icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
4. apr 2011

Ozaj babule...ja som malej kupila v Teecsu BIo keksiky...bezvajecne...a kazdy den jej dam jeden..viete ako sa tesi??

mikusik
4. apr 2011

@janica81 ani mi vsetky priznaky zmizli iba nervozitka ostala tak neviem 🙂 aspon dlhsie vydrzia

mikusik
4. apr 2011

ked je najhorsie, dam malemu cmulat 2dnovy rozok,zabavi ho to aj na pol hodinky,vela toho nezie vsetko je okolo a pod nim,ale ta radost stoji za to 🙂

gumimaci
4. apr 2011

@mikusik
@janica81 Ondrej je este stale bezzuby... ja davam mrkvu do ruky 🙂 nech si hloda

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
4. apr 2011

@stvura 🙂 davas tie kukuricné 🙂 to jej musim kupit... 🙂 a aj ja davam pol jabcka osupane...cmula aj polhodinku a sa jej to smyka a na tom sa rehoce 🙂

gumimaci
4. apr 2011

@stvura ja uz mu jablcko nedavam, lebo on si tymi dasienkami dokazat z jablcka "odhryznut " a potom sa dusil 🙄 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
mikusik
4. apr 2011

@gumimaci dobry tip,dakujeme 🙂

mikusik
4. apr 2011

este som chcela,ako ste na tom tie co kojite uz ste mali svoje dni?

hobit
4. apr 2011

@mikusik aj my sme uz objavili tuto radost v nedelu 🙂
@gumimaci hm, to ma nenapadlo, vyskusame, jablko tiez "odkusne"
@janica81 tie chrumky mam ja v pohotovosti v kociku vzdy nachystane, mame kukuricne a ryzove 🙂

hobit
4. apr 2011

@mikusik nie

elixia
4. apr 2011

@gumimaci presne to aj mna napadlo s tymi kocikmi 😀

@hobit no dialkove je aj u nas No1,lepsia hracka neexistuje 😀 My mame vsade koberec,takze aj ked padne,aspon sa neudrie...ale drzi sa statocne na tych rukach,doteraz na bruchu nechcel byt ani za svet,reval okamzite...a teraz je na bruchu skoro cely den,ja z neho nemozem 🙂

@janica81 kamoskin maly ma o 3 mesiace viac ako Risko a zacal jej lozit asi pred mesiacom...tak aj preto sa mi to zdalo skoro,ale evidentne kazde dieta si najde svoj cas,Riso aj s pretacanim,najskor ani naznak a zrazu behom 3 dni sa to naucil...

gumimaci
4. apr 2011

@mikusik nie 🙂

toto je nas mrkvickobvy hryzac 🙂

zuzanockamt
4. apr 2011

@gumimaci aky zlaty 🙂 😵 ... ja davam Jurkovi jablko, ale to na neho stale pozeram, ci sa nedrhne, lebo on zurivo hryzie 😀 ... a z Ondrika je uz aky chalanisko, ale to robia tie vlasky 🙂

hobit
4. apr 2011

@gumimaci hehe, uz sa straca ta podoba s Tobim 🙂

elixia
4. apr 2011

@stvura davas tie velke kukuricne chrumky? tiez uz som rozmyslala ze mu kupim...

janica81
4. apr 2011

@mikusik nooo ja zatial nie 🙂 este stale som v poho a nemusim sa prebalovat 😀

hobit
4. apr 2011

@elixia tie su super, lahko sa im rozpustaju v puse

elixia
4. apr 2011

@gumimaci @hobit podarene detuchy 😀

@dadka22 mali ste uz lepok?

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
5. apr 2011

@elixia áno...dala som mu už žužlať chlebík a mali sme už aj cestoviny bezvaječné...chlebík nám chutil viac než cestovina...

katrin31
5. apr 2011

my papame pohankove a ryzove tie chrumky..

lunana
5. apr 2011

@mikusik my máme dva zúbky 🙂 spodné
a svoje dni už mám asi tretíkrát.... 😒 dúfala som, že kojenie mi pomôže ich odstaviť na dlhšie, no čo už 😔

sjusiquatro
5. apr 2011

@mikusik ja som este nemala svoje dni dufam ze este to tak vydrzi.. 🙂 a zubky este nemame 🙂 zatial mame bezzubý usmev 😀

sjusiquatro
5. apr 2011

@gumimaci musim aj ja skusit tu mrkvicku alebo jablcko.... 😎 a aj chrumky kupit

janica81
5. apr 2011

Ahojte mamicky 🙂

otazocka...chcem pomalicky zaradit mojej Neline masko a zltko...aspon po 1x do tt...ake masko?? kolko asi tak treba?? a ako ho pripravite?? sup sem so skusenostami 🙂

dnes mame spenatovo-zemiacikovu kasu s karfiolom a ideme zjest asi aj misku 😀

zuzanockamt
5. apr 2011

@janica81 mäso len hydinove, ja davam zatial len kuracie prsia a normalne uvaris vo vode, potom das zeleninu a hotovo a mnozstvo nemriam, nevazim, kolko uznam za vhodne

gumimaci
5. apr 2011

@janica81 ahoj, ja davam 1x do tyzdna kuracie, uz sme raz mali aj morcacie. spravila som si minibalicky do mrazaka po cca 10g...

zuzanockamt
5. apr 2011

@gumimaci to si normalne vazila to mnozstvo, ci ako? ... ja davam varit vzdy tak tretinu alebo stvrtinu toho jedneho kuska a ma to na 2 razy