icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mojkamoj
10. dec 2012

@jarus8 gratulujem,čo nečakane ? 😉 dýchaj dýchaj 😉

zuzu188
10. dec 2012

@mojkamoj len škoda,že jej nemáme toľko zavarenej a kupovaná mi moc nechutí 😒

zuzu188
10. dec 2012

@katasa pepino testy sú asi najhoršie..mne raz ukázal čiarku a raz nie a čo je zaujímavé,včera som si robila pepino 10-tkový a inú značku 25-kový a na 25-kovom koľajnice a na pepino len slabučký duch

sieratanka
10. dec 2012

@mojkamoj vcera som zacala trosku spinit, hnedy vytok... Nebolelo ma podbrusko nic take, to ma bolelo az po vysetreni na pohotovosti. Plod sa prestal vyvijat v druhom tyzdni.a hcg mi tu v nemocnici velmi kleslo na 120 dnes a vcera bolo este 250 kazdym dnom vlastne islo dole ani som to netusila. Citim sa taka prazdna ☹ a ubolena. Este stale som tu na Antolskej. Mozno moja maternica dostala sok ako ja ze sa uchytilo. Teraz je prazdna a hladna 🙂 takze po dvoch mesiacoch ideme nato opat a dame mojej maternici " papat " ked je uz pripravena 😀. Nevzdam to,byt tehu bol aj bude krasny pocit.!!!
Drzte sa buduce mamicky, zachvilu som spat aj s dvoma kolajnickami .... 😉

jarus8
10. dec 2012

@mojkamoj no, práveže sme sa snažili. Ale pri synovi to trvalo 3 roky a pri druhom 2 mesiace?!
Proste len pozeráme na seba a stále neveríme 😵

mojkamoj
10. dec 2012

@jarus8 ale ja verím 😉 😵 je to krásne prekvapenie ,tak veľmi držím palce nech je to v poriadku 😉
@zuzu188 veď totok ,ale v kauflande mávajú repu surovú tak som si kúpila za bedňu a zavarila 😉 dala som deko na zaváranie a pridala cukru a taká mnamka,že už jej skoro niet 😀 kupovanú tiež moc nemusím 😝
@sieratanka ja som sa po čistení teda ešte pred skoro zrútila ,takže viem ako sa cítiš 😔 jediné v čo verím,že čoskoro nám napíšeš že domček sa už zaplnil a býva v ňom 9 mesačný podnájomníček 😉 inak mohli by ste aj hneď ísť nato,čo ty nato,v podstate ti akože končí mrcha ,čoskoro bude ovulka 😉 ale ak potrebuješ čas jasné chápem,ale veľa dievčat nečakali ale následne otehotneli a to už bolo v poriadku,každopádne myslím na teba a držím moc palčeky ,už aby to bolo 😵 môžeš hockedy napísať 😉

katasa
10. dec 2012

@mojkamoj urobím si ráno druhý z balenia a ofotím 😝

katasa
10. dec 2012

@mojkamoj @sieratanka ani my sme nečakali.. teda akurát na tú prvú mrchu po pôrode - ale prišla až na 34 deň a mám pocit, že bez ovu bola...

henriett19
10. dec 2012

Bože baby ja by som len gniavila a gniavila 😀

mahulenka87
11. dec 2012

@evkafi cítim sa celkom fajn. občas mi príde nevoľno hocikedy v priebehu dňa... 🙂 ale včera bol hrozný deň. ☹/ celú noc a až do obeda som zvracala (myslím že z McHovnaldu)

mistrall
11. dec 2012

baby ja som vcera vecer kukala MAstechef a doma ziadne jedlo, chcela som nieco slane, a nic, syry som nechcela ze plesen nie, a tak som zozrala pohar zavaranych kyslych uhoriek, MNAM :D

mojkamoj
11. dec 2012

@katasa Ahoj,tak ako?

mojkamoj
11. dec 2012

@henriett19 tak to sme dve 😉

mojkamoj
11. dec 2012

@mahulenka87 Fuha tka teba to riadne draplo,drž sa,joj nech už je lepšie 😉

mahulenka87
11. dec 2012

@mojkamoj už je lepšie 😉 dakujem

mokecajka
11. dec 2012

Tak dnešna navšteva u dr sukromnicka klasika, objednana, nevybavena, este ze mi sestricka povedala ze mam zajtra rano zaklopat aby mi urobili to sono...ked ja som sa tak tesila na oficialne potvrdenie:((((

chikitka
11. dec 2012

damicky, tak sa pridavam aj ja! test pozitivny, potvrdene doktorkou, akurat sa divila co tam robim, ze je to velmi rane tehotenstvo 🙂 no, ved po prvom to uz poznam 😎 podla tehu kalkulacky vychadza termin porodu 3.8.2013
a mozeme sa tesit! dufam ze sa na surodenca bude tesit aj momentalne 7 mesacny starsi bracek :D
inak, aj vam je tak zle?? ja teda nemam ranne nevolnosti, ale celodenne a celonocne! presne ako pri prvom tehu, to som vracavala masivne az do konca 5. mesiaca, neviete nieco poradit proti tomu? mam problem cokolvek zjest a aj vypit ☹

