icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
15. okt 2010

😀 😀 😀

tak a mam to tu.... este, ze som sa vcera pochvalila aky mame krasny rytmus.... vcera poobede od tretej do deviatej moja mala hviezdicka ani len oka nezazmurila....bolelo ju brusko...neplakala, ale pri kazdom pokuse zaspat ju pokrutilo a znovu sme boli hore ☹
o deviatej ju odvalilo...unavena spala 5,5 hodinky a teraz mame oci ako svet a kto zaspi...to netusim, lebo anjelik vyzera cula ako rybicka 😎
a je po rezime.... 😖

elixia
15. okt 2010

@petulka_ dakujem 🙂

@janica81 😀 my sme este ani nespali dnes... 😀

janica81
15. okt 2010

@elixia no ale hlavne,že sme vysmiate 🙂

danulka3
15. okt 2010

@elixia držím palce,nech sa vám mliečko pekne rozbehne

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
danulka3
15. okt 2010

@estterka čo ti kázala doktorka s tým robiť,prelepovať,masírovať alebo nič,nám kázal masírovať a dávať pozor,aby malý moc neplakal,tak aj teraz ho mám na rukách

danulka3
15. okt 2010

@elixia neboj odpuchneš,ja som bola ešte asi týždeň po pôrode opuchnutá,ešte viac ako cez tehotenstvo a ako som prišla domov,tak som v priebehu týždňa odpuchla a stým išli dole aj kilečka.
Ináč som kukala,že ste tu riešili kilá,ja so pribrala 14 kg,v nemocnici išlo dole 6kg,a potom v priebehu 2 týždňov zvyšných 8kg,až bolo okolie zhrozené,ako som zrazu schudla,ale poviem vám brucho mám stále ako v 5.mesiaci a kedže som tiež po sekcii,žiadne cvičenie zatiaľ nehrozí ☹

danulka3
15. okt 2010

@agentkak ozaj je tu niekto kto rodil normálne????ako tak kukám tak sama sekcia

lunana
15. okt 2010

@danulka3 ja som rodila normálne 🙂 ale tiež som mala na mále k sekcii

janica81
15. okt 2010

ja som rodila normalne.... a uplne v pohode.... z nuly do finale za 2 hodinky 🙂

adrianai
15. okt 2010

ja som tiež rodila normálne, tiež by som povedala, že v pohode, ale s epi 😀
nám sa tiež nejak rozhádzal režim, malá bola síce doobeda hore, ale poobede a večer spinkávala...teraz mi skoro celý deň prebdie, má len také krátke spánky, aspoň že v noci spinká 😒 ale mám problém - za posledné 2 dni mi začala strašne grckať a pár krát až tak, že jej to išlo prúdom, aj cez noštek ☹ lekárka mi hovorila, že mám robiť prestávky medzi kojením aspoň 2,5hod, to bude asi dosť ťažké...uvidím, či to vôbec pomôže...máte niektorá podobný problém? doteraz mi papala ukážkovo...

agentkak
15. okt 2010

@danulka3 myslim ze zopar bab sa tu najde čo rodili klasika aj ked musim uznat žesekcie su nejak popularnejšie... 🙄 len nechapem tie ženy ktore si to doslova pýtaju len aby nemuseli rodit normalne ja bych sekciu nechcela uz ani za nič 😔 fujjj

petulka_
15. okt 2010

ja som tiez rodila normalne a bez epiduralky, ale necakala som, ze to bude az take hrozne a bolestive 😒 ale uz akosi zabudam na tu bolest, normalne na niektore veci si uz vobec nepamatam, akoby som vtedy ani nevnimala 😀

@stvura moj vela papa, lebo zatial pribera dobre 😉 ale aj tak to nestaci vsetko spapat..skusim to teda rozmasirovat, hadam to pomoze 🙂
a tiez je stale hore..dnes v noci sa napapal a potom bol este 2 hodiny hore..keby aspon ticho lezal v postielke..ale on sa tam asi nudi, lebo stale tam mrncal a ked sme ho zobrali na ruky, tak uz bol ticho, ale aj tak len pozeral..nie a nie zaspat 😒 a teraz sa znova napapal, na 10 minut zaspal a uz je zasa hore..

