Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@maxiberuska jj ozvem sa... 🙂 uff, to mamrzí že ti je tak zel, dufam, ze to rychlo prejde alebo co.. mne je stale oki, az na tie krize resp, bolest v celej krizovej oblasti a prisla som na to, ze tomam ajz plynatosti, co ma teraz casto trapi... a ze nemozem jest vyprazane, lebo vcera som si dala syr a v noci taky záchvat bolesti ze som nevedela comam robit..som sedela pol hodku na wc, slzy v ociach.. nakoniec to povolilo,.,, 😒
Dobre ranko, vsetkym,ktore ideme na prehliadku drzim palce a tesim sa,ked to tu vsetko budem citat.Pri mojej nadvahe som uz stihla pribrat pol kila a to sa veeelmi zdravo stravujem,ziadne biele pecivo,ziadne sladkosti,nic mastne...no pekne mi to zacina 😀
dobre ranko holky...
no ako ste pisali vcera, ja presne to iste! total nervozna smutna, s celym svetom som sa pohadala..vecer ma este nejaka divna zimnica chytla, tak uz zas panka ze fazulka zomiera ach jaj ☹
no a dnes depka dajako pokracuje, ta neistota fuh strasne ...
no este tyzden musim vydrzat ja nez pojdeme doktorovi..
drzte sa
Ahojte dievcata, dobre rano 🙂 tak sa k vam pridavam. Dnes sa chystam zavolat doktorovi ze kedy mam prist. som cela natesena, manzel je tiez 🙂
len viete co ma trapi? ja som nejedla ziadne umele vitaminy - ani kyselinu listovu. myslite ze by som si ju mala cim skor kupit?
čaute baby, aj mne bolo dnes dosť zle ale nevracala som. Včera som už okolo 19.30 spala aj s malým. Taaak to bolo dobre, normálne sa cítim dnes ráno svieža 🙂 Držím palce baby ktoré idete dnes na gyndu 😵
baby, ja som taka strasne unavena, ze by som najradsej cely den len spala a vo vecernych hodinach som zas hyperaktivna a prehadzujem sa ako ventilator kym zaspim... 😅
ahojte.uz sedim v aute...bolo to rychle urobil mi vnutromaternicovy ultrazvuk a povedal ze tam nic nevidi ☹ ☹ ☹ ☹
podla ovulacie som v 2 tyzdni a to je malo.povedal ze po 3 tyzdni od ovule tam moze cosi vidiet teda od 3 mm plodu. ☹
zobral mi krv a povedal nech si po 12 zavolam.no uz to nevidim tak ruzovo.a teraz mam soferovat do tn a pocuvat na drblom skoleni.sak mam hlavu niekde inde.asi pojdem ku psychosovi.
potom dam vediet....... ☹ ☹ ☹
tak ja idem k dok az 22.11. 😒 jooooooojha, to je este dva tyzdne 😅
Ahojte 🙂 ja som tento mesiac podľa PMS príznakov vedela, že mrcha musí prísť na čas. Ale namiesto toho len čudné špinenie a bolesti v bruchu. No a ja som už proste cez víkend vedela, že som tehu. V pondelok som si kúpila test a keď som si ho robila, tak som proste bola presvedčená, že tam tá druhá čiarka bude. A bola 😵 na 30 DC krásna čiarka. K lekárke som objednaná na pondelok (mala som tam ísť pôvodne kvôli niečomu inému 😅 ) To by som mala byť nejak 5tt + 1 (čiže na začiatku 6tt) tak dúfam, že sa nám aspoň nejaké bublinka ukáže.
Od piatku mám trochu také hnedo ružové špinenie, len veľmi máličko, tak dúfam, že je to ok. Ale stále chodím na záchod so stresom, že objavím krv a skončí to ako minule 😒
@lenka1108 neboj, to že nič nevidel nemusí nič znamenať a o pár dní bábo vykukne
@cervena_ciapocka aj ja idem prvý krát v pondelok, tiež by som mala byť 5tt + 1 tak dúfam, že tiež niečo uvidím
@stanka79 ja by som šla aj neskôr, ale keďže som už objednaná tak to využijem a aj po predchádzajúcich skúsenostiach radšej skôr. No bude to ešte dlhých 6 dní 😀

dobré ránko tehulky, ja som tiež nejaká nervózna aj z úplných hlúpostí, zle mi ani moc nie je, len tak ťažko na žalúdku, večer som zjedla polievku, tak som ju cítila ako keby mi zastala v hrdle, až som si musela ľahnúť, lebo som myslela, že pôjde do wc, to mi bolo prvý krát zle, až som začala plakať, ani neviem ako, samo to tak prišlo, lebo som nechcela zvracať