♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jani, ja som hrozna citlivka...strasne to vsetko prezivam 😀 a ked to mimi zbadam 3D tak to si ani neviem predstavit aka bude reakcia 😵
zuzi, no jasne ze vie co robi, s miskom som bola na morfe v 21tt a teraz mi to doky tak naplanoval, ze sa morfo spravi v den ked mam aj poradnu, aby som nemusela 100x tam chodit
baby, vy ste placky 😀 ja sa vzdy smejem vtedy, aj ma usta bolia od usmevu 😀
tak to baby este len budete plakat, ked uvidite babo nazivo hned pri porode... vtedy som bola uz aj ja trocha mimo 😀
To uz musi byt sranda pre tych lekarov, zakazdym co spravia nejakej mamine sono, tie len placu..no ja tam budem vo stvrtok revat doslova 😀
Mne budu robit morfo v 22t. 😉 aj v prvom mi to vtedy robili.
mywiel, jazmin, ale vy uz viete pohlavie, ja este ani netusim
ja som teda neplakala, ked som ho videla na morfo sone ... som zvedava na zazitok z 3D/4D ... ale mne to aj tak pride zatial take neskutocne, ked je dnu a ani ho necitim ... ja si to uvedomim vsetko az ked ho uvidim po porode
ahooojte kočky.
Vytešujem sa pretože včera večer ma mimi ozajstne 3krát koplo 🙂 nie také šteklenie a mrvenie, ale ozajstné kopnutie, také slabučké,a le bolo, aj som na ruke cítila 🙂 tak som happy. A dúfam, že každý deň bude takto sa mi ozývať, aspoň trochu. Dnes zatiaľ síce len šteklí,a le v poho, aj to som šťastná že cítim od nášho vytúženého miminka. Ja sa chystám an morfo tak o týždeň a pol, teda budem v 22 týždni, približne. Volala som do nemocnice, že sa netreba objednávať, takže tam len pôdem. Na poradňu idem tento piatok, takže aj tam mi urobí doki obyčajný ultrazvuk, a aby som to nemala také po sebe, tak pôjdem až o týždeň a niečo na ten morfologický. Teším sa 🙂
Ahojte kocky, som tu nova a tiez patrim k Vam, ktore rodite v septembri 🙂 Chcela by som sa Vas spytat, ci mate niektora informacie o MUDr. Brestanskemu z Hlohovca, co robi 3D/4D sono. Vraj robi vysetrenia aj cez vikend? Neviete mi povedat v akom case to cez ten vikend robi? Prosim o radu 🙂
dala som zase po tyzdni brusko 🙂 ... a zaciname pomalicky 6-ty mesiac 🙂
zuzanockamt: tak ja radšej nedávam, neviem prečo, ale mám oveľa väčšie bruško 🙂 chichi ale nič, hlavne že je mimi OK 🙂 no všaak ?? 🙂 ale pekne si to "zbieraš" tie brušká, aj ja to mám podobne, ale nie každý týždeň, tak kedy si na to spomeniem, ale mám to len pre seba zatiaľ, a potom mimi bude mať album pred narodením 🙂
zuzulik82... odpisala som ti na tu otazku v mojom albume.. na to kreslo
ja som na 3D tiez neplakala, skor som sa stale musela smiat... aj ked mi doktorka na morfologickom oznamila ze to bude baba, tiez som sa len smiala jak trafena a to som si myslela ze ma to dojme a nezdrzim sa slz 🙂
ale nepribrala som zatiaľ veľa, tak max. 3,5kg. no bruško mám 🙂
zabka ... ja sa snazim fotit vzdy kazdy tyzden, nech vidim na vlastne oci, ze ako sa to meni 🙂
zabka ... ja mam zatial + 3kg ... vo stvrtok rano sa odvazim zase, lebo idem na poradnu
ja v piatok idem, a teda tiež sa odvážim, a budem vedieť. Doma mi to zatiaľ ukazuje rovnako ako pred tromi týždňami v poradni. Tak uvidím,ale zdá sa mi, že odvtedy mi trochu narástlo burško. Takže logicky aj váha musí aspoň o trolinku ísť hore.
tak ja som mala uz pred 3 tyzdnami +6kg, uvidime ake cislo naskoci v pondelok na poradni 😀
Ja mam tiez +3kg 🙂
zuzanocka, nenapadne brusko mas 🙂
ja som zatial pribrala 0,5 kg 😒
ale uz si konecne aj ludia, co nevedia, ze som tehu vsimnu, ze cosi rastie, hoci nikto neveri, ze zaciatok 6-teho mesiaca 😅
Ahojte, som si trochu pospala a veru sa mi uľavilo, hoci hrdlo stále bolí. Zatiaľ to skúšam len s čajom a s Coryzaliou. Uvidím, aká bude noc. Dnes som vôbec necítila malé, dúfam, že je všetko OK.
jajus, vitaj! Áno, dr. Brešťanský robí 3D/4D sono, my k nemu ideme 17.5. treba sa ale objednať aspoň mesiac vopred, dosť dlho sa tam čakáva na termín. Robí aj popoludní aj cez víkend, ale cez víkend je to drahšie. Ak chceš, pošlem ti do IP číslo.
zuzanocka, ty máš posunutý termín pôrodu? Nemala si náhodou 9.9.? Ešte nie sme 6. mesiac.
andzi: tak asi v týchto týždňoch ešte tak výrazne každý deň nemusíme cítiť, niee?
andzi ... jo mam termin 9.9. ale tu som si nechala podla PM, lebo ma to myli ... 6-ty mesiac zacina 22-hym tyzdnom a ja ja som 22 tt zajtra 🙂 ... podla velkosti maleho o tyzden viac 🙂
Dakujem andzi, mozes mi to poslat . A nevies v akom case to robi cez vikend? Lebo moj manzel chodi cely tyzden do prace a chcel by byt pri tom aj on 🙂 A vsetko vlastne vysetruje? Alebo len urobi DVD a foto a nic viac?
zuzanocka, nie 6. mesiac sa začína až 22tt+2 a to je 23tt, takže až o týždeň. 🙂
no podla jednej tabulky je to tak ... podla druhej uz 22 tt, tak sa vyznaj 😀 ... podla velkosti maleho som 21+5 a podla PM som 20+6
inak kočky ja som z tých týždňov tiež popletená. Niektoré tabuľky uvádzajú len týždeň iné aj deň, a tak sa dá domotať. Ja mám tiež v jednej tabuľke že 6. mesiac sa začína 22týždňom, a to je podľa mňa 21+2 (alebo 3) tt. Netýka sa ma to, ešte tam nie som, ale keď už sme zobrali nejaký príklad. Takže som tiež z toho popletená.
jajus, 033/7425937, adresa je Hlohovec, Za poštou 8. Treba sa ale objednať čím skôr. Cez víkend robí, ale neviem, presne kedy, či len v sobotu alebo aj v nedeľu a v akom čase. My tam ideme v pondelok 17.5. o 17.00 hod a ešte po nás má jeden pár o 18.00. Ja som na neho počula len samé chvály, tak dúfam, že budem spokojná. Záznam ti nahrá na DVD, hudbu si môžeš vybrať. DVD dostaneš v cene, so sebou si treba priniesť len uterák. Môj manžel už počíta dni do 3D sona, lebo on ešte nášho drobčeka nikdy nevidel, len ja.

mne morfo robila uz moja doktorka pred dvomi tyzdnami, ale popravde sa nevyznam v tom ze kedy sa to ma robit. ale myslim, ze doktor vie co robi, neboj 😉