icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

katasa
9. dec 2012

@mojkamoj chcela by som v utorok 18teho. V septembri som prišla v 25tt o miminko, tak chcem ísť už takto skôr, či je všetko ok. Mala by teraz byť v 4 tt. Či?? 😀

nattynda
9. dec 2012

@mojkamoj Och ☹ my sme sa najviac snažili tak september, október, potom chvíľku čakali či áno, či nie...teraz je to v takej fáze ako som povedala, zadarí sa keď to najmenej čakáš ( o tom viem svoje :D) a aj sa podarilo 🙂 tak držím palce, nech je tehotenstvo bezproblémové , máme krásny štart do nového roka 🙂 tak nech to tak aj pokračuje... hmmm už teraz sa teším na tie chúťky, ešte stále mám živé spomienky na to, ako som v Košiciach na námestí zacítila "voňavé" mäsko a už to bolo 😀 😀 nejdem rozoberať, hlavne keď píšeš že ješ červenú repu, tak len dobrú chuť 🙂

zuzu188
9. dec 2012

ahojte..pridávam sa k vám 🙂..čakáme druhé bábo..dnes som vraj začala 5tt a termín pôrodu vychádza na 18. augusta 2013 🙂...v piatok idem ku dr. potvrdiť tehu 🙂

mojkamoj
9. dec 2012

@nattynda hehe ja našťastie nezvraciam nikdy,len ma napína,tak dúfam,že aj tentokrát to bude tak 🙂 no dúfam,že nebudem mať problémy a keby hej tak to zvládnem 😉 tak v celku rýchlo sa zadarilo,nám vždy na druhý mesiac 🙂
@katasa och to mi je strašne ľúto ☹ to si už druhá v skupine čo sa jej takéto stalo ☹ to by sa nemalo nikdy.... 😔 moc ti držím palčeky nech už sa nikdy netrápiš a drobček nech je zdravučký ako buk 😉 ta de,ta už od dnes v 6tt 😀 čiže 5+0 ,termín 11.08. 😵 a ty? či ty si v 4tt? 😅 prepáč troška mi to nemyslí večer 😅

nattynda
9. dec 2012

@zuzu188 Jeeeej vitaj, aj my druhé bábo, ale nie 18 ale 8 😉 Gratulujem 🙂

zuzu188
9. dec 2012

@nattynda 🙂..všetci majú termín skôr než ja 😀

mojkamoj
9. dec 2012

@zuzu188 Ahoj,gatulujem 😉 neboj sa prídu termíny aj po tebe 😉 ako ti závidím v takom krásnom veku mať deti,asi máš viac energie 😉 ,ja som chcela už od 17 rokov detičky,nuž nebol správny chlap,musela som si hodne počkať 😅 🙂

zuzu188
9. dec 2012

@mojkamoj ďakujem 🙂..viem,viem...ja som chcela od 15-tich 😀..som rada,že už mám jedno dieťatko na svete a druhé na ceste..užijem si skôr kľud 🙂

henriett19
9. dec 2012

Pridávam aj ja moje kolajničky 🙂

henriett19
9. dec 2012

@zuzu188 inak aj ja som chcela od 15tich 😀

sieratanka
9. dec 2012

Ahojte tehulky,ja sa budem musiet asi rozlucit .... Prave lezim v nemocnici a vyzera to zle. Vam prajem tie najkrajsie zazitky s rastucimi bruskami.... Davajte si na seba a drobcekov pozor!
V ruzovom je moja dcera 😀

mojkamoj
10. dec 2012

@sieratanka moja niee ☹ čo sa stalo? vydrž,ležkaj,možno je skoro na nejaký záver ☹ máš teda veľmi mladistvý výzor,kočka riadna jedna aj druhá 😉 držkaj sa a prosím daj vedieť či si v poriadku 😔

mojkamoj
10. dec 2012

@henriett19 krásne 😵

mojkamoj
10. dec 2012

@zuzu188 budeš veľmi vitálna babička a potom prababička,júj to je super 😵

renata9
10. dec 2012

ahojte dievčence,vyzerá to tak,že sa k vám pridám aj ja...............bábo sme ešte nechceli až tak za rok ale.............asi mi zlyhala antikoncepcia,nevynechala som ani jednu tabletku,nebola som ani chorá,robila som si 2 testy a vyšli pozitívne,dnes som bola u dr,na sone niečo vydí má to 4 mm ale nemusí to byť bábo,môže ísť o cystu....v piatok budem múdrejšia....................som nahnevaná,že ani antika neni na 100%.............niekto bábo strašne chce a nedarí sa a ja som brala antiku a aj tak sa nám asi podarilo nejakým zázrakom splodiť mimi,nechápem 😒

mistrall
10. dec 2012

@renata9 a kde bolo to 4mm "nieco" co videla,lebo aj to bolo v maternici tak to je velmi zriedkave, ze by bola cysta v maternici. a kolky tyzden by si mala byt?? mm podla mna to ber tak, ze lepsie teraz ako potom o par rokov chciet babo a bat sa ze mozno bude postihnute, resp. ze ci vobec nejake, alebo preco to nevychdza, akokolvek popri HAK splodit babo je pkeny zazrak, asi to tak malo byt a ma to nejaky zmysel 😉 😉 drz sa 🙂

