icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
4. okt 2012

@mysiatko
@lutia
@katren Ahojte!
Veď to aj mne sa to zdá čudné,ale tak stará škola čo môžem čakať od 50-tničky:-/.A D vitamín aj ja len keď si spomeniem pred mliečkom dám,ale naozaj dosť veľa krát zabúdam.A ináč aj nám dlho trvá kým vyrastie dnes sa pretlačila prvá stolička,ak máme 8zubov,ale ešte ten 7 zub nie jedosť narastený ako 1-tky dolné.Tak máme horné 1-tky a 2-jky a dolné 1-tky a jednu 2-jku a dolnú ľavú stoličku.A vidieť mu už postupujúce 3-jky dolu a vrchné stoličky a aj dolnú pravú stoličku,len keby to netrvalo tak dlho som naprášky z toho,že mám ísť do nemocky ešte neviem ani kedy ma budú operovať a ak malému pôjdu zúbky akoto zvládne môj muž,keď je snami i bez tak málo,či sa bude dotoho rozumieť:-/.

lutia
5. okt 2012

@zora256 ale isto to zvladneee 🙂) popripade treba zabezpecit niekoho po ruke 🙂) my stale uzivame vitamin D a ako som sa informovala u doktora tak sa uziva do 15mesiaca... a mame doktora az 60-tnika 🙂) a ten je moderny 🙂))

olinecka22
5. okt 2012

ahojte baby!tak my uz mame 5 zubkov vonku a 6 sa nam tlaci 😀 a aj ja davam D vitamin kazdy den pred buvanim a pred mlieckom.a pijeme uz domace kravske mliecko prevarene 2x za den ale este sa na vecer aj kojime ale uz rozmyslam ze uz budem aj pomalicky odstavovat 😀

mitka2007
5. okt 2012

nam sa tlaci 13 zub...

rianka7
5. okt 2012

my mame 12 zubkov, ale nejak nam nerastu vlasky 🙂 neviem ci mu chybaju nejake vitaminy, alebo je to normalne. my uz skor nedavame vit.D. doktorka vravela, ze pocas leta netreba.

zora256
5. okt 2012

@lutia Ahoj!Tak super🙂Na letáku v vo Vitamíne D je písané že sa smie dávať do 2rokov a starším osobám a deťom v zime,na posilnene kostí🙂takže to nie je problém a koľko zúbkov máte?

zora256
5. okt 2012

@rianka7 Ahoj!radšej sa opítaj svokry a svojej mamky,že vy se ako boli z vlasmi😀,lebo ja som mala tiež na 1 ročnú len páperie ako náš synček ale tak si aj preto nerobím starosti o vlasy aspoň netreba strihať😀.Je to genetické z toho si nič nerob🙂

lutia
5. okt 2012

@rianka7 my sme sa este nestrihali...nieco na hlavke mame ale nakolko este vlasky ani len naznakom nepadaju do ociek tak nestiham...ved ide zima 🙂)) mne sa paci maly ked ma take hniezdo na hlave, rada mu ich suchorim a ked hra na dedkovom klaviri tak je taky maly bethoven 🙂)) ale nedam si odpustit aspon raz jednu malu fontanku 🙂)))

lutia
5. okt 2012

@zora256 ja som ten letak asik citala ked sme ho prvy krat mali 🙂) a mozno ked bude zima budem pouzivat dlhsie...uvidime a co sa tyka zubkov - mame ich 8, 4 hore 4 dole a asik sa tlacia dalsie bo slintame, a prsteky niekedy lietaju v pusine 🙂))

barca127
5. okt 2012

ahoj baby tak mi uz mame 7 zubkov a teraz idu stolicky ale celkom pekne zvladame 🙂 absolvovali sme uz kurz plavania a malej sa tam velmi pacilo aj ked mala svoju vlastnu hlavu a nechcela sa vo vsetkom prisposobit tak ako tie polrocne deticky,len to skore vstavanie nas ubijalo kedze sme museli byt uz na siedmu vo vode,kludne by som sla aj dalej ale ta cena je nehorazna a pre nas neprijatelna...co sa tyka vlaskov tak mi aj nejake mame dokonca robime copik aby nepadali do ociek ale este som nestrihala a myslim ze je to v poriadku ked niektore deticky este vlaskov moc nemaju mojej sesternici malej zacali rast pomaly az teraz a to uz maju rok a tristvre

