♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, trochu intimna otazka, ale kedze ma to dost trapi a moja gynekologicka mi dnes nezdvihala telefon sa chcem spytat vas: aj vy tak strasne krvacate aj dlhsie po porode? ja som po porode tyzden krvacala dost a potom dva tyzdne takmer nic a teraz uz treti den krvacam strasne, menim vlozku kazde dve hodiny, ako ste na tom vy?
caute bab y sory ze vam sem vstupujem ale som taka nahnevana ohladom toho rodicovskeho prispevku...ze my ktore sme robili a odvadzali statu nemame narok na ten zvyseny rp...dobre spiny...vsak?
@michaelabj
@sjusiquatro nedavam sice UM, ale ked maleho vazim pred a po kojeni, tak spapa tak 50 az 80, kedy ako. neviem, ci je to dost ale zatial sa mi zda, ze pribera pekne.
Ahojte poradte daku dobru polievku....väčšinou si robim tu zapraskovu rascovu s vajickom ta mi tak chuti...
@luciaj a ked ti tolko spapa, ako dlho potom vydrží? kedy potom zasa papate?
@sjusiquatro ahoj...neviem ci to chces na mlieko alebo tak vseobecne ze by si od hladu neumrela... 🙂 ja si robim vyvarove z kuracich prs (dostala som fajn typ ze prsia rozkrajat na polovicky a dat do sacku zamrazit... potom len vyberes rozmrazis rozkrajas na "rezance" hodis do maleho hrnca s mrkvou a ziamiakom a za 40 min. ani nie mas polievku hotovu) pootm mliecne v pohode (mlieko v nej dobre prevar a bude v pohode) potom s cuketou polievky...asi tak...
@zuzuz1 dakujem za fajn tip vyskusam.....to asi skor aby som hladom neumrela... 🙂
tak, malinka spinka skoro cely den 🙂 len ma z nej chrbat boli, kedze ju mam skoro stale v babysatke 😖
dievcata dakujem za gratulacie dnes sme prisli domov museli mi robit rekonstrkciu hradze lebo sa mi to vsetko rozpadlo zapalilo a takze som sita na dva krat druhy krat bez "plodu" 😀 a bez kontrakcii
Babule musim sa Vam postazovat... ☹ malicka je super, ziadny problem... len tie vyrazky, ci novorodenecke akne...ci ako to nazvali...uz to mame 2 tyzdne...raz lepsie raz horsie...teraz ako to susime tak hnisave uz zmizli..ale cela tvar je posiata ako krupica...raz je to cervene...ako zapalene, raz je to v klude...nervy mam z toho... aj Vas niekoho nieco taketo trapi?
utesuje ma len to, ze Nelku to asi nesvrbi...nejde si rukami dotoho...len keby to uz bolo prec ☹
@sjusiquatro fuuu rascovo vajickova, tu by do mna nikto nedostal 😝 ja si tiez ako stvura myslim, ze to je jedno aka to je polievka. my lubime slepaci vyvar, paradakovu a kremovu brokolicovu alebo hraskovu

@janica81
@gumimaci
no teda, budeme sa musieť aj my ísť vyvetrať 😀 len mám dilemu ako malinkú oblečiem...uvidíme..a ešte som zvedavá ako zleziem s kočárom po schodoch 😠