♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no to uz sa chystam dlho,potom ked to prejde sa mi nechce,ja som taka nezodpovedna dost,uvidim asi tam behnem lebo mam e svadbu o chvilku a aby ma to tam nechytilo.
maculienka, nepodceňuj to, radšej bež lekárovi a povie ti, že to nič nie je, ako by sa malo niečo stať. Aj ja občas cítim také akoby naťahovanie maternice a to hlavne uprostred noci sa na to budím. Ja beriem Magne B6, 1 denne.
Už som navarila, rýchle a mňam jedlo.
andzi a co dobreho si uvarila? ja som narychlo zbuchala brokolicovu polievku a akurat rozmyslam co zajtra ako hlavne jedlo... daj typ 🙂
macu, ja by som si to magnezko nasadila hned na tvojom mieste
aj ja sa chystam si ho kupit, bo daktoru noc som sa tak nejak natahovala a som citila akoby mi chcel ist krc do lytka
zuzu1, ja som varila toto:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=...
tuniak som použila RioMare v oleji, ten máme najradšej.
hmm andzi to znie dobre... ja planujem nejako zapiect cestoviny... mam tam este nejaky polotovar ze kura na cesnaku (cestoviny maggi) tak to uvarim, hodim do zapekacej misy, na to este nejake masko a syr... snad sa to bude dat jest ;)
ajojte
andzi dnes sme mali rovnaky obedik 😀 😝
macu tiez by som to nepodcenovala pretože nevieš rozoznat o ake ide kontrakcie...doležite je vyšetrnie zo spodu či sa neotvaraš...
agentka, vidíš máme rovnaké chute! Ja tuniaka milujem, je to podľa mňa zdravé jedlo a určite zdravšie ako všelijaké tie vysmážané syry s hranolkami v reštauráciách. Som si dala záväzok, že už nebudem v reštauráciach obedovať, lebo som videla taký dokument ako tam varia a to pre tehotnú je pohroma. Ja som ešte dnes rozmýšľala, máme aj lasagne ale neviem ako by som ich mala pripraviť. To mám akože predvariť a potom plniť alebo ako?
andzi.... ja si ich predvarim...ale len tak do pol... potom uz plním...velmi dobre je aj s kuracim maskom, zeleninka.... a syr na zapecenie.... ale aj sunka, sampiony...proste co Ta napadne.. a potom zalejem smotanovo - paradajkovou omackou
ahojte babulky,
ake mnamky tu preberate 🙂 veru lasagne by som si dalaaaa 😝
inak preberate bolesti bruska...mna od vcera dost tlaci pod rebrami. kolegyna hovori, ze asi organy sa tlacia smerom hore. je to take neprijemne, hlavne ked sedim 😒 aj vidim ako sa mi zasa zvacsilo brusko.
no, ja akurat dovaram zeleninkovu polievku a slane plnene placinky sa chystam smazit. k tomu pecene zemiacky 😉 mnam
janica, a potom normálne zapekáš v rúre? Alebo?
poki, no mňa by si na slané palacinky nedostala, ale také nutelové by som si dala. Mňaaamky.
vy tu už aké chuťovky preberáte 😉
Ja som včera robila špenátové rizoto s kuracím mäsom, tak som si ho dnes dala v práci na obed, lebo tu nemáme kuchyňu, dostávame iba gastráče 🙂
ale lasagne a palacinky, hmmmm, mňam! 😵
no jasne v rure... a to uz staci kym sa Ti to zapecie... ale to kuracie masko si opec na panvici z lahka pred tym.... 🙂
ale teším sa na zajtra, idem do poradne, tak si dám v meste nejaký fajnový zeleninový šalátik so syrom 😉 Idem bez MM, takže pochodím aj nekajé obchodíky 😉
andzi a ty si co vestica? polovica slanych a polovica je nutelovych 😀
No ahoj Zuzilik, kde sa ty "flakas"? 😀 ta tu dlho nebolo vidno..ako sa ma malicky? teraz niekedy ides na sono,nie? Ja idem uz pozajtra aj s drahym a uz sa tesim natolko, ze mam v noci nocne mory a sa mi snivalo, ze sa mi narodil cernosko s obrovskymi zubami a ocami 😀
ahoj zlatik 😉
ty mas teda pamat ti poviem, veru zajtra ideme na to 3D-cko 🙂 tiez uz sa velmi tesim a tiez sa mi hocico sniva. cez vikend sa mi snivalo ze som prisla do HC a ze mi povedali ze maju to sono pokazene. tak snad sa to nesplni 😀
😀 Zuzi a nechces im tam pre istotu zavolat?..ale hadam by sa oni sami ozvali 😎
Mywiel, tie izbicky z predoslych stranok su uzasne, ja normalne mam chut ist malovat steny a zariadovat 😀 😀 😀 diky za super stranku
Macu, ty mas vlastnu hlavu a vies co mas robit, ale toho lekara by som nepodcenovala.
Inak minule som isla do lekarne si vypytat to Magnezium, akoze nemam nijake bolesti zatial ani brusko netvrdne a hovorim tete, ze beriem aj ten femibion 400 a ona nato, ze jooj, ale tak potom to Magne netreba..ale ja ho tu v zlozeni nikde nevidim..jasnacka, nechcem ho brat ked nemusim, ale tak ked sa nieco stane nech ho mam po ruke ale teraz fakt neviem ci to treba brat.
baby, tak s tymi lasagnami ste ma totalne odrovnali... teraz budem slintat kym dake nezjem 😅
Hahaaaa, mna prave napadlo, ze konecne mozem po 26tich rokoch oslavovat aj ja den matiek 😀 😀 😀 😀
jazmi, myslim ze by sa ozvali 😉 uz mi volali kvoli zmene casu, tak hadam taku vec by mi tiez zavolali 😀
boze ked si predstavim, ze zajtra uvidim nasho drobceka som hotova 😅 urcite zas budu slzy jak hrachy padat 😕
ja som dnes na trznici kupila hlavkovy salat, zajtra bude salatova polievka.... viem, ze mojimi jedlami vas neohurim, dnes spenat, zajtra salat..... ale ked ja som na buriny 😅
ivi, ja milujem salatovu polievku takze mna si ohurila a aj chutky spravila 🙂
zuzi, ty zajtra, ale si predstav ze ja idem na morfo az o 10 dni ☹ dako neskro mi doky naplanoval to sono, vsak to uz budem v 22tt
Ivi aj mne vyslo to morfo na 22tt
Zuzi ja ked vidim na sone mimi...vzdy placem...

tak mu zavolaj, ze co sa ti deje, ci sa mas prist ukazat alebo co