minaz
5. okt 2012

ahojte, tak mi mame vonku 8 zubkov a 3 stolicky sa nam tlacia. priebeh je celkom pokojny, len v noci sa trosku castejsie budi. vlasky nám tiez rastu pomaly a dost sú riedke (asi bude v tomto po mne 😠 ) ja by som uz tak rada robila tiez copiky ☹ a aj malinka by chcela pukacky, ale co uz ked stale padnu z vlaskov. dost rychlo sa jej rozväzuje jazycek, zacina vela veci po nas opakovat. clovek si uz musi davat pozor co pred nou povie 🙂

@barca127 ahoj, aj ja som teraz zacala chodit s malinkou na plavanie. vcera sme boli druhy krat. malinkej sa velmi paci vo vode. vcera som tam bola najmokrejsia maminka, kedze vsetky ostatne mali suchu hlavu a len ja som bola cela mokra, bo malinka spliechala o 106 😀 a doma vo vani je to tiez len same plavam, plavam 🙂 a okolo vani potopa 😅

zora256
5. okt 2012

@lutia Ahoj!
Tak narovnako,až nato,že mi dolu máme vpredu 3 a jednu stoličku,tak máem tiež 8 zúbkov🙂

zora256
5. okt 2012

@minaz Ahoj!
Tak aj náš má akoby riedke ale nemá ich riedke,proste tenulké vlásky má a tým pádom husté,len tenučké a preto sa môže aj tebe zdať,že máš riedke vlasy a aj Kristínka,mne kaderníčka,vravela,raz keď mi robila účes,že mám veľmi tenké vlasy,a tým pádom husté,len sa zdá copík,tenký,práve preto🙂Iný majú ťažké hrubé vlasy preto sa zdajú husté,a pritom je opak pravdou😀.

renca31
7. okt 2012

ahojte mamičky! po dlhšej dobe som sem nakukla, tak vidím, že riešite zúbky....my máme vonku dokopy 13 zúbkov, a to naposledy jej išlo 5 naraz, z toho dva očné, jeden hore, a jeden dole.....tak dosť ju potrápili a teraz sa jej asi tlačí nejaká stolička, lebo stále ukazuje na ústočká a vraj "bibi" ....takže asi ju to bolí....vlásky máme husté, ale pomaly rastú, síce sme ju raz ešte na jar ostrihali, tak už sa tiež neviem dočkať, kedy budeme mať copíky a sponky. Len mám obavy, či ich vôbec vo vláskoch strpí.....zajtra idem na preventívku ku gynekológovi. Minulý rok mi po pôrode našiel myom v maternici, tak som zvedavá, ako to vyzerá teraz po roku, dúfam, že nenarástol a najlepšie by bolo, keby tam už vôbec nebol...máte s tým niektorá skúsenosti?

minaz
7. okt 2012

@zora256 ahoj, dakujem za povzbudenie 🙂 asi to bude naozaj v tych tenkych a jemnych vlaskoch. aj mne uz povedala neraz kadernicka ze mam huste vlasy ale jemne. a tak som dufala ze ich nezdedi po mne 😒

majkauk
8. okt 2012

Ahojte baby chcem sa vás opýtať či pri každom prebalovani mastite alebo pudrujete zadocky,alebo tak robíte len ked sa pokakaju...

katren
8. okt 2012

@majkauk puder ani neviem, kde by som kupila 😅 😀 a mastim po pokakani, pred spanim trosku a rano po noci viac, bo ho v noci neprebalujem....

zora256
8. okt 2012

@minaz Ahoj!Neboj vlasy sa im zmenia v puberte😀,môj muž mal rovné ako chalana ako dospel tak ich má suché a kučeravé😀Tak ja si myslím,že aj nášmu sa zmenia v puberte 😉 ,a tvojmu tiež veď bábätká majú jemné vlásky🙂
@majkauk Ahoj!
Ja malému pudrujem riťu vždy pri prebaľovaní,lebo krémiky mu nerobia dobre:-/ vždy keď som mu krémovala,tak sa mu vyhádzala riťka,tak najlepší mu je Batole púder,a dostať
@katren ich v každej drogérii,aj v jednote,a vlekárňach,náplne do nich tiež dostať.

