♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@michaelabj vydrzi 2-3 hod., podla mnozstva vypiteho MM, niekedy aj 4, hlavne po kocikovani vonku.
aj my papame vyvary, zeleninove vsetkeho druhu a mliecne polievocky 😉
vyrazky zmiznu, nebojte, my sme to mali aj pri prvej dcere aj teraz to ma maly ... do konca 600nedelia je to prec ... pripadne skuste holtov krem, ten zvykne pomahat na draplave licka 😉
@luciaj tie vyrazky mame aj my. nam sa vysype kazdy 2-3 den. striedavo. nemyslim ale ze je to z jedla, moze to byt z kozmetiky!? bo sa kupeme kazdy.druhy den tak mi to pride. ako zistim ci je to z nej. nasa doktorka sa odvolava stale ze to vsetko preto ze sme mali tazky porod , ale vsetko z toho nemoze byt,no nie?
@ardeas mne povedala kozna, ze to je novorodenecke akne....trva to aj mesiac...telo babetka vylucuje este Tvoje hormony... dnes nas bola pozriet a povedala,ze to mame ako z ucebnice...skoro ma rozdrapilo... a ze este dva tyzdne to potrva.... hnisave uz nemame susime to Tanno-Herbal Lotio, to nam predpisala... a cakame na zazrak...ale mam z toho uz riadne nervy☹
@janica81 ahoj aj nás trápia tie hnisavé pupáčiky a to už od príchodu z pôrodnice,čiže 2týž.Malý mi to mal aj na celom telíčku,dr.mi kázala kúpať v repíku,trošku sa to skludnilo,ale keď plače a jeduje sa,tak mu to pekne zčervenie.Má to teraz na tváričke,ale ja sa skôr bojím,aby nezdedil po mne ekzém,lebo viem,že toto akné prejde,ale atopický ekzém sa lieči ťažšie☹
prosim vas, poradte mi, mala ma strasne vyhadzanu ritku. jeden den to ma pekne, na druhy den samy pupak. ja neviem co s tym. normalne jej tam davam masticku, umyvam ju, ked sa pokaka.. ideme takto o tyzden na det. gynekologiu, chcem aby to mala pekne ☹
@agentkak dakujem, vyskusam, snad pomoze. inak budu na mna pozerat na tej gynde, ze sa asi o nu nestaram.. ☹ a to prebalujem asi kazdu hodinu-dve. pozeram, ze tvoj syncek je rovnako stary ako moja mala.. boli ste uz na sone klbikov?
inak aj vase deturence tak neznasaju perinku ako ta moja???
@tothova5a juj, do hypernovy ani carefouru sa nemam sancu dostat 😖
Baby neviete náhodou kde je dojčenská ambulancia na Kramároch? Na stránke DFNsP to nemôžem nájsť, už hodinu sa motám na nete a nič. Pediatrička nás tam poslala kôli refluxu a potrebovala by som vedieť ordinačné hodiny aby som tam nešla zbytočne, lebo Kramáre nemám zrovna za rohom. Aspoň t.č. - to síce na stránke majú ale nesprávne lebo sa mi ozvalo interné - urgent ☹ už som na nervy
@kitchima tie bella happy maju aj v bille tiez som počula na nechvalu asi ich tiez vyskušame...
ten imazol je dobry na zapareniny zapalene miesta na zadočku a mokvajuce pupačiky myslim že by ti to mohlo pomoct..
hej na klbikoch sme boli asi pred tyzdnom a vraj ok az na jednej strane vraj mame jemnu nezrelost tak mi odporučil doki nosit na noc poštolky a o šest tyzdnov na kontrolu,,,, tak som zvedava ..ty mas kedy malinku narodenu ???
@agentkak tak to pojdem pokupit, nech jej to len pomoze 😉 my sme este na klbikoch neboli, blby doktor stale tvrdi, ze este cas. ale mne sa to nejak nezda. bojim sa, aby mala nozky v poriadku. bola cele tehu koncom panvovym otocena, neviem, ci to ma nejaky vplyv na vyvin noziciek. a narodena je 6.septembra
no ulozim ju v perinke...ale ju rozviazem..aby ked sa bude miesit sa nezobudila......
@gumimaci rodila som v Trnave. tak potom stihame, pojdem tam buducu stredu. to bude mat mala 6 tyzdnov aj 2 dni. tak to si vobec nebalila? 😲 no super 🙂 teskam s vami
@janica81 fajn, tak neni sme samy 🙂 ale ja nemozem pomaly spat, iba tak nejak napoly spim a sledujem ju, ci sa nejak neprevratila a podobne. predsa len, ta perinka je taka istota
Mamičky 🙂 chodite drobcekov kocikovat??? kolko ste s nimi von??? a davate ich uz aj na brusko lezkat???
Baby, ahojte, tie, ktoré ste rodili v Bratislave, mohli by ste vyplniť tento dotazník?
https://spreadsheets.google.com/viewform?formke...
@kitchima ja som malému dávala tiež tie sleep and play,pampersky a neabsorbovali vôbec a tiež mal malý takú červenú ritku od nich,dávam mu tie huggies a je v pohode.Určite skús imazol to by malo zabrať.A v perinke môj tiež bol pár krát teraz ho dávam spinkať tak zabaleného v deke🙂

@janica81 naša to má asi týždeň