Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@ivulik20 super blahoželam
@maxiberuska dakujem 🙂
@ivulik20 mne je zasa zle, ležím, strašna ma bolí hlava ☹
@maxiberuska jak ti fajne, že si môžeš aspoň poležať, ja som v práci a keby som teraz zavrela oči, tak tu zaspím, strašne sa mi chce spať, zívam ako keby bolo už večer
ahojte zienky....
@peony neboj,je vela zien co si cystu niesli aj cele tehotenstvo. 😉 ja som mala tiez cystu -dokonca v tomto poslednom cykle.ani vo sne by ma nenapadlo ,ze prave vtedy otehotniem....uz ju nemam.,praskla...
@ivulik20 super tesim sa s tebou...,dufam sa budeme takto postupne vytesovat vsetky.nech babatka pekne rastu 🙂mozem sa spytat-ten termin tu na koniku mas podla posl.menzes?lebo ja idem zajtra,ja som mala PM-29.9a som zvedava ci bude uz srdiecko.... 😕
inac baby tak dnes rano som uz naozaj pocitila co su ranne nevolnosti.normalne som sa o 6 zobudila na to ako mi je spatne.a to doteraz som si hovorila,ze sa skoro vobec tehotno necitim 😀
ahoj dnes som bola u dr a robil mi sono tak podla dr som 5tt a dva dni 😵 som taka stastna ze by som od samej radosti skakala 🙂 tak som to musela niekomu napisat 😀
Ahojte 🙂 aj ja by som sa rada pridala medzi julovciatka 😉 😀 Mne tehu zistili z krvi minulý piatok, na UTZ idem v PIA 19. 11. 😵 😵 😵 Inak dnes začínam šiesty týždeň. Termín by som mala mať niekedy okolo 13.júla, presnejšie uvidíme na ultrazvuku. Veeeľmi sa teším... 🙂
@petra53 tak to dúfam a verím aj ja, ja idem prvý krát k doktorovi až v pondelok, tak som dosť nervózna z toho či bude všetko O.K. som dosť nafúknutá, mám už brucho ako niektoré v 10 tt , ale pripisujem to aj tomu, že som za posledné 3 mesiace pribrala 6 kg, takže nejaký ten šmaľec 🙂 by tam ešte mal byť
Inak - ja tiez beriem femibion, začala som ešte keď sme na babatku pracovali, lebo by sa vraj mal uzivat aspoň 28 dne pred počatím? 😝 to je jedno... 😀 😉 Vraj je z tých tehu-vitamínov Femibion najlepší - obsahuje kyselinu listovú a najmä metafolín - ten pomáha s jej vstrebaním (bez neho sa väčšine mamičiek tá kyselina z tela vraj vyplaví)
Inak kremiky ani olejceky žiadne - nepoužívala som nič ani pri prvom a strie nemám, iba na nohách a tomu by som sa aj tak nevyhla, lebo som sa na konci veeeľmi nalievala - čo deň to kilo 😝 😝 😝 😀 ale tak uvidím, keby ma začalo "ťahať" bruško, tak niečo kúpim... 😉
@stanka79 aj ja si platim dnpo, lebo viem, ze ma na buduci tyzden prepustia z prace 😒 , co uz ... zrusit to mozes kedykolvek, no pocas poberania akejkolvek davky plynucej z dnpo neplatis a poistenie bezi dalej, cize sa pocas materskej z dnpo neoplati poistenie rusit ... zrusit mozes kedykolvek neskor, ak vies naisto, ze ho uz nevyuzijes ... 🙂
@maxiberuska ako dlho si nezamestnana ? platis si dnpo ?
@stanka79 toho priberania sa bojím aj ja 😠 😠 😠 pri malom som pribrala 32kg a to som sa snažila nejesť... 😢 som zvedavá ako to dopadne teraz...
Inak - tiež som pribratá - brala som duphaston a aj beriem, tak som sa pekne nafúkla... Na váhu mám asi toľko ako pri prvom tehu v 7. mesiaci - len je to rozložené 😢 😀 Ale aj bruško sa mi už rysuje, len si tak hovorím, že to snáď ani možné nie je, tak skoro bruško mať... 😀

o 13.00 ideme na sonooooo... teším, teším.... 😀