mojkamoj
10. dec 2012

@renata9ahoj, hlavku hore,ak to bude mimi,predýchate a budete šťastní uvidíš 😉 ono to tak býva,keď chceš nejde to,keď nechceš bum... ja antike neverím,vlastne ničomu... držím palce nech je všetko v poriadku 😉

renata9
10. dec 2012

@mistrall to si aj ja hovorím,že ked to tak malo byť,nech teda je............neviem kolký týžden by som mala byť,poslednu ms som mala 8.11,ale aj tak neviem či to zvládnem,mám predčasniatko,má 11 mesiacov,chodíme stále na nejaké kontroly,stále stresy a to by asi bábu vo mne moc neprospievalo,lebo aj malú som porodila predčasne preto lebo som mala stresové obdobie,ešte nevieč či si to nechať/ak to bude/alebo nie,musíme sa s priatelom vážne zamyslieť a uvidíme
@mojkamoj dakujem,ale je to ťažké,neviem vôbec čo spraviť

mokecajka
10. dec 2012

Baby moje spoluputnicke, poradte, ja som mala cely zivot strasne bolestive menst.bolesti a odkedy som tehotna ja mam neskutocne krce, rano sa na to budim, som v kuse naduta, inac mi nic nie je len ma tie krce ktore potm zmiznu..je toto normalne?

zuzzulka
10. dec 2012

@mokecajka No neviem čo je v tehu normálne alebo nenormálne ani doba v ktorej žijeme už nieje normálna ☹ a tehotenstvá sú tiež odlišné. Každopádne by som zašla k dr. aby potvrdil tehotenstvo...na sone bude vidieť či sa vajíčko uhniezdilo v maternici. Nechcem ťa tu strašiť ...ale bolesti sú aj pri mimo maternicovom tehotenstve. No myslím si osobne že je to len príznak toho že sa ti maternica rozťahuje je to veľký zázrak čo sa teraz v tvojom tele deje. Aj ja mám občas bolesti ale viem že to sú iné bolesti také dobré 😅 . Každopádne sa drž a daj vedieť ako sa ti darí

mojkamoj
10. dec 2012

@mokecajka vitaj v klube 😉 tiež silná bolestivá mrcha pred pôrodom 😝 mám pre teba dobrú správu,po pôrode sa to zjemní a druhá je že áno silnejšie vnímaš zmeny v tele,čiže všetko čo sa týka maternice,prvé teh bolo pre mňa horzné čo sa bolestí týka...strašné krče v podbrušku,aj vaječníkoch a kríže no hrôza ,ale mimi bolo o.k.,ale pre klud duše spomeň dr nech to pekne popozerá,môže sa tka prejavovať aj zápal v tele a to je veľmi zlé,ten treba rýchlo liečiť ,alebo cysta ,tak som za návštevu dr najskôr 😉 drž sa a daj vedieť 🙂

mojkamoj
10. dec 2012

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
@renata9 tu máš presne tvoj týždeň ,prečítaj si niečo a možno sa niečo zmení v tvojich pocitoch 😉 držkaj sa

renata9
10. dec 2012

@mojkamoj díky,jediné čo mi nejde do hlavy je tie testy,že na 2 mi ukázalo //,môžu sa aj testy mýliť?mne sa to nejak nezdá

mojkamoj
10. dec 2012

@renata9 musela by som tie testíky vidieť,nemôžeš ich sem dať? myslím,že je malá šanca aby klamali 2 testy ,ale stať sa to možno môže 😕

renata9
10. dec 2012

@mojkamoj tak to sú tie testy,a už si počula niekedy,že sa testy zmýlili?

mokecajka
10. dec 2012

@mojkamoj zajtra idem prvy krat sa aj tesim ze co mi teta doki povie , ale dik ze si ma ukludnila, bo uz vazne som sa zlakla ze to az take krce moze mat zena...a to naduvanie, hroza🙂

mojkamoj
10. dec 2012

@renata9 no mýlili sa ak boli že slabé čiaročky na nich,duchovia,ale teda na týchto tvojich to je jasné ,riadne kolajničky...si tehotná ,ja sa radujem za teba 😵 prediskutujte to s drahým isto na niečo prídete 😉

mojkamoj
10. dec 2012

@mokecajka papaj,kyselú kapustu,červenú repu,to ťa prečistí a nadúvanie prejde uvidíš 😉 pi citornovú vodu,každé ráno aj večer,v podstate veľa pi,čaj na ženské veci brusnicový,ten pijem tiež,protizápalový sypaný najlepšie ,mne to pomáha 🙂 som zvedavá na zajtrajšok 😉

mokecajka
10. dec 2012

@zuzzulka dakuje ti za odpoved, som trosku kludnejsia, mimomaternicoveho sa neobavam, to by som mala trosku aj krvacat nie a ja nemam nic, chvala bohu a to brusko presne ako opisujes boli dole ako je maternica, ale stale je lepsie pocut ukludnenie od vas co uz poniektore viacero tehu za sebou🙂

mokecajka
10. dec 2012

@mojkamoj mne sa dviha zaludok na tie veci co si pisala🙂))))))))) ja papam herbalife a pijem len herbalife cajik, ale asi zacnem aj urologicky🙂tak snazim sa denne aspon 2,5 litra tekutin do seba naliat🙂