♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ale hej,vsak aj ja jem vsetko,tie pasteky asi tyzden nie a plesnivy syr som jedine vynechala..
a cely moj denny plan je zruseny,kedze krpec sa rozhodol a budeme v posteli..ked sa niekomu zajtra nebude pacit,moze mi upratat..
sonell a naco je to dobre?zeby som kupila
nepichá a netvrdne bruško. tak mi to bolo povedané.
maculienka: aj ja som brala magne B6 ale len preto že mi to doki pred domi týždňami odporúčal na tvrdnutie bruška, ale už som ho vynechala, keď to tvrdnutie ustúpilo, Vraj to nie je dobré dlhšie brať, aj na letáku to píšu. Ale od začiatku beriem kyselinu listovú s B vitamínmi. Tá je na vývoj bábätka dobrá a ešte aj pre ženu, hmm ale neviem na čo presne. A chcem sa na poradni opýtať dokiho, čo potrebujem brať aj niečo iné, keď stravu mám vyváženú, a aj hodnotu v krvi sú OK.
Inak toxoplazmóza, fakt môže byť z hoc čoho, takže len všetko dobre umývajte a uvarte, ale v reštike to nevieme ovplyvniť.- Aj ja mám v krvi " driemajúce" baktérie toxoplazmózy, čo znamená že som niekedy mala "činné" tie baktérie, o ktorých som nemusela ani vedieť. Ale znamená to len to, že to treba sledovať, opakovanými odbermi krvi, aj mimo riadnych odberov v tehotnosti. Napr. každé dva mesiace.
ahojte bruskate 😉
dlho som tu nebola, ale obcas sledujem, co nove.
chcem sa vas baby opytat, ci je normalne, ked este nemaju u lekara vysledky z tripple testov. uz to bude skoro aj mesiac od odberu. povedali mi, ze asi im to z labaku zabudli poslat. tak ja len dufam, ze je vsetko ok. len som z toho trochu nervozna, ze ako je to mozne...
ahojte devcata,toto som dostala na FB,je to madarska posta pre teba,ak viete niekto po Madarsky o co tam ide??? 🙂
Som zabudla link 😀
https://www.youtube.com/watch?v=JafTH2RGebcdadulienka27: no moc normalne to podla mna neni. Na tieto testy by sa malo cakat max. tyzden. len ked je vsetko ok, doktor ti ich povie na dalsej poradni co mozu byt aj 3 tyzdne. Ak tam je nejaky nalez, potom volaju skor. drzim palce
Pardom, to bolo pre lululiatko 😝
Zabkaeva: ak si uz raz prekonala toxo a mas IgM hodnoty negativne, nic sa sledovat nemusi. toxoplazmoza sa uz nedokaze reaktivovat ked uz mas vytvorene protilatky( jedine ze by si bola HIV). Sleduje sa to len v pripade ze IgG aj IgM hodnoty testu su pozitivne, moze to znamenat, ze si toxoplazmozu dostala v tehotenstve. Vtedy to je dolezite, pretoze IgM hodnoty dokazu byt vysoke, aj rok po akutej infekcii. Podla mna sa z toxoplazmozy robi strasiak na tehotne (viem o com hovorim, infekcne mam obehane). Uplne staci dodrziavat zakladne hygienicke navyky. Pritom v niektorych statoch sa povine testy na toxoplazmozu ani nerobia.
dadu madarsky nemvieme 😀 o čom to ma byt či nemaš ani šajn??
kati,je to vraj posta pre teba z Madarska,ale nerozumiem tomu ani ja.......hmmm divne
šak kto by rozumel madarom ? 😀 😀 😀
dadulienka27... toto nie je Posta pre teba z Madarska, je to obycajna madarska talkshow, vola sa to Joshi Bharat (zaroven je to aj meno moderatora) a cele video je o nicom. ja som si to pozrela cele, vsetci tam len nadavaju, nikto nevyslovi ani jedno jedine rozumne slovo. ide tu o show, do kt. pozyvaju ludi s najnizsiou inteligenciou, aby ti, kt. su na rovnakej urovni mali co pozerat.
agentkak... hlavne, ze slovakom rozumeju vsetci. 😝
dadu takže nič pre nás 😅
edie asi ako ktorým, mne madarčina pride ako jeden z najtazsich jazykov pre mna je to strasna hatlanina lebo ktoremu kolvek inemu jazyku človek aspon trošku vie porozumiet alebo si ho preložiť 😉
edie dakujem 😀 aspon im to tam napisem,ze nech si najprv zistia co posielaju...
dufam,ze sa tu nezacne nejaka politicka diskusia dievcata 😀 😀 😀
problem vyrieseni,dotycny upozorneni,nech si najprv zisti,ze co dava na net,aby sa ludia na tom zasmiali a ide sa dalej 😀 😀
ozj kati zabudla som pochvalit tvoj new look,je super No1 😀 😀
dadu nezačne neboj ja som to len tak sponatnne napisala nemyslela som to v zlom a ani som sa nikoho nechcela dotknut ...
a dakujem za pochvalu 😉 už som to potrebovala 😅
daduuu jake maš krasne brušinoo 😵 😵 😵
😀 😀 😀
dakujem,tam uz som riadne rozkysnuta 😀 😀 a to bolo pred3 tyzdnami... 😉
a to sme tu iba my dve,ja som trosku klebetila s braskom,ze co ma doma caka 😀
ahojte, tak budeme tri 🙂
myslim ze vsetky ugrofinske jazyky su velmi nezrozumitelne a tazke 😒
babulky ako sa tu krasne chvalite. idem kuki aj ja to brusko, nech hodim pochvalu aj ja 😉
ahoj zuzi,tak uz si si zvykla na to, ze je to chlapcek? 😉 my sme sa uz tak s nim stotoznili,myslim si,ze je to super vec,ked vies pohlavie svojho dietatka pred narodenim,myslim si,ze ten "myslienkovy" kontakt sa este viac upevni.......len dufam,ze uz mi to naaahodou nezmenia 😝
baby to uz je daaavno a ja sa hanbim,tak velmi nekukajte..preto som ani neupozornila,ze tam mam foto 😒
cafte,
gumimaci, diki za odpoved. 🙂 inak ak som z tvojho nicku porozumela, tak gumeni macikovia? pytam sa preto, lebo ja mam teraz v tehotenstve balik gum.medvedikov stale po ruke a zujem 😀
a ozaj, aj vy mate krive brusko, ked lezite na chrbte? lebo ja asi od 16 tt sledujem, ze je zrejme babo usadene na pravej strane 😵
daduli, veru uz som si zvykla a strasne sa tesim. prave mi to beha hlavou, ze dufam ze uz sa to len potvrdi na 3D-ecku 😵 ja uz si ani neviem predstavit zasa ten sok keby nahodou povedali ze to bude dievca 😀
a kde mas tu foto, ja som asi slepaaa..... 😅
aha to je asi ta neoznacena v tvojom fotoblogu, ze? nahodou mas uzasne brusko. videla si moje ked sa hanbis? 😉 inak tiez som sa hanbila a uz sa skor pysim a furt spulim brucho 😀
lululiatko: no aj gumeny mackovia, ale tych lubim furt- nie iba ako tehu 🙂 daj vediet ako si dopadla s testami, ale ja myslim, ze to mas ok. inak by sa uz ozvali.

Ahoj macu, ja beriem iba magne B6,
jeden pako ma FB vytočil do neprítomnosti 😠 musím sa ukludniť