem spat. uz mam taky pocit akoby boli tri poobede.
my radsej tiez niekam von vypadneme ako kvasit na nejakej vystave. na na 3D zatial nie som ani objednana.
No na morfo by mali vidiet pohlavie, niekedy babo nechce a proste tak to ma byt... 😀 chce byt prekvapko 😵
U nas je tiez dnes na nic den vyzera ze ide prsat, chce sa mi spat ale musim ist poobede nakupit, lebo zajtra je vsetko zavreté a este ma caka kopa prania. 🙄
kočky chcem sa opýtať, beriete nejaké vitamíniky?? ja zatiaľ len kyselinu listovú, od začiatku tehu, ale nič iné. Spýtam sa dokiho, budúci piatok na poradni, ale chcela by som vedieť aj ako iné.
poki aj dnes si mala pusku na krivo ? 🙂 🙂 či iba od hladu ????
zabka ak nemaš vitaminy v strave tak je dobre pre babetko niečo uživat ja konk. beriem maternu ale ako som pozerala ta je tušim najdrahšia (další biznis) 😠
Mne uz doki predpisal teraz kyselinu listovu ale so zelezom spolu + magnézium preventivne na krce v nohach a na lepsie chodenie na wcko kvoli tomu ze zelezo zapeka, zatial ziadne tvrdnutie bruska ani krce v lytkach na stastie nemam, ale mozno to pride neskor... 😕
ahojte babky zabky
no aj ja som sa chcela objednat do tej inchceby na to 4D bo zajtra sa tam chystame, ale tiez som neverila ze by to robili zadarmo 😒
no, ja berem femibion. ale len sem-tam. lebo som zabudlivec, tak to jem ako sa mi paci. nie kazdy den.
agi, od hladu, neviem co mi bolo. a drahy rano vstaval do roboty. nedavno doniesol domace klobasy, mnam. susime ich v spajzi teraz 😀 a ked otvoril dvere na spalni, tak som ich z tej spajze zacitila 😀 nemohla som uz vydrzat a musela som sa ist nabastit 😀
poki mnaaaaaaaaam robiš mi chute 😀 😝

caute tehulky,ja som este nic nekupovala,cakam po sone,ci sa nam ukaze co to je,ja mam veci od svagrinky,ale kupim aj nove,tolky vyber len prachov keby bolo...