icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
2. máj 2010

agentkak, hehe sak som kukala, ze malo zahoraciek tu je 🙂

agentkak
2. máj 2010

zuzi šak aj ja tak🙂

gumimaci noo len dve 🙂 my dve 😀 asi nie si priamo z MA..?

gumimaci
2. máj 2010

No som z inej casti zahoria, ale posledne 4 rok byvam v MA. Priatel je od TT, tak sme strasne zvedavy, co vznikne spojenim zahoracky a trnavaka 😀 😀 😀

mimka29
2. máj 2010

andelik pozri si toto, ja si myslím, že sú to tie isté kočiare, len ceny sú rozdielne, alebo sa mýlim?

http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2797...

andelik8
2. máj 2010

mimka, hej, je to on, len ta cena hadam bude iba za hlboky... nemaju tam cenu aj ze +sportak, tak im asi napisem a spytam sa.
V BA na predajni bola cena bez autosedacky 500... ale je fajny.. skladny, otocny do oboch smerov, ujko sa rozplyval ze supervelka vanicka aj sportak, ze idealne pre zimne dieta 🙂 dokonca sa nam pacila aj ta hneda farba s ruzovymi detailami. nazivo to vyzeralo uplne inac ako na fotke

agentkak
2. máj 2010

gumi ja som z TT a moj muž je malačan 😀 takže tiež sme zvedavý čo sme zamiesili 😀
ja byvam v MA asi 2,5 roka ..... noo tak môžme potom kočíkovať aspon 🙂 🙂

agentkak
2. máj 2010

gumi kde si si davala robiť 4D a kde planuješ rodiť ??

gumimaci
2. máj 2010

😀 no to je ale nahoda.
Ja chodim k Dr. Gottschallovej na Kramare, od zaciatku. Ona je aj porodnicka- takze na 90% budem na Kramaroch az dokonca.
Tato Dr. si otvorila kliniku v Pezinku, tam ma aj 3/4D. Uz som do jednej temy pisala, ze nerobi len komercny ultrazvuk, kde ti babo iba odfotia, ale najprv bebeto vysetri. Na morfologickom UZV som bola asi 2 hodiny, zalezi aj na tom ako babo spolupracuje, ale stalo to zato.

agentkak
2. máj 2010

noo tak toje fakt nahoda 😉
ahaaa takže chodiš do ba vždy na poradnu? ja som si našla tu v ma celkom odbreho dokiho je tu novy z NR zatial som celkom spokojna... pozerala som si tvoje foto malinkeho 🙂 kráásny 😝 preto som sa pytala že kde ti to robili lebo v ma to tušim nerobi nik

gumimaci
2. máj 2010

No chodim do BA, ale moj drahy je zlaty, lebo chodi kazdy X so mnou. Obaja pracujeme v BA, takze si vlastne iba "odskocime" z prace.
V MA tusim nikto nerobi 3D, ale pocula som ze Dr. Frus by mal robit, ale co je na tom pravdy neviem. Ak budes chciet napisem ti cislo na moju Dr., mozes sa k nej na ten morfologicky UZV s 3D objednat. Stoji 70€

agentkak
2. máj 2010

ahaa tak to maš v pohodke potom ked si len odskočíš 🙂
no ten moj doki ma v amb- 3D ale zatial sa k tomu nedostal neviem prečo to nerobi hovoril že ro je aj tak biznis.......dakujem zlata si 😉 ja pojdem na 3D do tt už to tam mam vybavene 😉

gumimaci
2. máj 2010

OK tak potom sem nezabudni hodit fotecky z 3Decka 🙂

agentkak
2. máj 2010

tak to dufam nezabudnem 🙂 ale idem až konccom maja... 🙄 sa ešte načakam....

janica81
3. máj 2010

dobre ranko... 🙂

ako ste sa vybuvali po vikende??? my sme vela pracovali...som bola k.o....o osmej ma pri TV vyvalilo a o dvanastej som sa presunula do spalne 🙂

drakvak
3. máj 2010

Dobré ráno baby, to som tu dnes prvá? Mimka: Timea má meniny dnes 3.mája, nájdeš to v kalendári wikipedia, keď si do googlu zadáš "meniny na Slovensku"... Stále vás čítam, ale akosi sa nestíham vyjadrovať 😀 O týždeň ideme do Košíc na 3D, tak sa hádam dozvieme, koho čakáme, či Jonatána alebo Kláru. Dievčatko sme chceli najprv Miu, ale potom sme sa s MM zhodli na Kláre. U nás sa počko totálne pokazilo, vyzerá to na dážď, tak dnes asi žiadna prechádzka... 😖

drakvak
3. máj 2010

Janica, na čom ste veľa pracovali?

jazmina83
3. máj 2010

Mimka Panki zlaticka, gratulujem k dievcatkam 😅 aspon budu mat nasi mladenci koho za sukne a vrkoce tahaat 😀

