icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maxiberuska
9. nov 2010

dakujem🙂držte sa aj vy 🙂

ivulik20
9. nov 2010

@maxiberuska perfektnéééé 🙂 teším sa gratulujem 😉

ivulik20
9. nov 2010

baby, prajem vám pekný večer. ideme sa navečerať a spať, tak ako včera, veelmi skoro. A hlavne sa idem pripraviť na zajtrajšiu gyndu... Tak sa majte. Papa

embabuli
9. nov 2010

@ivulik20 dobru a vela stastia zajtra..daj vediet ;)

lenka.s
9. nov 2010

@maxiberuska gratulujem, super 😉

lenka.s
9. nov 2010

@peony tak sme na tom podobne, tiez idem 22.11 na usg na srdiecko 😉

peony
9. nov 2010

@lenka.s drzim nam palce 😉

maxiberuska
9. nov 2010

@lenka.s dakujem
@ivulik20 dakujem a drž sa

alex2201
9. nov 2010

maminky aj vám je ráno tak špatne a bolí vás bruško ☹ skoro celý deň?

embabuli
9. nov 2010

@alex2201 mne teda hej, sice som nezvracala ale riadna nevolnost..
a brusko veru s malymi prestavkami boli cely den, uz si to ani nevsimam, lekar povedal ze pokial neni su krce a krvacanie je to uplne ok 😉

alex2201
9. nov 2010

no to povedal aj mne len sa bojim lebo pred dvoma mes sme o mimi prišli v tomto čase. tiež nezvraciam len taky neprijemny tlak

lenka.s
9. nov 2010

@alex2201 mna obcas napne, ale inak nic a k veceru ma boli chrbat aj podbrusko v slabinach ... neviem to popisat, je to divne, take ako tahanie ... inak nic

inak ste sa bavili o priberani, tak ja som schudla za posledne 3 tyzdne 5 kg, ale zato brucho mi pekne narastlo 😀 , starky si zo mna utahuje, ze uz sa zmieril s tym, ze cochvila bude spavat na gauci, lebo do postele sa nevojde 😝

lenka.s
9. nov 2010

@alex2201 ja mam za sebou tiez viac potratov, nemysli na to, psychika robi vela 😉

embabuli
9. nov 2010

@alex2201 hlavne neboj a skus nestresovat 😉
ja som potratila dvakrat v 6tt a aj ked ma obcas chytne panika, neviem, daky instinkt mi vravi, ze to bude ok,
citim sa jednoducho inak, aj ked si nie som ista, ale verim..

vcera ma napriklad chytla zimnica vecer, a to som sa vytesovala ako je mi toto tehu teplucko z fazulky ze urcite je to ok...ale zevraj aj taketo striedanie teplo zima (teraz mam zase naval horucavy) su len doprovodne znaky hormonalnych zmien..

ako vravei lenka, skus na to nemysliet, najdi daku zabavku a ked je najviac smutno, nech ta partner poriadne objime a doda sily...

my si tu vsetky drzime palce a myslime pozitivne, sme sa rozhodli ze fazulky dobre porastu 🙂

lemge
9. nov 2010

@maxiberuska supeeer sprava,lepsia ani pre dnesok nemohla byt,vsak? 🙂

lemge
9. nov 2010

@peony aj machulka potesila,no nie? 🙂 a co ti doktor povedal na tu cystu?

lemge
9. nov 2010

@ivulik20 drzim palce nech nam donesies dobre spravicky 🙂
idem pozerat ordinaciu,tak dobruuu vsetkym tehulkam.....

peony
9. nov 2010

@lemge praveze nic nepovedal,ja som sa nepytala,lebo som bola z toho mimo,pritom doktor je moj kamarat.Som truba,ze som sa nespytala...

diorka
9. nov 2010

Ahojte kocky, tak ja som nakoniec isla dnes k dr., lebo rano som mala pri cikani strasne bolesti, asi mam zapal mocovych, spravil mi usg, krpca som videla, ale srdiecko este nie, mam prist 23.11 a dal mi antibiotika ☹ ze ak ma to do piatka neprejde, mam ich uzit, tak pijem cely den urologicky caj a v duchu sa modlim, nech to prejde!!!!!

peony
9. nov 2010

@diorka nooo to ma mrzi,tak sa poriadne liec a davajte na seba pozor

zdenush88
10. nov 2010

🙂 @maxiberuska super gratulujem k usepsnej prehliadke!

zdenush88
10. nov 2010

boze jaked citam, ze koncom mesiaca idete na usg na srdiečko tak sa mi to pozdáva čím dalej tym menej ta moja doktorka... aj ked , idem toho 18-teho ze na krv a na kontrolu, ale nepovedala mi co kontrola znamena...a este sestricka vravi... 18.teho nakrv? noo neviem ci tu pani doktorka bude ale vsak pridite.... 😒 jooj mala som ju asi fakt zmenit, a mozno sa zmierit aj s tym, ze by som sla k chlapovi.... 😒

maxiberuska
10. nov 2010

Dobré ránko všetkým

stanka79
10. nov 2010

dobré ránko všetkým tehulkám, ja mám tiež občas také pichanie v boku, chcem sa vás opýtať, akým mliečkom alebo krémom si budete natierať rastúce bruško, aby nepopraskalo. ja robím s avonom, tak či niektorá nemáte skúsenosti s niektorým z krémov z avonu

monilik
10. nov 2010

@peony moja vidis, aj ja cakam do 22.11.

peony
10. nov 2010

@monilik 🙂 ani by som nepovedala,ze sa mi to bude zdat tak neuveritelne dlho 🙂

alex2201
10. nov 2010

@embabuli ďakujem krásne za povzbudivé slová... dobre to padlo a striedavé návaly tepla a chladu mám aj ja. Viem že to bude ok, lebo tomu verím. 🙂

maxiberuska
10. nov 2010

baby neviete mi niektorá poradit, či mám narok na nejake peniaze, ked som nezamestnana a tehotná?

zdenush88
10. nov 2010

@stanka79 ja som bola v DM drogerii a tam mali taky specialny olej pre mamicky ze od prveho mesiaca tehotenstva az na par mesiacov po porode, ze sa treba natierat dva krat denne... no ja sa tak razaz dva dni zatial ale tak, natieram... 😉 aj na nete su dake, a myslim si ze z avonuto asi nebude bohvie co, lebo na toto obdobie potrebujes specialne oleje a kremy, asi akurat vcera som to citala v mamine.... 🙂

zdenush88
10. nov 2010

@monilik a to pojdes prvy krat? asi aj mna mali vtedy objednat... aspon by daco bolo vidno... 😉 dufam pevne ze toho 18teho to usg urobí!