icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucinka83
2. máj 2010

Ahoj, Gumimaci :D my na oblecenie tiez este nemame nic, akurat to vajicko, co som tu uz spominala o par stran dozadu 🙂 aj ja vyberam🙂 je to velmi prijemna cinnost:D kym som nemala velkym ultrazvukom potvrdene, ze je vsetko ok, ani ja som nechcela, teraz uz asi pomalinky zacnem 🙂 aku postielku a kocik ste vybrali? A ake mena zvazujete? vidim, ze aj TY cakas babatko s pindikom🙂)))

ladywitch26
2. máj 2010

gumimaci, no ja neviem, ale chlapa by som sameho kupovat neposlala, ani keby to bolo uz dopredu vybrate 😀 a moj vlastne ani nemal cas. bol so mnou pri porode celu noc, odisiel rano o siedmej sa trochu vyspat, ale o jednej uz prisiel zasa za mnou a zostal az do vecera, no a na druhy den zasa prisiel hned doobeda a bol so mnou az do vecera, lebo som uz mala ist domov, este sme cakali na vyjadrenie pediatrov, no ale stanka mala selest, tak sme s nou nakoniec museli este na sono a na kardiologiu. nakoniec prisiel dalsie rano a to som uz sla domov, ale zasa sme cakali na doktora dlho, tak sme dosli az o osmej vecer. aj keby chcel, tak nema sancu nic kupit. a po porode doma bol tiez cely cas so mnou, mala pytala papat kazde dve hodky, vratane noci, tak bol akurat tak dost rozbity, nie este aby behal po meste a hladal po obchodoch, co nam treba.
radsej si to pripravte predom, budete bez stresu, ze vam nieco chyba a aj financne to nebude take narocne naraz kupovat.

jazmina83
2. máj 2010

Ejha Lady, veru si dam pozor na takuto stravu, veru som to riadne prehnala, klobasky, gulas, kofola...dnes nebudem jest nic, zajtra len zeleninovy den.
Zuzi a zatial si doma dokedy na PN?

Lucinka gratulujem ti k chlapcekovi 😎
Gumimaci a ty si tu tusim nova vsak? Tak potom vitaj 😵

jazmina83
2. máj 2010

Poki si tu?

zuzanockamt
2. máj 2010

jazmin ... zatial len do 6.5. ... vtedy idem na kontrolu a uvidim, co bude dalej

ladywitch26
2. máj 2010

jazmina, no neviem, mala by si nieco zjest. zasa tehule by dietu drzat nemali, resp. taku, ze nic nejest. alebo ked uz sa tak nadlabnes, tak si daj pre istotu talcid. ja mam problem s kyselinou, kazdy vecer pred spanim ma picha v zaludku a to niekedy sa najem len na obed normalne a potom mam stale pocit plneho zaludku az do vecera, tak mi ani jest nechuti.

zuzka a kedy sa ides objednat k doktorovi?

zuzanockamt
2. máj 2010

lady ... povedal mi, ze staci, ked zavolam tak 2 tyzdne dopredu, aby uz vedel, ci bude mat sluzbyu v RK alebo bude moct prist do MT ... takze buduci tyzden zacnem 22 tt ... tak mozno uz buduci tyzden budem volat

ladywitch26
2. máj 2010

mne povedal to iste minuly tyzden, ked som mu volala a potom mi mailom poslal termin 18teho rano, tak asi uz vie, ako ma sluzby.

zuzanockamt
2. máj 2010

asi hej, ja som sa ho to pytala ked som bola 14.4. na morfo sone ... uz som sa chcela hned objednat vtedy, ale este nevedel ... pojdem potom k nemu este aj na sono v 30 tt ... hoci si zase zacvakam, ale aspon viem, ze to robi dobre ... nie ako u nas v centre ... 2 minuty aj s cestou

ladywitch26
2. máj 2010

v centre som bola raz na sono prsnikov, lebo som mala hrcku, cakala som hodinu a dnu som bola 5 minut vratane vyzlecenia a oblecenia.tam to ide jak na beziacom pase. 😖

inak ja este nie som rozhodnuta, ci 3D, mne o fotky alebo dvd nejde, vsak na to clovek aj tak uz potom ani pozerat nebude. ale nech skontroluje vsetko, lebo tu mi teraz sono nerobili

zuzanockamt
2. máj 2010

lady ... na sono prsnikov uz objednavaju doobeda, takze to je este v pohode ... ale sono malej panvy je brutal ... tam vzdy cakam hodinu vonku, kym sestricka da listok a potom este sa caka na doktora 😝
my uz mame odkontrolovane, ze je vsetko OK, ale na 3D sa to uz len potvrdi a tie fotocky budeme mat ako pamiatku ... ja si to chcem vsetko uzit, lebo dalsie dieta bohvie ci bude ... tak nech mame pamiatku na toto 🙂

