icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
10. dec 2012

@mojkamoj 😀

mojkamoj
10. dec 2012

@mokecajka 😀 😀 tak potom ništ no ,chcela som ti pomôcť 😀 😉

mokecajka
10. dec 2012

@mojkamoj to mi je jasne 🙂 ja si to cenim, ja len cakam kedy pridu tie chute 🙂lebo ja za cely zivot som nejedla kyslu uhorku, repu🙂

mojkamoj
10. dec 2012

@mokecajka neboj sa za týždeň prídu aj chute aj nechute 😀 mňam ja sa neviem svojej repy sladkokyslej dojesť 😅

mokecajka
10. dec 2012

@mojkamoj ty vies cloveka rozosmiat🙂

mojkamoj
10. dec 2012

@mokecajka a to si ma ešte nevidela,to by bol rehot 😀 tak musíme sa troška naladiť nie 😉 lebo inak ma chytá plač,hormonálne výkyvy 😅

sieratanka
10. dec 2012

@mojkamoj. No uz mam po kyretazi... Bohuzial nepodarilo sa to zachranit, priroda vie preco to urobila. Skusime znovu popracovat na mimcu, ale uz vas asi nestihnem ☹ ale vy tehulky, uzivat si a uzivat!!!! 😀

lenockka
10. dec 2012

Ahojte tehuľky 🙂 vyzerá to tak, že patrím medzi vás...v piatok večer aj v sobotu ráno pozitívny tehotenský test a silno pozitívny 🙂 k lekárke sa chystám budúci týždeň, tak dúfam, že mi tehu potvrdí 🙂

minicko
10. dec 2012

@mojkamoj som z toho zmatana,ze su dve temy..neviem kam mam chodit 😒

mojkamoj
10. dec 2012

@sieratanka 😔 mrzí ma to 😔 si krvácala,elbo bolesti... ? prepáč ak ti je to nepríjemné... tak jedine popriať veľa šťastia v snaženíčku,to je taak krásne a potom veľa šťastia v septembrovej témičke 😉
@minicko veď všade 😉 😅
@lenockka Ahoj,vitaj a gratulujem 😵

mokecajka
10. dec 2012

@sieratanka mrzi ma to, ale nestracaj chut ...snazenie je tiez prijemne 🙂

lenockka
10. dec 2012

@mojkamoj ďakujme 🙂 moc sa tešíme 🙂

mistrall
10. dec 2012

@renata9 no to mas riadne palice na tom teste, myslim ze je to jasne, ako pise @mojkamoj tak keby boli slabe tak by to mohol byt omyl, ale su dost silne..tak cistu hlavu pri rozhodovani, mozno je to nejake znamenie 😵

mistrall
10. dec 2012

@lenockka jej vitaj, tak nech Dr. same dobre spravy ma pre Teba 🙂 kolko ste sa snazili? a mate uz deticky?

lenockka
10. dec 2012

@mistrall ďakujem 🙂 dúfam, že len dobré správy mi povie...minulý rok v septembri sme o jedno bábo prišli v 12tt a teraz sme sa snažili 5 mesiacov. ani mi nenapadlo, že by som mohla byť tehotná, lebo nič tomu nenaznačovalo a zrazu že // 😀

mistrall
10. dec 2012

@sieratanka mrzi ma to :( ja som si tiez tym uz tento rok presla, rano kyret a poobede domov, aspon ze to slo rychlo .. Drz sa a vela stastia v snazeni 😉

mistrall
10. dec 2012

@lenockka tak super 🙂 ja som tiez len tak zo srandy test urobila, este mi ani MS nemeskala, ale mala som vela v praci, tak ze ci sa ma setrit viac a kukam a tam normalne regulerna ciarka, skoro som odpadla 😵 ja idem tiez bud. tyzden k Dr. v piatok, tak dufam ze bude vse ok

lenockka
10. dec 2012

@mistrall ja som už aj niečo tušila, lebo MS nechodila a tak som si len pre istotu kúpila test a tiež som skoro odpadla 😀 len som čumela na ten test, že ako je možné, že to vyšlo 😀 nechápala som 🙂 tak len dúfam a modlím sa aby bolo všetko v poriadku. a gratulujem 🙂

mistrall
10. dec 2012

@lenockka dakujem 🙂 veru ja tiez dufam ze tentokrat to uz vyjde 🙂

zuzzulka
10. dec 2012

Tak to symbolicky dal Mikuláš testík mužíčkovi ...len mu moc nechutil 😵 . Test je robený 1 deň predpokladanej menštruácie čo malo byť 26.11 čiarky boli vidno hneď a sú krásne tmavé...

katasa
10. dec 2012

@mojkamoj mala by som byť 4+1 , ale dnešné testy - ranný aj poobedný sú biele ☹ ☹

lenockka
10. dec 2012

@mistrall teraz už musí 🙂 aj tebe 🙂

mistrall
10. dec 2012

@katasa ako to? ☹ chod k Dr. na HCG z krvi obden, budes mat istotu, ak chces teda

zuzu188
10. dec 2012

baby,aj vy už máte chute? 😀..ja by som stále sladké s kyslím jedla 😀

mojkamoj
10. dec 2012

@katasa aké testy si robila? aj tie predtým a ešte nezúfaj,pozri sa aké vedia byť testy,pridávam na ukážku obidva robené tej istej značky a z toho istého moču pred týždňom a v tú istú sekundu 😉 aj testy vedia byť kazové,vyskúšaj iný druh 😉

mojkamoj
10. dec 2012

@zuzu188 ja jem zaváranú červenú repu,hádaj aká je..sladkokyslá 😀 neviem sa jej dojesť 😉

evkafi
10. dec 2012

@mahulenka87 ahoj, ja idem 13.12 na sono a tiez dufam,ze uz bude vidiet srdiecko... ako sa citis?

jarus8
10. dec 2012

Ahojte, asi sa k vám pridám, len si na to musím nejako zvyknúť 😉 . Dnešný test je pozitívny, tak predýchavame s mm.

katasa
10. dec 2012

@mojkamoj urobila som si pepino - bieeeeeeeely 😝

mojkamoj
10. dec 2012

@katasa neverím,ukáž... 😉