renata9
11. dec 2012

ahojte tehulky,mám jednu otázku.........................ak by som si bábo nechala,je nejaké riziko,ked som ešte asi 2 týždne brala antiku?myslím tie 2 týžne,kým mi mal prísť menzes.dakujem
neviem či to má vplyv na plod alebo nie,sú to predsa hormonálne tabletky,tak neviem 😕

mojkamoj
11. dec 2012

@mokecajka jeden deň hore dole 😉 viem tešila si sa,ale berme to tak že jeden deň k dobru pre mimi,aby bolo väčšie a lepšie vidieť 😅 😉
@chikitka Ahoj a gratulujem 😵 myslím,že bráška bude veľmi šťastný že sa má s kým hrať ,vidím to doma,aj keď sú súboje 😅 chuďatko,aj ja som mala vždy celodenky,len už nepamätám kedy mi to začalo,teraz mi je len tak trošička sem tam zle,ale stále to nieje hrozné,tebe kedy začali tieto silné nevolnosti? ja mám termín 11.08. vraj sú lízatká proti nevolnosti v lekárni,skús sa spýtať 😉

mojkamoj
11. dec 2012

@renata9 nemyslím si žeby tam tie dva týždne bolo nejaké riziko,ak to drobec všetko ustál tak bude sakra silný 😉

mokecajka
11. dec 2012

@mojkamoj to mas pravdu, snad uz ta bobulka bude o nanomilimeter vacsia 🙂))

chikitka
11. dec 2012

@mojkamoj vies co, ja som zacala mat nevolnosti v podstate hned, asi tyzden po, tipujem. tak bolo aj pri prvom, ale to som este chvilu nevedela ze od coho 😀 teraz som cakala na menzes, v noci pobolievalo podbrusko a ked to trvalo asi tyzden, zacali aj nevolnosti, nechutenstvo a tak... takze od sameho zaciatku 😖 lizatka? to som este nepocula, opytam sa! dikes. strasne dufam ze to nebude take ako pri prvom, lebo to bolo dost narocne, 10x denne vracat a byt vlastne uplne imobilna... miesto priberania som do konca 5. mesiaca 6 kil schudla a uz sa to ani doktroke nepacilo. dufam ze tento maly skraatek ma dlho trapit nebude. prepacim mu to, ak bude take kraasne ako je nas vladusko 😀 ten ma vytrapil od zaciatku do konca, vsetko co sa dalo mi ztazil, ale ked sa nanho pozriem, zabudnem 😉 ale velmi sa tesim, ze budu mat taky maly vekovy rozdiel medzi sebou, to bude sranda! oh, len na porod ani nechem pomysliet...

mojkamoj
11. dec 2012

@mahulenka87 to som rada že je ti lepšie 😉 možno to naozaj bolo tým jedlom v... 😝

chikitka
11. dec 2012

@renata9 ja si tiez myslim, ze je to ok, ved co viem, tak na pribalovom letaku od HAK by si mala mat aj napisane, ze neboli zistene problemy pri pripadnom tehotenstve, ze by tabletka ohrozovala plod. hlavne si davajme pozor nech mame zdrave a nadherne babatka!

mojkamoj
11. dec 2012

@chikitka pôrodu sa neboj,to bude brnkačka 😉 😀 druhý musím uznať je rýchlejší o dosť 😉 fuha veru nechcela by som,ja teda nikdy nezvraciam,len mi je zle,tak držím palce nech ťa drobček poslúcha a šetrí 😉 jáj inak schudnúť by som brala troška 😅 ,ale za iných okolností samozrejme 😉

chikitka
11. dec 2012

@mojkamoj tak to aj ja by som brala! minuly rok som sa citila troska lepsie bez tych 6 kil, bola som si jednoznacne lahsia 😀 ja sa velmi bojim porodu, lebo prvy vyvolavany,14hodinovy a taky masaker po nom ostal ze hotovo. velke rany, este pobolieva, tak sa bojim, ako sa to cele znova zmasakrovane bude hojit potom 😒 ved som sa po porode nemohla asi 3 mesiace posadit , a liezt z postele? dajte mi za ten manever nobelovku! 😀 a ked to konecne menej bolelo a s muzom sme si boli aj blizsi, tak mi zariadi dalsi 😀 😀 😀

henriett19
11. dec 2012

@mojkamoj no aspon niesom sama 🙂

luciarichard
11. dec 2012

Ahojte kočky takže dnes mi volala sestrička že mám HCg z krvi najkú hraničnú hodnotu či čo (cca 950) a že mám prísť znovu na krv ....

katasa
11. dec 2012

@mojkamoj čo ja viem?? mrcha bolesti mám, ale tak hádam sú to také fantómové 😀 😀 😀
našla som v šuflíku v práci jeden mamatest z min. mesiaca 😀 prídem domov, ocikám 😀

mojkamoj
11. dec 2012

@luciarichard Ahoj, a koľký DPO alebo DC si? alebo kedy ti vychádza temrín 😉
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... , tu sú dolu tie hodnoty,takže myslím že ak si augustovka máš skvelé hodnoty 😉 možno si mohla mať neskoršiu ovulku,ale veď pôjdeš na kontrolný odber,iste to bude v poriadku 😉