icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

adrianai
11. okt 2010

@janica81
@gumimaci
no teda, budeme sa musieť aj my ísť vyvetrať 😀 len mám dilemu ako malinkú oblečiem...uvidíme..a ešte som zvedavá ako zleziem s kočárom po schodoch 😠

gumimaci
11. okt 2010

@adrianai No toto aj ja kazdy den postupujem (z 1 poschodia) davam ho dolu aj hore na zadnych kolesach, ako rudlu keby som tahala. A uz mam v tom celkom cvik a nemusim do fitka 😀

gumimaci
11. okt 2010

@adrianai inak uz si podla udajov tvojom profile v 43tt 😅 to asi nie, ze? 😀

adrianai
11. okt 2010

@gumimaci musím to aj ja nejak tak vyšpekulovať 🙂 zatiaľ mám predstavu, že budem kočík ťahať za rúčku, hádam to vydrží.... 😀 máš pravdu,my už sme doma 2-týždňoví 😀

gladiola
11. okt 2010

baby, trochu intimna otazka, ale kedze ma to dost trapi a moja gynekologicka mi dnes nezdvihala telefon sa chcem spytat vas: aj vy tak strasne krvacate aj dlhsie po porode? ja som po porode tyzden krvacala dost a potom dva tyzdne takmer nic a teraz uz treti den krvacam strasne, menim vlozku kazde dve hodiny, ako ste na tom vy?

janica81
11. okt 2010

@gladiola no ja krvácam raz menej raz viac ☹ ked si myslim,ze to konci na dalsi den znova....ale nie je to vela,ale uz tri tyzdne......

estterka
11. okt 2010

@gladiola ja som nekrvacala len par dni,vycistili ma poriadne pocas sekcii..len ja som zas kramy dostala,uplne slabe,ale aj tak-pomaly doberam prve balenie HA a pocas tejto by som vobec nemala mat..tak neviem, divne..

stvura
Odpoveď bola odstránená
gladiola
11. okt 2010

dakujem dievcence!
@estterka: co je to balenie HA? a uz mas kramy? ako vies, ze to nie je normalne krvacanie, ale kramy?

estterka
11. okt 2010

@gladiola antikoncepcia. no viem,lebo som uz velmi dlho nekrvacala a mala ma uz 7 tyzdnov

gladiola
11. okt 2010

@estterka: aha, rozumiem, dik

ziza55
12. okt 2010

caute bab y sory ze vam sem vstupujem ale som taka nahnevana ohladom toho rodicovskeho prispevku...ze my ktore sme robili a odvadzali statu nemame narok na ten zvyseny rp...dobre spiny...vsak?

luciaj
12. okt 2010

@adrianai s kociarom po schodoch na zadnych kolesach ... len to dost nadhadzuje s babom, ale ked inac nejde ... 😒

ja som viac ako 2 tt po porode a uz vic-menej nekrvacam, len spinim, resp. take svetle ocistky este mam.

luciaj
12. okt 2010

@michaelabj
@sjusiquatro nedavam sice UM, ale ked maleho vazim pred a po kojeni, tak spapa tak 50 az 80, kedy ako. neviem, ci je to dost ale zatial sa mi zda, ze pribera pekne.

sjusiquatro
12. okt 2010

Ahojte poradte daku dobru polievku....väčšinou si robim tu zapraskovu rascovu s vajickom ta mi tak chuti...

adrianai
12. okt 2010

@luciaj jedine tak po tých schodoch, len mám paniku, nech to vydrží rúčka 😒
ja som tiež 2tt po pôrode, ale na môj vkus stále dosť krvácam..už nech to konečne skončí ... a ešte k tomu tá nepodarená hrádza, stále ju cítim 😖

michaelabj
12. okt 2010

@luciaj a ked ti tolko spapa, ako dlho potom vydrží? kedy potom zasa papate?

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzuz1
12. okt 2010

@sjusiquatro ahoj...neviem ci to chces na mlieko alebo tak vseobecne ze by si od hladu neumrela... 🙂 ja si robim vyvarove z kuracich prs (dostala som fajn typ ze prsia rozkrajat na polovicky a dat do sacku zamrazit... potom len vyberes rozmrazis rozkrajas na "rezance" hodis do maleho hrnca s mrkvou a ziamiakom a za 40 min. ani nie mas polievku hotovu) pootm mliecne v pohode (mlieko v nej dobre prevar a bude v pohode) potom s cuketou polievky...asi tak...

sjusiquatro
12. okt 2010

@zuzuz1 dakujem za fajn tip vyskusam.....to asi skor aby som hladom neumrela... 🙂

kitchima
12. okt 2010

tak, malinka spinka skoro cely den 🙂 len ma z nej chrbat boli, kedze ju mam skoro stale v babysatke 😖

vejinka
12. okt 2010

dievcata dakujem za gratulacie dnes sme prisli domov museli mi robit rekonstrkciu hradze lebo sa mi to vsetko rozpadlo zapalilo a takze som sita na dva krat druhy krat bez "plodu" 😀 a bez kontrakcii

janica81
12. okt 2010

@vejinka no to Ta lutujem, ale hlavne ze ste uz doma a doma sa das dokopy..... 🙂

janica81
12. okt 2010

Babule musim sa Vam postazovat... ☹ malicka je super, ziadny problem... len tie vyrazky, ci novorodenecke akne...ci ako to nazvali...uz to mame 2 tyzdne...raz lepsie raz horsie...teraz ako to susime tak hnisave uz zmizli..ale cela tvar je posiata ako krupica...raz je to cervene...ako zapalene, raz je to v klude...nervy mam z toho... aj Vas niekoho nieco taketo trapi?
utesuje ma len to, ze Nelku to asi nesvrbi...nejde si rukami dotoho...len keby to uz bolo prec ☹

gumimaci
12. okt 2010

@sjusiquatro fuuu rascovo vajickova, tu by do mna nikto nedostal 😝 ja si tiez ako stvura myslim, ze to je jedno aka to je polievka. my lubime slepaci vyvar, paradakovu a kremovu brokolicovu alebo hraskovu

lunana
12. okt 2010

@janica81 moja to má tiež také, dnes je to len také že to veľmi nevidno, ale na dotyk má drsné líčka 😒 ale včera to mala červené a zapálené, tak som zvedavá aké to bude zajtra....ja jej ale na to nič nedávam, len jej to sem - tam natriem tým materským mliečkom

janica81
12. okt 2010

@lunana ale ma to po celej tvaricke? niektore zapalene, hnisave? aj Nelka ked sa nepuci to ma nenapadne..ale ked papa, alebo tlaci je ako rak ☹

janica81
12. okt 2010

@gumimaci a hraskovu jes aj ked kojis? a paradajkovu?

lunana
12. okt 2010

@janica81 má to hlavne po líčkach, trošku aj na krku, a tiež keď sa jeduje, alebo tlačí, tak to má úplne červené a niektoré sú aj hnisavé 😖

janica81
12. okt 2010

@lunana a uz to mate dlho??? no y uz 2 tyzdne..ale vraj to trva aj 3-4...ma vystrie