Dobre ranko babulky, drakvak, prsat ma na celom uzemi slovenska cely tyzden 😖

janica81
3. máj 2010

Drakvak máme športový areál a tenisovú školu, v decembri nám to dosť zničila povodeň, tak teraz prerabame aby sme to mohli otvorit, rekonštruujeme športoviská, okolie.... takze take velke upravy.... ale sa u nas tiez pokazilo pocasie a dost nas to asi pribrzdi.... ☹

jazmina83
3. máj 2010

Ahoj Janica a to mate ten areal na takom rizikovom mieste kde je vyskyt povodni? 😨 Nech vas ten dazd obchadza 😒

janica81
3. máj 2010

Jazmi, no tecie pri nás taký potocik co nema ani vodu v lete, ale v decembri naraz snezilo, prsalo.... proste hroza...a sa vylial... a znicil tedda dost...takze teraz to musime dat do poriadku uz tyzden netrenujeme a asi 150 deti co u nas je...nas ide uz zozrat, teda ich rodicia! 🙂

mywiel
3. máj 2010

Tak v noci som mala tvrdnutie bruska, normalne som sa zobudila na bolest, potom to preslo, tak uz zacinaju asi malé kontrakcie, idem si hned dat magnezium. 😉

silvika
3. máj 2010

dobreee ranko vidim ze akcia incheba bola dost uuuspesna kedze viacere uz viete pohlavie, no jaaa uzz som taka zvedava na to nase babo, ze aj tak nic nenarobim len musim vyckat aspon na morfo do piatku aaaach jaj 😝

helka101
3. máj 2010

Ahojte 😉
Kočky, už ste uvažovali, či budete baliť babo na široko, resp. akym spôsobom? či tie nove nohavky budete používať, alebo klasicke ortopedicke nohavičky? 😕 mna lakaju tie nove, ale su dosť drahe 😒

jazmina83
3. máj 2010

Jejda 150 deti to je dost 😵 nech to mate cim skor hotove a rodicia nech su trpezlivi a najma chapavi. A ty si tiez trenerka? 😵

Mywiel nestras este s kontrakciami 😲 ved je este skoro a dlho trvalo to tvrdnutie? Ja ani neviem co to znamena 😅 ako sa to vobec prejavuje..brusko je tvrde a boli? Ja lenze mam na brusku aj malu vrstvu tuku ktore bude vzdy makke 😀 😀 😀

Silvika ten piatok je tu ani sa nenazdas, a ides sama ci s manzelom?

helka101
3. máj 2010

Jazmin ked ti strvdne bruško tak komplet, či maš tuk či nemaš 😝 mna nebolelo, len každe rano ked som rano vstala po spanku, som ho mala tvrde, no ako prvorodička som si myslela, že zato, že babo sa nehybe tak stvrdne no teraz viem, že to nieje dobre... ☹ mne tvrdlo od 6mesiaca, aj s bolesťami v boku....ale doki to neriešil, a ked som už mala pôrodne bolesti, tak mi boli velmi tie bolesti v boku znaame 😠

jazmina83
3. máj 2010

Helka ty uz si tam? 😅 Ja sa veru takymto este nezaoberam, ja si vazne musim zaobstarat nejaku knizku o starostlivosti babetka, pretoze sa tu zrazu nahrnie tolko veci a otazok ktore treba zvladnut a ja ani neviem co to znamena balit babetko na siroko ☹

silvika
3. máj 2010

vsetci ideme aj s malym, bo cestujeme do ba, my chodime vzdy ako na vylet muz nahana chlapca po poliklinike a ja cakam na vysetrenie a potom by som sa mooohla stavit u mna v praci nech sa pochvalim 😝

helka101
3. máj 2010

Veroni 😀 mna to tak napadlo, lebo som kukala plienky bavlene na nete, nejake chcem aj pokupiť, ale našla som nove, zasuper cenu 😎 a riešim či si objednam jedne take gatuše, a či nie, lebo po malom mam ortopedicke gate.. no mala by si baliť na široko, aspon prvy mesiac, do kontrolneho sona klbikov, potom ti povedia.. 😉

mywiel
3. máj 2010

Jazmi to je normalne trvalo to ani nie minutu, ja som to mala od tochto tyzdna uz aj v prvom tehu a bolo to ok, proste maternica sa uz cvici a pripravuje. Pokial to nie je pravidelne a casto tak je to v poriadku, len som bola prekvapena, ze ma to v noci zobudilo, ta bolest potom som zaspala, ale v prvom tehu som to tiez mavala v noci alebo po sexe. 😅

mywiel
3. máj 2010

U nas nieco také ako balenie na siroko sa nerobi, vraj sa to robi len vo vychodnych krajinach, lebo tam je vyssi vyskyt problémov s klbami u deti, tu nieco také ako balenie na siroko nepoznaju ani perinky, nedavajte deti do periniek a nebudete ich musiet balit na siroko. U nas v rodine aj tak nik s klbami problém nema takze sa nebojim, ze by dieta nieco zdedilo v tomto smere. 🙂