♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mne to pripada take divne odhalovat brusko,viem,ze niektore tehulky maju radi ked ukazuju,davaju hladkat inym...ja som sa s tym nestotoznila,na buduce fotim s trickom 😀 😀
gumi, urcite dam vediet.
ja som predtym tiez lubila gumenych medvedikov, ale potom, ako som presla na vegetarianstvo, som tieto veci nejedla. teraz som zacala znovu. a chutia 🙂
gumimaci - joj, tak to dufam nieee 😀 na politiku su nasi drobci este mali, dajme im cas 😉
no mne sa to tiez moc nepaci ked v lete vidim nejaku tehulu s holym bruskom. tiez nie som taky exhibicionista 😎 a ked mi ho chcu ludia hladkat tak mi je to take smiesne 😅
inak ja som dnes cely den doma sama ☹ mm stale kvasi v praci, furt nejake problemy... 😠
mne zas dneska nejde do hlavy len s a trapim 😒
agi, co ta trapi?
tipujem ucenie zuzi 😉
aha, tak v tom pripade to nema vyznam kati. uz to dnes nechaj tak a odpocivaj 😉
jj treba si robit prestavky 😉 inac ak to plati aj na vas,ze v tehu prestane fungovat urcita cast mozgu a vy castejsie zabudate,tak vam vobec nezavidim to ucenie,uf pri plnej funkcnosti su vsetky statnice zaberak nie to este pri mensej 😝
dneska som sa musela pytat jednej zamestnankine az 3x,ze co som vlastne chcela robit,mala zo mna peknu show 😅
dadi, aj v UK bolo dnes tak teplo? tu bolo dnes leto 🙂
zuzulik, leto? tak to vam nezavidim. tu bolo nejakych 17st. poobede. doobeda lialo, ale potom sa trochu vycasilo, tak sme sli s malou vonku na prechadzku a teda som sa potila riadne. dufam, ze posledne dva majove tyzdne horucavy nebudu, lebo to akurat ideme na dovolenku na sr a fakt netuzim po prazeni sa na slnku. 😝
Dobre ranko dievcence 🙂
Zuzu prepac,ze som vcera neodpisala,ale som zadriemala pri PC,tak ma mm poslal spat 😒
pocasie vcera rano vyzeralo na leto,ale poobede u nas strasne lialo,tak ako pise ladyw,no a potom sa uz pekne vycasilo.Najteplejsie sme mali zaciatkom tyzdna okolo 22,no koniec tyzdna ma byt chladnejsi
V utorok ideme na sr,tak sa stavim,ze to ochladenie pride s nami ☹ a to som sa tesila na tepluuuuucko ☹
dobre rano dievcata....
tak nasa mala potvorka v brusku vcera poobede aj vecer neskutocne vystrajala, teda normalne ma tlacila 😅
u nas bolo vcera krasne slnecne pocasie, sme boli s miskom vonka iba tak na trojkolke a v kratkych rukavikoch, parada 😀 dnes sa tiez javi ze bude slniecko
dobre ranko baby
dnes ma byt tak krasne ako vcera,tak si to uzime 🙂
som sa naranajkovala a zase mi je zle od zaludka,mna to tusim neprejde a potom ze maj druhe dieta,no jedno bohato staci 😉
Babulky, utekam na tu sutaz vo vareni gulasa, drzte palceky, nech to vyhram, teda nejde mi o to vyhrat 1.miesto, ale aspon porazit skupinu, v ktorej bude varit moj drahy s kamosmi 😀 prajem vam krasny den 😵
Ahojko tak u nas je po vcerajsich 26 stupnoch uz uprsané rano, ale nevadi aspon budem prat dnes cely den a nebude mi luto, ze som doma zavreta. 😝 Malej sme vcera prerobili jej postielku Stokke uz na velku pre 7 rocnych a veru sa jej lepsie v nej spi celu noc neplakala a ani sa nezobudila, potrebuje proste uz viac miesta lebo sa neskutocne v noci vrti a s nami v posteli to uz neslo sme sa nikto nevyspali, teraz ju uspime s nami a prelozime potom do svojej izbicky ked uz spi, vcera zaspala behom 5ch minut. 😉
jazmin vela stastia 🙂 nech sa to podari 😉
Ahojte kočky 😉 nas čaka dnes zase grilovačka u starkyhc na zahrade, ocka mame futbale ako stale.. 😖 tak si musíme spraviť program bez neho 😠 som si chcela da 3/4 teplaky, ale nejako tu slniečko raz svieti a raz nie, tak idem v dlhych,dufam, že sa to slniečko umudri a neskôr vykukne 😎 chcem sa kus opaliť, lebo som ako mliekaren 😀
Veroni držím palce, aby si chlapa porazila 😎
Mne sa v noci snivalo, že mi povedali že čakam chlapčeka.. tak sa nato pripravujem, nech je už teda 18.maja a sa to už hadam dozviem ,lebo zomriem od zvedavosti ☹
Tak vam prajeme krasny slnečný dníík 😵
babulky aj vam krasny vikend...