zora256
8. okt 2012

@renca31 Ahoj!
Tak ja z myjómom nemám skúsenosť,ale mne polycystický vaječník povedal po pôrode gyndoš,a teraz po roku ho mám zväčšený na duľu,takže riešim,teraz laparoskopiu v hlave,ktorú mi navrhol lekár ako riešenie,odstránenie polovicu vaječníka☹,tak 15.10.idem kvôli zlým cytologickým výseldkom,tak ešte ster mispraví lekár za ktorý sa platí,lebo poisťovňa nehradí,tak mu poviem,že som sa rozhodla pre tú laparoskopiu,a uvidím,čo všetko musím absolvovať,kým sa tam dostanem a nehovoriac o termíne:-/Neboj všetko sa vyrieši 😉 držím palčeky🙂

mysiatko
8. okt 2012

@majkauk ja nepudrujem ale namastim pri kazdom prebalovani...

mysiatko
8. okt 2012

a musime sa pochvalit 🙂 🙂 🙂 dnes som objavila prerezane obidve spodne dvojky...takze dokopy 8...tesime sa

katren
8. okt 2012

@zora256 vďaka za pomoc, ale bolo to len "básnické konštatovanie"... Jasne ze viem, kde by som ho kúpila....ja len ze som ho v živote nepouzila 😅 ...ani na seba 😉

renca31
8. okt 2012

@zora256 ďakujem, ale našťastie to vôbec nepostúpilo, všetko je tak ako pred rokom, ono tam ešte ani nie je vytvorený myom, len je tam na to predpoklad.....vraj v pohode by som aj deti mohla mať, ale neskôr môže byť problém s tehotenstvom.....takže vraj nemám s tým dlho čakať....no uvidíme, ako sa nám podarí stavba a ak nám je to súdené, tak hádam ešte nejakého bračeka zamiesime......😀
Držím palce, nech všetko dopadne ako má. A určite sa nestresuj tým, že by malý zostal doma s otcom a že čo budú robiť.....oni si veľmi dobre tí ockovia vedia poradiť s deťmi, len to často neukazujú, aby nemuseli stále strážiť. A aj tie deti sú pri otcoch úplne iné ako pri mamách......si toľko nedovoľujú....😀
nechápem, prečo si máš platiť ster, ja som mala také info, že ak je citológia zlá, tak je ster bezplatný.....

olinecka22
8. okt 2012

@majkauk ja malu pri kazdom prebalovani mastim sudocremom

lutia
8. okt 2012

@majkauk ja povacsine len ked sa pokaka, a ked vidim ze by mal troska scervenany zadocek

ewana
8. okt 2012

no paráda, ani nezaspím dnes, to sa presne vzťahuje na naše detičky ☹(((((((((
http://www.slobodavockovani.sk/news/sukl-nariad...

majkauk
8. okt 2012

@renca31 ahoj ja som rok pred tehotenstvom podstupila laparoskopiu myomu,nemala som na maternici ale na nejakej stopke,dala som ho radsej vonku kedze sme este nemali babo a aj doktorka mi to odporucila,rok na to som otehotnela a ako pises s tym zeny mozu otehotniet ale potom su problemy,lebo tehotenstvom maternica rastie tym padom rastie aj myom.....

zora256
9. okt 2012

@katren Ahoj!
Nuž na mňa mama tiež púder používala,ale tak vtom čase nebolo toľko druhou krémov a mastí z rýb🙂To nič,nevadí,ja len som napísalaak by si predca len chcela vedieť😀
@renca31 Ahoj!
Tak fajn,keď si ok🙂A ako by postupovali pri tvojej liečbe?Tak veď treba malej aj súrodenca😀

zora256
9. okt 2012

@ewana Ahoj!
Nikedy je lepšie byť nevedomí takýchto nepríjemností...myslím na vedľajšie účinky po očkovaní☹

renca31
9. okt 2012

@zora256 akože zatiaľ nie je čo liečiť, takže sme to neriešili s doktorom, bude ma len sledovať.....