Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
čaute, tak ako, vidim že nic moc dneska, aj ja som nejaka na figu, nič ma nebaví, len polieham a rozmýšlam.. 😒
včera mi kamoška poradila, že mám možno prievan v uchu a preto ma bolí tá rana od zuba, tak som zišla do vchodu, zapalila cigu a strčila ju do ucha a tak som tam stála 🙂 zrovna išiel domov sused, pozeral, čo to tá robí, komické, ale dneska sa mi ulavilo, tak možno to zabralo 😀
Ahojte, mozem sa pridat ?
@lenka.s ahoj, jasné
Bola som si kupit tehotenske nohavice,lebo bezne rifle mi vadia,su mi neprijemne.Pritom som vobec nepribrala a ani mi nenarastlo brusko...Dnes je krasny den a strasne si vychutnavam tento klud.Ja mam vyhodu,ze som majitelka firmy a viem si sama korigovat pracovny cas,lebo dnes sa len flakam po vonku 🙂 . O hodinku odchadzam na chalupu,nacerpam pozitivnu energiu,oddychnem.
Inak brusko aj mna trosku pobolieva,ale tak cudne - urcite je to roztahovanie maternice.
maxiberuska, dakujem, zatial sa tu hlasim len tak opatrne, lebo mam toho za sebou vela a bojim sa strasne, kazdopadne sa snazim byt optimistka, preto som sa rozhodla pridat do debatky 🙂
@maxiberuska heh vytaj v klube s tym nic nechcenim a oddychovanim...ja takisto... 😉
dnes mam spavi den,som spala doobedu a teraz navecer. a uz sa tesim vecer do postele 😀
@zdenush88 aj ja už sa chystam, nejake si kupit
@maxiberuska ja uz mam len si ich musim skratit ale objednala som si dalsie aj z bonprixu, tam je dobra cena a aj vsetky velkosti... 🙂
ja pozeram na nete, ale najlepsie sa mi to zda vyskusat, takto to kupit, ked nieje este brusko, nevim, a kolko stoja na tom bonprixe?
Neviete mi nahodou poradit?boli ma hlava,co si mozem dat?
cafte kocky...huraaaa ja lezim.konecne som sa po celom dni zvalila na gauc 😎 😎 achhh to je klud.mala uz hajinka pes cuci v posteli a ja sama v tme s pocitacom na kolenach relaxujem...
unavena som ako pes a ani neviete ako vam zavidim ze si mozete cez den pospat... tesim sa ked ma doktor vypise na rizikove a ja zamavam v praci a poviem bye bye 😀 aspon na nieco bude to rizikove dobre 😀
zajtra ma caka velke upratovanie.bo som tu mala to krsna 3 dni a je to tu katastrofa.iny bordel.ale tesim sa na to.boze ani neviem preco 😀 😀
co vas caka cez vikend???
@maxiberuska okolo 24 -26 euro vsetky velkosti. Ja si z tade vela objednavam... uz sa zlepsili aj kvalitov a maju vsetky velkosti za jednu cenu...
@zdenush88 ok, tak sa pridavm a idem pozitivne mysleit s vami 😀 ... akurat, ze mna matie to, ze nemam absolutne ziadne priznaky ... okrem nespavosti a obcasneho pobolievania krizov .... a zacala som chudnut 😅 ... navyse ma chytila hnusna viroza a kaslem ako tuberak 😒 , ale co ... bude dobre a basta, musi byt
no a na temu vikend, ja som mala vela planov, ale nakoniec asi ostanem pri lezani v posteli, aspon kym neprejde kasel 😉
ahoj uz ste boli na u gynekologa?ake robil vysetrenia?ja si to uz neako nepametam a idem tam teraz v stredu 😀
@zdenush88 tak drzim v utorok palce, inak aj ja idem v utorok k dr, na kontrolu ... ked ma bude pocut, ako kaslem, myslim, ze sa veelmi "potesi"
@aniicka24 je to individualne podla toho, ake ma lekar zauzivane zvyky ... vacsinou vezmu krv na potvrdenie a ked je hcg dost vysoke, robia aj usg ... a ako pise embabuli, pripadne este troska pacientku vystresuju ...
no dakujem a ako vystresuju???

Aha a vysledok budem mat v pondelok.