mne sa pred niekolkymi dnami snivalo, ze som nakupovala ruzove vecicky, tak kto vie ako to dopadne
macu, tuzba po dalsom babatku bude silnejsia ako zaludocna nevolnost, na vsetko zle zabudnes, uvidis
no baby prave mi kolegyna doniesla 2 postielky, autosedacku a taku zlatu bugynku pre starsie dieta... uz sa to zacina... ludia z mojho okolia zacinaju presuvat svoje zasoby do nasho baraku... aspon co to usetrime a mame z coho vyberat 😎 uz aby mal mm po statniciach nech to mozme zmontovat a pozret v akom je to stave 🙂
a terza huraaaa do upratovania... priiijemnu sobotu a prvy maj dievcence 😀
bre ranko..kolagyna MM vcera,taka z tych,co len v dobrom isto vsetko myslia"ja si myslim,ze uz by ste mali mat ovela vacsie brucho,si si isty,ze ste tehu?" no povedzte mi,je to normalne? ☹ 😢
jazmin,vela stastia,posli mi sem trochu z toho gulasa🙂
dadu a na kolko sa chystas domov? ja by som mala dostat buduci tyzden papiere,ci ma pustia domov alebo nie pocas pnky,ale myslime pozitivne.
esterka ... nic si z toho nerob ... je jedno ake velke mas brucho, podstatne je, ze sa dietatu dobre dari
zuzi,ked ona to tak povedala,tym stylom,ze si bola ista,ze zaboli taka poznamka..
no ja mam vsetky reci na haku, nech si vravia, co chcu ... a kedy das foto? 😉
esterka kasli na nu...je to kra.a,nepochopim to,ale niektorym ludom robi naozaj radost,ked ublizia druhemu,trebaich odignorovat,alebo pohotovo poslat k zemi dalsou ustipacnou poznamkou 😀
ideme na 2 tyzdne,ale ja by som si to chcela predlzit,tak neviem ci sa to nejako podari 😉
tak ale uz tolko ludi ma take vselijake poznamky,ako moja kolegyna,ktora zhodnotila,ze urcite dietujem,lebo vsak takato pochudnuta som nebola..teraz toto..a pritom si myslim,ze kazda z nas robi to najlepsie uz teraz pre svoje male..
zuzi,poslem,uz mam odfotene,len som to nevedela stiahnut do pocitaca,ale teraz MM ma volno 4 dni,tak bude mat cas,neviem aky tam bol problem,az tak odborne nemecky nehovorim,tak radsej nech on sa s tym pohra .poslem tu,ked ste mi kazali odfotit a aj novu,lebo sa mi zda,ze uz trosku nieco sa tam ukazuje
dadu,no my budeme len 1-2 dni na slovensku,lebo na tuto dovolenku pripada oficialne nemecko,lebo naposledy sme boli na slovensku..skoda..tak ale aj v nemecku mozem obchody pochodit.
esterka na to sa vykasli ja by som sa len zasmiala neboj sa som tehu... 😉 aspon nie som ako tucna velryba no nie vsak casu dost este si velkého bruska uzijes neboj 😉
Babo je teraz velké ako velky banan takze nemusis mat hned brucho ako nafukovaci balon a vazi okolo 360gr. len. 😉
Estterka, dala by som si na tú kolegyňu sakra pozor... snaží sa zasiať nedôveru medzi Teba a manžela...

lululiatko: aj ja mam brucho nakrivo 🙂 aj som maleho zacala citit na pravej strane, a UZV to potvrdil. Ze je viac vpravo 🙂))) mozno nam tym davaju najavo, aku stranu mame v bliziacich sa volbach volit 🙂)))