petulka_
15. okt 2010

baby, mate alebo planujete kupit kresielko pre babatko? lebo ja ja rozmyslam, ze by som take nieco kupila, len vobec netusim, ktore..ci je lepsie take, co sa hojda, alebo to s vibrovanim..alebo je dobre, ked sa da aj hojdat aj vibruje 😅 uvitala by som nejake rady, ak s tym mate niektora skusenost 🙂

gladiola
15. okt 2010

@petulka_: ja mam doma kresielko Little Star alebo tak sa to nejak vola, kupila som to v Pre deti na Kosickej v BA, vibruje aj hra, urcite kup take ktore sa da polohovat, aj do lahu, este som to nevyskusala, lebo som na nho zabudla, je v skrini este zabalene, idem ho vybalit

sjusiquatro
15. okt 2010

@petulka_ ahoj aj moj drobec ked sa v noci napapa tak potom kuka a ked ho dam do postielky tak zacne plakat tak ho musim zobrat na ruky alebo ho dam medzi nas tak ho dako uspim a potom ho prelozim..
my sme dostali Graco - Hojdačka Lovin Hug sa hojda aj pesnicky su tam velmi pekne je to.....este som ho tam velmi nechcela davat mozno tak o týzden.. 🙂

medyna
15. okt 2010

ahojte, baby, chcem sa opytat, mozem pouzit na 3-tyzdnove babo odsavacku na sopliky na vysavac? Mame taky neposlusny soplik v nosiku a nemozem ho nijako vybrat, skusala som vat. tycku aj miner. roztok, nic nezabralo.... Natalka nam dost funi, ked spinka.... ☹

sjusiquatro
15. okt 2010

@medyna ahoj myslim ze mozes nastavis si na vysavaci slabsi tah a mozes ...mozes skusit si prilozit do svojho nosa....inak je dobry Libenar to kvapnes do nosteka a potom odsavas ja idem to akurat dnes kupit aj tu odsavacku lebo mam len taku hadickovu a uz nevladzem tahat..aku mas znacku??baby vac?

medyna
15. okt 2010

@sjusiquatro ano, mame Baby-Vac, zatial sme ju ale skusali len na sebe 🙂 . Mam trosku strach, aby som babenku neublizila. Ten roztok do nosika my mame Mar, ale vraj je to velmi podobne, len iny vyrobca.

medyna
15. okt 2010

@sjusiquatro teraz som si vsimla, ze na krabici je napisane, ze vhodne aj pre novorodencov, tak to vyskusam.. ale pockam, kym pride priatel domov na obed, nech mam aj podporu psychicku.... 😉

sjusiquatro
15. okt 2010

@medyna no aj my ju vyskusame pobede tiez radsej s priatelom 🙂

medyna
15. okt 2010

@sjusiquatro dam vediet, ako to prebiehalo 😉

klaudia85
15. okt 2010

Babi, ktoré ste rodili na Kramároch, kedy vám odpadol ten zvyšok pupčeka? My ho ešte stále máme a nie a nie odpadnúť ☹ Neviem vôbec, čo s tým robiť? Má to odpadnúť len tak samo?

A balíte na široko?

petulka_
15. okt 2010

@klaudia85 ja som sice rodila v TT, ale nam uz to odpadlo samo...asi pred 4-5 dnami...ale teraz mu z toho zasa nieco vytteka..take krvave to trosku ma, tak som mu to zacala potierat repikom..dufam, ze to bude mat v poriadku 😒

gumimaci
15. okt 2010

@klaudia85 nam odpadol asi po 2 tyzdnoch. Neboj sa ho chytit, vytiahnut a poriadne vytriet liehom zospodu, aby sa vysusil co najskor 🙂 Ondrejovi zacal odpaavat postupne, po kuskoch

gumimaci
15. okt 2010

@petulka_ ja som kupila pred 2 tyzdnami a nelutujem. je od fisher price, vybracne, ma 2 polohy a bezp. pasy, ale davam tam este zatial poskladanu deku. Ma aj hrazdicku, ale tu davam malokedy. je to super, ked ti nechce spavat cez den v postielke, a aj ked nieco robis mozes si ho dat k sebe 😉 to co mame my stoji v obchodoch okolo 70€ ale na nete sa da za cca 53 aj s postovym.
Fotka je ked je zlozene, ako hojdacie kresielko- to ma najradsej 🙂

panki
15. okt 2010

@medyna kľudne môžeš používať tú odsávačku. Ja som sa tiež bála, ale ked už nič iné nezostávalo skúsila som to a to mala 2 týždne. Ked si dáš vysavač na najmenšie tak to vôbec nie je taký tlak. ono to len dosť hrozne vyzerá 😉

Včera ste sa tu bavili o antikoncepcii - nerozmýšľali ste nad pharmatexom? ja som s ním bola spokojná 🙂

gumimaci
15. okt 2010

@petulka_ takto spi ked je zlozene na lehatko 🙂 aktualne foto 😀

petulka_
15. okt 2010

@gumimaci zlatucky je v tom 😉 to je toto? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
nad nim som uvazovala..a este sa mi paci aj toto http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... ale to je len do 9kg..