icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gladiola
7. okt 2010

baby, kokso, vy co im davate dajake fitnessacke proteiny, ze vam tak rychlo priberaju??

gladiola
7. okt 2010

zaaaavidiiim

janica81
7. okt 2010

@gladiola no ja pevne verim a dufam...tak chudatko mohla si odomna zobrat aj nieco ine...ako vyrazky... ☹

janica81
7. okt 2010

@gladiola aj ja sa cudujem ked citam tie gramaze.... ja sa tesim ze sme dobehli porodnu vahu za 17 dni.... a nejaky gram navyse...a tu lietaju uz kila....

lunana
7. okt 2010

@janica81 tak skúsim aspoň s tou vodou ju poumývať, dúfam, že jej to prejde do nedele, vtedy máme krst, tak nech je krásnučká 🙂

lunana
7. okt 2010

@janica81 naša pribrala za dva a pol týždňa 400g 🙂 už máme 3950g

janica81
7. okt 2010

@lunana kiez by si mala pravdu..... myto uz mame skoro tyzden, dnes to bolo nejake horsie tak som bola u doktorky..ale mam este pockat...

lunana
7. okt 2010

@janica81 mne sa to niekedy zdá lepšie, o hodinu zase horšie, neviem či to je len môj pocit alebo sa to naozaj tak mení

tothova5a
7. okt 2010

@danulka3 Takze dnes som koli tomu chrcaniu, prehltaniu naprazdno a ochkaniu volala doktorke. Potvrdila mi, ze je to tichy reflux - pazerak este nie je vyvynuty a nezatvara sa, a preto sa jej strava vracia naspat do hltana. Odporucila mi aby sme postielku na jednej strane vyvysili do 45 stupnoveho uhla a v takejto sikmej polohe ma byt stale - v kociku, pri kupani, papani, ... Este mi kazala v lekarni kupit sirup Gastrotuss a 5-10min. po jedeni jej davat 2,5ml. Zevraj to funguje ako stopel na pazerak 🙂
Na MK je o Gastrotusse diskusia, tak ked chces skus si ju precitat, ale vacsina mamiciek je s nim spokojna.

janica81
7. okt 2010

@lunana vsak aj mne tesim sa ze je to lepsie a za chvilku to zcervenie a objavia sa dalsie

sjusiquatro
7. okt 2010

@tothova5a aj nam dr. povedala aby sme vyvysili postielku...a vy mate kolko tyzdnov??

tothova5a
7. okt 2010

@sjusiquatro - my mame 5,5 tyzdna, mala sa narodila 30.8. v 37. tyzdni

anetaadam
7. okt 2010

Inak na tie vyrážky odporučaju mamičky v augustovkach materske mlieko-potierať,neviem ale že vraj to pomáha

danulka3
7. okt 2010

@tothova5a ďakujem za radu,idem to naštudovať a určite to doktorke na poradni spomeniem

danulka3
7. okt 2010

@tothova5a aj náš Jakubko je augustový,tiež 30.08.

panki
7. okt 2010

@tothova5a kázala ti kúpiť Gastrotuss alebo Gastrotuss baby? Lebo mi to vygooglilo aj ten gastrotus baby ale nič o ňom neviem nájsť, tak neviem či aj vôbec existuje. Alebo mám kúpiť len obyčajný gastrotuss?

tothova5a
7. okt 2010

@panki - opravujem: gastrotuss baby 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
lenkama
8. okt 2010

@klaudia85 jeej,gratulujem,malinká je krásna 🙂 🙂 🙂 tak to už máš tiež konečne za sebou,super,inak aj ja som prvú dcérku rodila dlho 17hodín,druhá bola na svete po dvoch hodinách a malý,ten bol tuším ešte rýchlejšie na svete,necelé dve hodiny to trvalo,tak sa držte,papkajte a skoré zotavenie prajem 🙂

lenkama
8. okt 2010

My sme s malým odchádzali z nemocnice 8.9. s váhou 3170g,v pondelok 4.10. sme mali prvú poradňu a pribral kilo,váži 4110g a včera sme boli v Petržke na Antolskej na usg bedrových klbikov,takže sme zatial vybavili všetko,čo trebalo malému 🙂

gladiola
8. okt 2010

@lenkama: UAAAAAU

lucinka83
8. okt 2010

Baby, Vigantol davate? kedy sa ide prvykrat ortopedovi?

jajus101
8. okt 2010

Ahojte maminy, my sme mali pri narodeni 3050g a vcera po 4.tyzdnoch mame 4010g a to len kojim...
@lucinka83 ortopedovi sa ide po š.tyzdnoch od narodenia...

luciaj
8. okt 2010

@lucinka83 vigantol zatial nie, bol stiahnuty z trhu a dokina vravela, ze zatial ziadnu nahradu nepredpisuje ... snazim sa D-cko vyrabat na slnku, davam maleho spinkat pod okno na slniecko, nech sa opaluje 🙂

gladiola
8. okt 2010

ja som zohnala Vigantol vcera, lekaren Ucitelska 22, Bratislava, Podunajske Biskupice

jajus101
8. okt 2010

@lucinka83 opravujem sa... po 3.tyzdnoch... mam tam preklep
@luciaj nam dala doktorka vitamin D a ten som prvykrat dala v 3.tyzdnoch

panki
8. okt 2010

načo je ten vigantol?

gumimaci
8. okt 2010

@panki Ahoj, vitamin D ale bol pred mesiacom ztiahnuty z trhu pre zavadnost davkovaca

panki
8. okt 2010

@gumimaci to je taká hnedá vec čo odlúpneš vrch a dáš to bábätku vypiť a je to len jedno balené v krabičke?

panki
8. okt 2010

@tothova5a ahoj prosím Ťa nevieš kde by som zohnala ten Gastrotuss? dnes som ho nemohla zohnať.