Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Čaute baby, ako? Mne je akosi zle, brucho ma boli, nejaká som nanic, dosmažila som placky, ani nemám na ne chut
@peony @bubukvietok ahojte nove tehulky 😉
@bubukvietok aj nam sa to podarilo na 5-krat 😵 mala som pocit, ze to opat nevyslo, a uz som bola naladena na dalsi mesiac, ale nakoniec som bola milo prekvapena, ani som tomu nemohla uverit 🙂 ale veeelmi sa tesim 😵
@maxiberuska ja mam teraz zmiesane chute, aj by som jedla, aj nie. vcera som napriklad zjedla puding, a hned za tym kysle uhorky 😖
Vitajte nove julovky 😝
dnes mi uz konecne nebolo tak zle, ale trosku ma pobolievalo tak dolu na lavej strane. 😖
ste tu vcera pisali o tom, co asi cakame 😀 . no obe dcerky mi vysli podla cinskeho spravne aj podla jonasa. teraz podla cinskeho by to mal byt chlapcek tak by to bolo fajne.
idem si kupit tento test http://www.gendermaker.com/ a uvidime co nam ukaze 😵 😀
Ahojte @peony a @bubukvietok, super, ze sa tu tak rozmnozujeme ;))) Bude nas viac a viac ;)
Ja som sa prave vratila z treningu brusnych tancov. A to bola zabava, trenerke povedat, ostatnym nie a pritom tancovat vhodne. Trenerka si tehotenstvo uz nastastie odskusala, tancuje s trenerkami brusnych pre tehotne, takze vie co a ako. Len to bolo tazke maskovat pred ostatnymi ;) Jedna sa ma samozrejme pytala, tak to uz som odpovedala, ze ano, uhadla ;) Len to vyzera, ze vystupovat asi nebudem moct, kedze polovicu pohybov nemozem ;( A oni sa na mna spoliehali, lebo si najlepsie pamatam choreografiu... Tak este uvidim o tyzden, ci si odtancujem svoju alternativu alebo sa na trening vykaslem (to by ma velmi netesilo) a preradim sa na ten isty cas na brusne tance pre tehotne.
ahojte babule...no mne je dnes fajn ani nejaka unavena niesom...
baby co ste v 4 tyzdni ukazalo vam to na teste??? kurnik sere ma to ze mi tie testy neukazuju...
ja som si urobila tu kalkulacku tehotensku co ste sem niektora hodila a vyslo mi ze si mam urobit test 9.11.tak uz pockam do vtedy...inak super vec ta kalkulacka 😉
Aaaaaa, pred hodinkou som sa zobudila.... A zaspat uz ani nahodou. To je zleeee :(
No, ja som doteraz mala jediny test nadejny este v 23DC, co bolo 9 dni od oplodnenia. Tam bola spina na mieste ciarky ;) To bol RapiClear. Potom som uz robila iba mamatesty (tak kazdy 2. den) a vsetky negativne. Ale naposledy ten 29DC, dnes uz mam 33DC. Stale rozmyslam, ze si nejaky test spravim, aby som si uzila tie 2 ciarky ;)))
@peony Tebe to dobre skoro ukazuje ;)
Dobré ránko, ako ste sa vyspali?Ja som sa stále budila
Dobre ranko,ja som sa konecne po tyzdni nezobudila uz vyspana o 3,30.Dnes som v kuse spala do 6,00 - to bolo supeeer 🙂
@maxiberuska ahoj ja somt iez spala tak vseliako ale v konecnom dosledku som konecne spala viac ako 5 hodín.. akurát rozmýšlam nad prechádzkou s hafanom, ach ako by mi to dobre padlo... len vonku je blato tak neviem.. 😒 bola b som radsej keby uz bol tak ranný prízemní mrázik... 😉
ranko holky 😉
ja som sa zobudila az teraz sice, ale nalada nic moc, brusko pobolieva, zle od zaludka, fuh skuskim nieco zjest snad pomoze.. 😒
@embabuli aj mna boli, je to ako nervozita,a lebo ako keby som mala ist na wc, nevim, taka zvlasna bolest, alebo vetre? 🙂
@maxiberuska moze byt..lebo ked si prdnem 😝 tak sa vacsinou ulavi.. 🙂
jaj skor tie emoce..fuh som sa prave riadne pohadala s priateloma auz zas slzy..vela je toho
@embabuli to prejde, si teraz taka citliva
@maxiberuska no ja som citlivka aj normalne ale teraz je to masaker 😉
strasne mam vela prace stresu, ludia negativni okolo co si do teba radi kopnu, a presne zacielene..ved biznis..
fuh normalne rozmyslam ze zrusim celu firmu, sice neviem z coho zit potom, ale nechcem aby tie stresy mi nieco ohrozili..
najradsej tak len lezat doma odpocivat setrit sa ..jaj jak by bolo fajn 😵
inak nie ste tu niektora zivnostnicka a neviete ako je to s materskou a inymi prispevkami..zatial som nic moc nenasla, respektive nerozumiem ako to je?
dobre ranko baby...vy ma zabijete ☹ zase som si urobila rano test a zase nic.nevydrzala som..kokos drbne ma z toho.prsia mam naliate ako svina aj ma bolia.no sak v utorok pojdem k doktorovi.
co mate dnes na plane? ja uz sedim v kancli a cakam klienta...tak sa mi neceeeee.... 😉
@lenka1108 to je divne, ani slabunka čiaročka?
baby inak...nemáte aj vy taký problém tam dole? ja mám pálenie pri močení, už mi to na pá dni prešlo ale včera som zase sedla vonku a ono sa to vrátilo...potom aj take celkové svrbenie, ale to aom ščítala že je riadne bežné pri začiatkoch tehotenstva...neviem čo mám akože robiť, kedže gynekologička aj tak nema volľný termín... kúpil som si urologicky caj, nejake brusnicove pripravky, pisu ze vhodne aj pre tehotne a uvidime... 😒
@zdenush88 no nalada strasna aj u mna...ale uz je lepsie, hram taku hru, ze ja a mimi aj proti celemu svetu vsetko zvladneme a bude to najsilnejsie najlepsie babo na svete! 🙂
inak k tomu svrbeniu, zevraj je to ozaj bezne v tehotenstve...ja by som si dala echinaciu, nie kvapky lebo je tam alkohol, ale skor tabletky...je to super na zvysenie imunity proti vsakovakym chorobam...
čaute kočky, ja teda dnes idem s kolegynkami na ten wellnes, bože, tak som sa tešila, ale teraz sa mi tam nechce ísť ☹. Nejako ma bolí bruško, cítim sa akoby nafúknutá, som jak balón... dnes je síce krásne pozitívne počasie, ale ja som jak mechom praštená!!! ☹ Už aby bola nedela a bola som už doma...
@embabuli
@maxiberuska pojdem baby.ale az buduci tyzden. ani slabulinka ciarka nic... ☹ ☹ ☹
@embabuli fotecka je krasna.aj ked tam nic nevidim ale ta predstava ze tam je je super 😉 😉
aj ja som mala naladu pod psa ale mala som super klienta a na nom som sa teda nasmiala 😀 😀 vtipalek 😀
dnes idem na stk cku s mojim brm brrrrrrrrrrrrrm.som zvedava ci prejdem 😀 😀 ale flasa v aute nachystana tak hadam hej 😀 drzte palceky 😉

@zdenush88 dobre si pamatas 🙂 ja som ta sledovala velmi podrobne a drzala som ti palce