♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ked je najhorsie, dam malemu cmulat 2dnovy rozok,zabavi ho to aj na pol hodinky,vela toho nezie vsetko je okolo a pod nim,ale ta radost stoji za to 🙂
este som chcela,ako ste na tom tie co kojite uz ste mali svoje dni?
@gumimaci presne to aj mna napadlo s tymi kocikmi 😀
@hobit no dialkove je aj u nas No1,lepsia hracka neexistuje 😀 My mame vsade koberec,takze aj ked padne,aspon sa neudrie...ale drzi sa statocne na tych rukach,doteraz na bruchu nechcel byt ani za svet,reval okamzite...a teraz je na bruchu skoro cely den,ja z neho nemozem 🙂
@janica81 kamoskin maly ma o 3 mesiace viac ako Risko a zacal jej lozit asi pred mesiacom...tak aj preto sa mi to zdalo skoro,ale evidentne kazde dieta si najde svoj cas,Riso aj s pretacanim,najskor ani naznak a zrazu behom 3 dni sa to naucil...
@gumimaci aky zlaty 🙂 😵 ... ja davam Jurkovi jablko, ale to na neho stale pozeram, ci sa nedrhne, lebo on zurivo hryzie 😀 ... a z Ondrika je uz aky chalanisko, ale to robia tie vlasky 🙂
my papame pohankove a ryzove tie chrumky..
@mikusik ja som este nemala svoje dni dufam ze este to tak vydrzi.. 🙂 a zubky este nemame 🙂 zatial mame bezzubý usmev 😀
@gumimaci musim aj ja skusit tu mrkvicku alebo jablcko.... 😎 a aj chrumky kupit
Ahojte mamicky 🙂
otazocka...chcem pomalicky zaradit mojej Neline masko a zltko...aspon po 1x do tt...ake masko?? kolko asi tak treba?? a ako ho pripravite?? sup sem so skusenostami 🙂
dnes mame spenatovo-zemiacikovu kasu s karfiolom a ideme zjest asi aj misku 😀
@janica81 mäso len hydinove, ja davam zatial len kuracie prsia a normalne uvaris vo vode, potom das zeleninu a hotovo a mnozstvo nemriam, nevazim, kolko uznam za vhodne
@gumimaci to si normalne vazila to mnozstvo, ci ako? ... ja davam varit vzdy tak tretinu alebo stvrtinu toho jedneho kuska a ma to na 2 razy

Ozaj babule...ja som malej kupila v Teecsu BIo keksiky...bezvajecne...a kazdy den jej dam jeden..viete ako sa tesi??