♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte kocky,
sonelka ja uz som tiez objednana na ten "sladky test" 😒 som zvedava ako to zvladnem, brrrr
heli, mňa pozeral teraz v 23 tt zo spodu 1.x. 🤐 A keby nie, už som mu to chcela sama navrhnúť..
Baby nieje to take zle ako to vypada..ja som to v pohode vypila,len to čakanie ma stalo nervy 😔
mna pozeral v 7tt ,18 tt teraz neposledy nie a teraz nablizsie mi tiez vravel ze sa pozrie ci je vsetko ok tak som rada aspon mam istotu ze je vsetko tak ako ma byt a sladky test ma caka 25.5. tak dufam ze to bude ok 🙂
ano od 38 tt sa dieta povazuje za donosene
Ahojn Zuzi, mne povedala sestrička u ženského, že si môžem do toho vyšťaviť aj citron, ked mi to bude veľmi sladké 😖 , no neviem, asi sa to môže, ked to povedala, nie?
helka ty uz si na tej glukoze bola????
no sonelka o tom citrone som uz citala aj ja ale mne dokynic take nepovedal 😖
Mne to nepripadlo nejako extra sladke a to som na sladke citliva, mne to prišla ako silnejšia sirupova voda
Ivka bola som , pri malom ked som bola prvykrat tehu 😉
sonelik, aj mne povedala ze si maam priniest citronovu stavu 🙂 tak si namixujeme limcu 😀 a inac mna tiez prvykrat pozerala doktorka zo spodu az v 21tt
áááá Zuzi, máš krásneho chlapčeka 😉 gratulujem 😵
babulky, vlozila som foto aktualneho bruska
statistiky su katastrofalne: 21tt, + 1kg, + 1 stria miery dlzka 1cm sirka 1mm lavy bok ☹ ide ma porazit, neviem ako sa to mohlo stat 😠
iva s tym nic nenarobis, mozte sa aj natierat aj tak strie sa objavia az posledny mesiac tehu ked bude babo vazit uz viac aj ked doteraz si nic nemala, s tym si nelam hlavu.
ivi, ty máš aké malé brušenko, proti tomu môjmu 😀
Ivi stou štatistikou si ma rozosmiala.. 🙂 ja mam dosť strii, ale to neriešim, viem, že nejako si to dam doporiadku po tehu, a vlastne... ked uvidia že mam dve detičky, tak len hlupy sa nadtym budem pozastavovať 😀
Tak na mne vidno ze som tehula teda ak nemam oblecené nieco cierne ale zboku to vidno aj v ciernom proste uz nikomu nemusim oznamovat... 😅 zatial +3kg a strie len malické na spodku bruska ale skoro to nevidno ja mam svetlu kozu a strie su svetlé tiez, netrapi ma to ked vidim iné baby aké maju strie fialové a cervené veliké tak ja nemam nic.
jaj baby ale pre mna sok.... mozno je to malicherne alebo ako, ale mne prislo rano normalne zle z toho ked som ju nasla,
hm... moja prva stria ☹
iva este budu mozno dalsie a potom sa na to vykasles, ale chapem ta... 😀 😉
Mywiel ja ma fialove, ale na bokoch... na brušku som nebadala, len na bokoch, ale to mam ešte od maleho a prisudzujem že teraz mi valstne tie strie vystupuju vonku, ako som tehu.. lebo predtym mi ich nebolo tak vydno..
sonelka dakujem za gratulaciu, tesime sa z foteciek strasne moc 🙂
ivulik, peknucke brusko...rastie pomaly ale isto 😉
No tie fialové sa daju este zmensit dobrym krémom, masazami, zabalmi do morského bahna tie biele su uz starsie a odstranit uz nejdu. 😉
ale ivanulienka hadam to nebude az take zle a to tvoje brusko je take zlate male ja ho nemam teda zas nejak extremne velke ale tiez uz nikomu nemusim vysvetlovat ze som tehotna 🙂 no ja zatial strie nemam ale tak do porodu daleko takze uvdime...
jaj helka ja som sa uz zlakla ze si bola na tom sladkom testiku s tymto babom 🙂 tak potom hej ale tak prezili to ostatne prezijem aj ja baby kedy su potom vysledky?
ivi + 1kg, myw +3kg 😀 mne sa to zdá smiešne, ja mám už + 7 kg 🤐
Myviel ved rozmyslam, že si teraz zakupim nejaky krem dobry nane priamo, ...
Ivi niee 😀 s malym.. 😀 neboj prežijeme všetko.. už sa teším ked si tu budem čítať, ktora kedy porodila.. 😎
baby ja som inac dnes rano myslela na glugozovy test a sranda vy uz dnes o nom pisete... nic to nie je... zvladneme lavou zadnou
a ak niekto nema rad velmi sladke moze si dat citron 😉
Sonelka ale ja mozem mat max. 10kg 😉 Zuzi krasne fotky to uz je také velké babo? Fakt to ide rychlo 🙂
myw a prečo?
Ja som strie nemala celé tehu a to som sa ani nenatierala a posledny mesiac sa mi urobili a nic vazne. 😉
Posledné dva mesiace sa najviac pribera, ved zachvilu uz babo zacne ukladat svoje tuky aj to musi. 😀 😉
Mywi , aj ja som si povedalal, že viacej ako 10kg nedaaam... 😀 pri malom som mala 23kg a dakujem pekne 😀
Sonelka lebo som mala nadvahu uz pred tehu. 😝

A bubi ona ležala v BB v Roosveltke sa mi zda.. 😅 ale hlavne, že si udržala tie rizikove mesiacenie.. 😕 lebo vlastne od 37 alebo 38tt sa môže kludne porodiť a považuju za donosene nie? 😕
Peti mna stale každu poradnu pozera zo spodu 😅 už som si nato aj zvykla.. len v nemocke mi to bolo take blbe ked zakaždym iny doky 😒