Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@maxiberuska perfektnéééé 🙂 teším sa gratulujem 😉
baby, prajem vám pekný večer. ideme sa navečerať a spať, tak ako včera, veelmi skoro. A hlavne sa idem pripraviť na zajtrajšiu gyndu... Tak sa majte. Papa
@maxiberuska gratulujem, super 😉
maminky aj vám je ráno tak špatne a bolí vás bruško ☹ skoro celý deň?
no to povedal aj mne len sa bojim lebo pred dvoma mes sme o mimi prišli v tomto čase. tiež nezvraciam len taky neprijemny tlak
@alex2201 mna obcas napne, ale inak nic a k veceru ma boli chrbat aj podbrusko v slabinach ... neviem to popisat, je to divne, take ako tahanie ... inak nic
inak ste sa bavili o priberani, tak ja som schudla za posledne 3 tyzdne 5 kg, ale zato brucho mi pekne narastlo 😀 , starky si zo mna utahuje, ze uz sa zmieril s tym, ze cochvila bude spavat na gauci, lebo do postele sa nevojde 😝
@alex2201 hlavne neboj a skus nestresovat 😉
ja som potratila dvakrat v 6tt a aj ked ma obcas chytne panika, neviem, daky instinkt mi vravi, ze to bude ok,
citim sa jednoducho inak, aj ked si nie som ista, ale verim..
vcera ma napriklad chytla zimnica vecer, a to som sa vytesovala ako je mi toto tehu teplucko z fazulky ze urcite je to ok...ale zevraj aj taketo striedanie teplo zima (teraz mam zase naval horucavy) su len doprovodne znaky hormonalnych zmien..
ako vravei lenka, skus na to nemysliet, najdi daku zabavku a ked je najviac smutno, nech ta partner poriadne objime a doda sily...
my si tu vsetky drzime palce a myslime pozitivne, sme sa rozhodli ze fazulky dobre porastu 🙂
@maxiberuska supeeer sprava,lepsia ani pre dnesok nemohla byt,vsak? 🙂
Ahojte kocky, tak ja som nakoniec isla dnes k dr., lebo rano som mala pri cikani strasne bolesti, asi mam zapal mocovych, spravil mi usg, krpca som videla, ale srdiecko este nie, mam prist 23.11 a dal mi antibiotika ☹ ze ak ma to do piatka neprejde, mam ich uzit, tak pijem cely den urologicky caj a v duchu sa modlim, nech to prejde!!!!!
🙂 @maxiberuska super gratulujem k usepsnej prehliadke!
boze jaked citam, ze koncom mesiaca idete na usg na srdiečko tak sa mi to pozdáva čím dalej tym menej ta moja doktorka... aj ked , idem toho 18-teho ze na krv a na kontrolu, ale nepovedala mi co kontrola znamena...a este sestricka vravi... 18.teho nakrv? noo neviem ci tu pani doktorka bude ale vsak pridite.... 😒 jooj mala som ju asi fakt zmenit, a mozno sa zmierit aj s tym, ze by som sla k chlapovi.... 😒
Dobré ránko všetkým
dobré ránko všetkým tehulkám, ja mám tiež občas také pichanie v boku, chcem sa vás opýtať, akým mliečkom alebo krémom si budete natierať rastúce bruško, aby nepopraskalo. ja robím s avonom, tak či niektorá nemáte skúsenosti s niektorým z krémov z avonu
baby neviete mi niektorá poradit, či mám narok na nejake peniaze, ked som nezamestnana a tehotná?
@stanka79 ja som bola v DM drogerii a tam mali taky specialny olej pre mamicky ze od prveho mesiaca tehotenstva az na par mesiacov po porode, ze sa treba natierat dva krat denne... no ja sa tak razaz dva dni zatial ale tak, natieram... 😉 aj na nete su dake, a myslim si ze z avonuto asi nebude bohvie co, lebo na toto obdobie potrebujes specialne oleje a kremy, asi akurat vcera som to citala v mamine.... 🙂

dakujem🙂držte sa aj vy 🙂