ivanulienka81
2. máj 2010

zuzi, ja som tiez neskutocne vela chodila na wc s miskom, ale to zrejme aj preto, ze som pila velmi vela vody

zuzanockamt
2. máj 2010

ivi ... ja sa snazim pit trosku menej ako sa mi ziada, lebo stale som smädna ... ale nevypijem viac ako predtym

ivanulienka81
2. máj 2010

no aj mna pekne smadilo, ale ja som aj pila, v robote som stihla stiahnut 3 litre a potom som doma pokracovala, takze tie 4 litre denne som dala a to len ciste voda na pitie, este keby som ratala poliekvu a take somariny, tak dovidenia, cisterna 😅

zuzanockamt
2. máj 2010

tak to u mna tolko nehrozi ... ja ak vypijem tie povinne 2 litre tak som dobra ... to keby som vypila tolko co ty, tak rovno sa mozem prestahovat na WC-ko

ivanulienka81
2. máj 2010

😀 no mna fakt velmi smadilo, teraz nie, sranda a to nehovorim ako ma smadilo po porode 😒

ladywitch26
2. máj 2010

ja tiez nevypijem tolko, tak liter a pol maximalne. ale zasa ja pijem skor tak narazovo, a potom do pol hodky idem na wc. ani nemam kedy pit v robote. tak sa len rano poriadne napijem a potom na prestavke 15min. a potom az doma o druhej. a to mi je jedno, to uz mam na wc kusok. 😀

gumimaci
2. máj 2010

lucinka83: no u mna to bolo tak, ze som v piatok mala ist po ysledky z amnia... tak tyzden ped tym som zacala nakupovat a vlastne sa presviedcat, ze ked uz mam nakupene, tak sa nic nestane. 😝
kocik by sme chceli takyto : http://www.bocianbaby.sk/index.php?s=detail&id=...
Postielku, kupime nejaku klasiku, mozno so spodnym suplikom. Este uvdime.
Na mene sa asi budeme dohadovat az dokonca. Babske sme mali vybrate hned.

ladywitch26
2. máj 2010

ivi, mna po porode nesmadilo velmi, len cez kojenie. to mi az tak v ustach vyschlo. ale este v nemocke mi poradili pit pocas kojenia. tak som vzdy mala pripraveny krcah s vodou, a kym som malu krmila, tak som slamkou pocucavala. niekedy som scucla aj pol litra naraz.

gumimaci
2. máj 2010

ladywitch26: no ja mam doma tvrdohlavca. 🙂 keby bolo na nom, tak maleho aj odrodi 😀

gumimaci
2. máj 2010

jazmina83: dakujem 🙂

ivanulienka81
2. máj 2010

lady, veru, aj mne az vyschlo v ustach, ja som sa napila pred kojenim, pocas kojenia a po kojeni po dva deci, takze zrataj 😀 hovorim, hotova cisterna... ale taraz nemam vobec take chutky na vodu, neviem cim to je
ale teraz si ani nesledujem kolko vypijem, bo si rovno do pahara lejem vodu z vodovou a v robote som z flias nalievala tak som mala prehlad

ladywitch26
2. máj 2010

gumimaci, no neviem, ci by chlap bol schopny ist rodit. silacke reci mozu mat, ale to je asi tak vsetko.
inak chlapovi by som napr. do kocika kecat nenechala, vsak aj tak s nim budes chodit ty na prechadzky v drvivej vacsine, lebo on bude v praci, tak hlavne aby tebe vyhovoval.

gumimaci
2. máj 2010

ladywitch26: on to nemysli v zlom. chlapi su v tychto veciach dost neisty. oni totiz potrebuju mat veci pevne pod kontrolou. A ja ho v tom necham, a pomalicky mu podsuvam, ake veci by sme este mali vybavit, co budeme potrebovat a on je spokojny ako to vsetko pekne zariadil 😀 mozno sa ti to zda divne, ale celkom dobre takto fungujeme, a hlavne bez hadok 😎

ladywitch26
2. máj 2010

gumimaci, vsak niekde som citala, ze najlepsia zena je taka, ktora v spravnej chvili podsunie chlapovi napad tak, aby si on myslel, ze to bol jeho napad 😀 😀

a mne sa muz do nicoho aj tak nestaral, vsak o nicom nemal ani potuchy, aj ked cital knihy. ani pri porode mi nekecal do nicoho. to bolo jeho stastie. 😀

gumimaci
2. máj 2010

lady, no vidis, a ja mam doma pravy opak. Pozeram, ze mame podobny termin. 😀

ladywitch26
2. máj 2010

gumimaci, no u mna je ten termin len taky orientacny. prvy podla ms som mala na 26.august, druhy podla sona 7.septembra, ale to tazko povedat, lebo som mala len jedine sono a vtedy som malo pila,tak nebolo jasne.

mimka29
2. máj 2010

Budeme mať dievčatko 🙂

ladywitch26
2. máj 2010

mimka, to ti teraz na tom 4D zistili?

mimka29
2. máj 2010

áno