♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Klaudia ano v prvom tehu, to je normalne mas trosku obavy ako to zvladnes, neboj to je v pohode. 😉
Klaudia, mne sa minule snivalo, ze sa mi narodil cernosko s obrovskymi zubami a ocami, potom predtym, ze mi padlo do zachodovej misy na toalete...to je ta psychika, bojime sa o male a potom mame taketo sny 😅
ja si davam sumive magnesium s vitaminom C je to 250 mg... mne sa o babatkach zatial nic zle nesnivalo.... sonelka ja idem na ten glukozovy test 25.maja
ja beriam magnézium v tabletkách magne B6 ráno a večer jednu. Včera ma doki upozorňoval, že mi môžu začať krče v lýtkach z nedostatku vápnika, že aby som mu potom povedala a predpíše mi calcium, že bábatko nás bude riadne vyciciavať 😀
Za pol hodinku ideme s drahym k dokyne a rozmyslam ako to spravit, aby ho zavolali do ordinacie az ked ma kuknut na utz...mna totiz predtym vzdy postavia na vahu 😀 a ked to uvidi drahy skolabuje on miesto mna 😀
a ja mam normalne nervy z toho, ze tam ide o so mnou, ved to nie je miesto pre chlapov, ale uz ho neodhovorim tak velmi chce ist 😀
sonelka potom musis napisat aky ten test bol. ja som objednana az na 3.6. 🙂
ahoj jazminka 🙂
No o tom kalciu mi nieco hovor bolia ma vsetky zuby také ich mam citlivé az hroza musim si kupit nejaké homeo na vapnik.
Mne sa ale snivalo, ze bábatko bolo len tak zrazu na svete a nemalo vnutri nic, uplne prazdne bolo a potom som zrazu zacala plakat, že to ja som mu ublížila. Toto už je na mňa veľa takýto sen :(
Sonelka, ja som v noci dostala taky krc do lytka az som zakricala od bolesti 😨 naco potom beriem drahe vitaminy ak neobsahuju ani magnezium ani vapnik a mlieko kazdy den nepijem 😒
Klaudia to su hormony neber to vazne.
Ahoj Zuzi 😀 uz vyberate meno pre 101% chlapčeka?
Inac vapnik z mlieka telo nevie dobre spracovat... 😅
Jazmi, to máš dobre, že tam s tebou chce ísť, ja by som svojho tam podľa mňa nedostala 🙂)
Najviac vapnika je v maku. 😉 🙂
Mywiel, asi máš pravdu, ale na nálade mi to teda nepridalo. Aby sa človek bál aj zaspať.
juuuj jazmi, to ti je dilema to meno. myslela som ze to 3d-ecko nam pomoze ked ho uvidime, ale niiiic. je to tazke 😅
inak aj ja mavam krce v lytkach, vzdy v noci. vacsinou ked viac chodim.
No ja sa nesmiem v posteli pretahovat lebo krc je isty mne pomoze vzdy len manzel lebo ja rucim od bolesti a nemozem sa ani pohnut on mi vzdy ten sval natiahne tak ze mi zohne chodidlo dopredu a prejde to.
no ja krce nemam aletak vitaminiky neuskodia.... jazmin ved bud rada moj mm ide so mnou na to 4D a uz sa na to obaja hrozne tesime
Krce zacali uz aj mne.. hlavne vecer, ked idem spat, lezim v posteli, hladam si optimalnu polohu, vystriem nohy a skriknem od bolesti 😀
Ozaj, holky, spavate este niektora na bruchu? ja som sa uz dva dni po sebe zobudila na bruchu... ani neviem kedy som sa tak pretocila 😖 snad tym babu nejako neublizim... hm?
Jeeeej Klaudia, akurat pozeram, ze nemas este fotku bruska a kukam aka kocka je tu 😎
Zuzi, s tym menom to mame asi rovnake 😀 volam ho Bubu..zatial 😀
ja som spavala ale uz mi jeto nejaku dbu neprijemne a spim teraz na chrbte vacsinou.... zatial je to pre mna najpohodlnejsie
Ja na bruchu nie u mna to uz nejde a ani na chrbte obcas sa na chrbat prevalim na 10 min. ak nezaspim ak sa zobudim hned sa dam nabok.
ja praveze inak ako na chrbte nezaspim
babulky, asi by sme mali nasadiť ozaj to calcium na krče 🙂
Andelik, ja som pred tehu inak nezaspávala ako na bruchu, a teraz mám s tým veľké problémy, ani zaspať neviem. Ale niekedy sa aj ja pristihnem tak otočná 3/4 na bruchu. Zvláštne som nazvala tú polohu 😀 , ale inak to neviem napísať 😀
Ivka, tak sa konecne dozviete pohlavie vsak? To mate super, lebo to budete vediet obaja naraz 😵
Andelik na bruchu? Ved mne sa uz ani neda 😀 hned by som sa skotulala na bok. ja spim len na labom, pravom boku 😅 a na brusku by sa radsej nemalo, i tak ma to malicke malo miesta 😀
Ja som citala ze od 20tt sa uz nema spat ani na chrbte kvoli vahe maternice, stlaca tu velku cievu co ide do srdca. Myslim akoze celu noc spat na chrbte uz teraz tiez nie je dobre asi.
myw, to presne akoby si o mne pisala - ja kricim od bolesti a muz zachranuje 😀
a na bruchu nespavam, hned od zaciatku som mala z toho blby pocit, aj ked to byvala moja zaspavacia poloha 🙂
jazmi, to my mu davame rozne mena. hlavne mm sa na tom bavi, hovori mu Karol, Rudy a take hlupe, smiesne menaaa 😀
ja som bola zvyknuta vzdy na bruchu a myslela som si ze uz mi ten moj bachrik bude zavadzat, zjavne asi nie, ale dnes som sa zase zobudila na bruchu, vstala som, a mala ma kopala (ani sa jej necudujem) tak asi jej to uz nebolo prijemne... len neviem co s tym, ja sa tak otocim uz v spanku nejako automaticky
Ja spim na boku a perina medzi kolenami a pod bruskom 🙂

ja som to kupovala hlavne kvoli komode inak sme pult vobec nemali v plane.... fusak bol vo vybave kocika takez tam sme tiez usetrili cosi tak sa to postupne kupuje co treba je toho aj tak dost 🙂
klaudia ja som mala tiez taky hnusnysen minuly tyzden nie o babatku ale aj tak som potom nemohla este hodinu zaspat