icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
4. máj 2010

Ivi, ja to mam odskusane uz pri mojom mensom bratovi, toto vsetko som robila, kym mamina kojila a to boli este tie stare klasicke plienky, ktore sa museli aj zehlit, vyvarat 😀 takze skusenosti mam az dost. Tiez mam skusenosti s tymi jednorazovkami, a nezavrhujem ich, pretoze pre kazdy pripad budu po ruke.

Dnesne latkove plienky maju aj tak velke plus a minule som nasla aj porovnanie cien jednorazoviek a latkovych, ktore sa oplatia viac

http://www.nosime.sk/sk/vsetko-o-plienkach/ceno...

ivanulienka81
4. máj 2010

sonelka no my ideme kazdopadne od narodenia do huggiesiek.... ja zakakane plienky prat nebudem
tak podla svojich skusenosti ano, odporucam jednorazovky, ale pre novorodenca kvalitne a makke

mywiel
4. máj 2010

Chcela by som vediet ci aj v Rakusku napr. balia na siroko ved je to len par km od Slov.? To je podla mna predsalen trosku o zvykoch zo starsieho rezimu, ale samozrejme nevravim, ze to je nanic. 😕 😉

helka101
4. máj 2010

Ivi mne sa celkom pačia tie plienky z DM - babylove... tak skusime asi tie.. mali sme pri malom Pampers od narodenia, no potom sme prešli na tieto... 😉

poki10
4. máj 2010

dobre ranko kocky 🙂

ivanulienka81
4. máj 2010

jazmin, to je sice pekne porovnanie, ale my kupujeme plienky v ackii alebo v Polsku a vyjdu teda lacnej ako 6,5 Sk/ks

kuriatko84
4. máj 2010

mne zse chodi po hlave myslienka ze ked sa muselo balit na siroko v minulosti kvoli klbom preco by sa to nemalo robit aj dnes? co sa babatkam tie klby nejako zmenili alebo co? 😅
ja si necham poradit asi od nejakej pediatricky alebo co som z toho jelen 😒

ivanulienka81
4. máj 2010

helka, ja som tie este neskusala, nam sa osvedcili huggies, tak sme zatial verni tym 😉

mywiel
4. máj 2010

Pampers tusim su jedny z najdrahsich lebo platite znacku aspon tu su najdrahsie. 😅

ivanulienka81
4. máj 2010

ano mywiel, dost su drahe.... ale tie huggies ich tak nenapadne dobiehaju 😒

sonelka
4. máj 2010

Kuriatko neboj, ani ja tomu akosi nechápem, ale dúfam, že to nejako zvládneme 😉

kuriatko84
4. máj 2010

my sme kupili pampers mini 80ks za 13€ v Metre neviem ci sa to oplatilo ale mali tam ze akcia 😀

mywiel
4. máj 2010

Kuriatko zivotné podmienky su teraz lepsie ako kedysi a deti uz ani netrpia na urcité choroby ako v minulosti, proste lepsia hygiena, vacsi vyber zdravych potravin, ovocia, zeleniny a vraj to bolo aj kvoli vybuchu nuklearnej elektrarne v Rusku Cernobyl vraj preto na to trpeli viac vychodné krajiny proste pozostatok toho no...atd. 😉

sonelka
4. máj 2010

aj ja som si hovorila, že pomaličky by som mala plienky kupovať po troške, potom bude toho naraz veľa 😅

kuriatko84
4. máj 2010

to vazne tak to ma nenapadlo 😕

ivanulienka81
4. máj 2010

kuriatko, 4,90 SK ta vysiel kus, no da sa
ja zvyknem kupovat aj za 4,10 - 4,30 SK/ks
ale newborn 1 zvyknu byvat drahsie

kuriatko84
4. máj 2010

ivka dobre vediet 😉

tak idem sa ucit
pekny dnik vam prajem, ahojte

ivanulienka81
4. máj 2010

veru, to doba ide dopredu, zivotny styl....
preco sa stale nezivime polnohospodarstvom ale pracujeme v luxusnych kancelariach?

jazmina83
4. máj 2010

Jasne ze tam nebrali do porovnani akciove ceny a tak, len ja som veru od polska daleko a zasa ta cesta benzin atd, a pracka predsa perie za nas 😀 ale toto je zasa nazor kazdej z nas, mozno po mesiaci chytim tie latkove plienky a vyrazim ich von oknom susedom este neoprate ak to nebudem zvladat, 😀 alebo este lepsia varianta, ekologicky rozlozitelne plienky 😀

ivanulienka81
4. máj 2010

no veru jazmin, vyskusaj, pokial ta laka balit do takych plienok, uvidis ako budes zvladat... ale potom nam dufam zreferujes ako to ide 😀

mywiel
4. máj 2010

No tu maju ekologicky rozlozitelné plienky normalne mozu ist do kompostu, su robené z kukurice a na nerozoznanie napr. od Pampers ale bohuzial su este drahsie ako tie Pampers co je skoda, lebo ludia to za tu cenu nekupia. 🙄

poki10
4. máj 2010

jazmi, ja by som vedela po kom by bolo vhodne hodit tie neoprate latkove plienky a kto by si teda zasluzil 😀
a to teraz nehovorim o sebe 😀

jazmina83
4. máj 2010

Hehe ahoj Poki, vidis...co tam ich budem hadzat po susedoch, mozno budem mat lepsi terc 😀 😀 😀

poki10
4. máj 2010

aspon sa ten terc nauci nezavidiet a uvidi, ze mat deti, nie je len tak 😀

mywiel
4. máj 2010

Moj vcerajsi nakup... 🙂

jazmina83
4. máj 2010

Vidis, aj ty si mozes spravit u vas zbierku tych plienok a hadzat do tych co si to zasluzia, aspon sa jednorazove pleinky vyuziju aaj na nieco prospesne 😀

poki10
4. máj 2010

no, mozno to bude posobit ako pletova maska, jednoznacne ju ten dotycny/dotycna potrebuje jazmi, ved si to konec koncov videla sama 😀

jazmina83
4. máj 2010

Mywiel, ta taska je uzasna, uplne moj styl 😵 a ja by som si veru aj ten klobucik dala, ale ten si zrejme kupila pre malu vsak? 😀

mywiel
4. máj 2010

Ano pre malu velmi je v nom podarena 🙂

mywiel
4. máj 2010

Uz som mala plné zuby tych prebalovacich tasiek tak som si kupila tuto velku a zmestia sa mi tam aj plienky a igelitova podlozka na prebalovanie. 😉