♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
zaaaavidiiim
@danulka3 Takze dnes som koli tomu chrcaniu, prehltaniu naprazdno a ochkaniu volala doktorke. Potvrdila mi, ze je to tichy reflux - pazerak este nie je vyvynuty a nezatvara sa, a preto sa jej strava vracia naspat do hltana. Odporucila mi aby sme postielku na jednej strane vyvysili do 45 stupnoveho uhla a v takejto sikmej polohe ma byt stale - v kociku, pri kupani, papani, ... Este mi kazala v lekarni kupit sirup Gastrotuss a 5-10min. po jedeni jej davat 2,5ml. Zevraj to funguje ako stopel na pazerak 🙂
Na MK je o Gastrotusse diskusia, tak ked chces skus si ju precitat, ale vacsina mamiciek je s nim spokojna.
@tothova5a aj nam dr. povedala aby sme vyvysili postielku...a vy mate kolko tyzdnov??
@sjusiquatro - my mame 5,5 tyzdna, mala sa narodila 30.8. v 37. tyzdni
Inak na tie vyrážky odporučaju mamičky v augustovkach materske mlieko-potierať,neviem ale že vraj to pomáha
@klaudia85 jeej,gratulujem,malinká je krásna 🙂 🙂 🙂 tak to už máš tiež konečne za sebou,super,inak aj ja som prvú dcérku rodila dlho 17hodín,druhá bola na svete po dvoch hodinách a malý,ten bol tuším ešte rýchlejšie na svete,necelé dve hodiny to trvalo,tak sa držte,papkajte a skoré zotavenie prajem 🙂
My sme s malým odchádzali z nemocnice 8.9. s váhou 3170g,v pondelok 4.10. sme mali prvú poradňu a pribral kilo,váži 4110g a včera sme boli v Petržke na Antolskej na usg bedrových klbikov,takže sme zatial vybavili všetko,čo trebalo malému 🙂
Baby, Vigantol davate? kedy sa ide prvykrat ortopedovi?
ja som zohnala Vigantol vcera, lekaren Ucitelska 22, Bratislava, Podunajske Biskupice
načo je ten vigantol?

baby, kokso, vy co im davate dajake fitnessacke proteiny, ze vam tak rychlo priberaju??