Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzzulka mam dpojem ze pre chlapov je tehotenstvo len sama radost🙂 lenze ja som mala pred tym kus nadvahu a j brusko som mala . no a terza mam strasnu depku lebo sa bojim ze budem ako hrosica:(aj ked nic take nepapam z coho by som mohla priberat a brucho mi rastie, podla draheho tuciky su tie iste len sa mi nafuklo brucho...a to je podla mna bars skoro 🙂))))))
viem,ze máte do pôrodu ešte daleko, ale aj ako predvianočný, vám ponukam na prečítanie jednoducho prenádherný pôrodný príbeh z pôrodnice v Ružomberku
dievčatá, odchádzam od vás, včerajšie hcg 7 a večer sa spustila mrcha ☹
všetkým prajem veľa šťastíčka s malými fazuľkami a pokojné, krásne tehulkovanie 😉
@gelinka75
@zuzzulka
@mokecajka mne uz tiez vykuka brusko..ale iba vzdy vecer..rano je este skovane 😉 inak ja som hladna asi stale..myslim,ze skoro kazde tri hodiny jem..ked nejem dlhsie,tak mi je normalne na odpadnutie..strasny hlad ma chyti,ako keby som tri tyzdne nejedla..ale to z nicoho nic..nie,ze postupne 😕
@dulkagabulka prečítala som si to a je to krásny príbeh ... priala by som si zažiť taký pôrod
@zuzzulka jeej..ja som ho čítala tuším aj 4krát...je naozaj prekrásny a ja každej z vás želám taký zažit
@dulkagabulka aj slzu som pustila keď som si predstavila ako si po pôrode dieťatko našlo cestu k tak prirodzenému ako ho mala v náruči dlho dlho .... uvidím ako to bude u nás ale ak to bude možné aj ja si vybavím veci ako prvé priloženie, žiadny cumel a UM...no neviem či sa mi podarí pri mojej diagnóze prirodzený pôrod ...ale no krásne je prečítať si taký to príbeh
@nevestickaaaa dakujeme. drzkaj sa a dufam, ze vsetko zvladnes a dalsie tehu bude so stastnym koncom.
ja este sice nemám potvrdené tehu od lekara ale rovnako ako gelinka75 som ráno velmi hladna, zle mi nebýva chvalabohu. Mám však pocit nafuknutého brucha a keď urobím prudší pohyb tak ma sem tam zabolí. Rovnako to bolo aj v prvom tehu tak dufam že je všetko OK.
Ahojte baby,tak sa hlasim po uspesnom vysetreni u Dr. aj ja k augustovkam.Podla kalkulacky mam termin 8.augusta, tak dufam,ze vsetko prebehne v poriadku a babo sa narodi zdrave 🙂
@nefertitka ahoj,tak ako Ta citam, ako by som videla seba...aj mne je v kuse na vracanie, ale zatial som nezvracala,najhorsie je to ked som hladna ,ale ked sa najem presne ako pises strasne to tlaci v zaludku a co sa tyka tej kozmetiky,ja nemozem ani citit veci co perie svokra,neviem aku avivaz pouziva,ale citim ju cez celu izbu.Pri prvom tehu som mala presne toto iste a trvalo to do 14/teho tyzdna,takze sa tesim...mne na to Dr. povedala,ze musim len vydrzat...len teraz je to uz tazsie ked sa popritom musim venovat synovi...jaaaaj, len aby bolo aspon mimi v poriadku,hadam to uz my nejako pretrpime😝
@nevestickaaaa och to ma mrzi, ale zelam Ti vela stastia v septembrovkach , oktobrobkach 2013 😉
@drnduliak kazda sme ina podla mna to nieje skoro uvidis tie porodne vahy 😀 . ja som po sebe kukala v sprche a mne podbruško riadne nabehlo okrem iného sa ani nečudujem že nič nezapnem...ja som volne gate uz pozerala no nemam odvahu si ich este kupit povedala som si ze az v januari ked ukoncim 1 trimester tak uvidím ako sa budem cítiť možno to budem musieť aj skôr riešiť pohodlie je prvoradé...no nie.
@drnduliak aj ja mam z minuleho tehu len že to som mala o 11kg viac ako teraz tak že sú mi veľké 😎 kupim asi dake tu z bazaru ....na skusku videla som aj take ze ten pas nieje taky vysoky tak su to neni take klasicke tehulkovske ... tiez mi bolo divne ich mat v tom obchode oblecene a ten pas som mala skoro pod prsiami 😀 ale pohodlne mi bolo to áno. Ja som si v Gate kúpila gate také elastické bez zipsu skoro ako leginy a tie teraz nosím ...
@marienkaefer a tiez mas dojem ze to tak dlho nevydrzis?ja uz si aj hovorim, ci mi to stalo za to, proste mi je v kuse zle, ani na okamih sa to nezlepsi...pomoc...a tie pachy, asi zacnem nosit stipec na nos a budem dychat ustami. To sa uz neda. Fuj
mate tu niektore tiez zlu naladu, podobnu depke?Ja neviem co to je, ked som sa dozvedela, ze som tehu, strasne som sa tesila, ale teraz neviem ci je to hormonmi, duphastonom, tym ze mi je zle, alebo cim,ale nejak sa netesim
no ja budemoblecenie riesit leginami a tinikami a volnejsimi dlhsimi satami 🙂 take po kolena a tak... nech sa to utaji aspon prve 3-4 mesiace 🙂 potom uz je to ok 🙂

@mokecajka aj môj sleduje a ako sa slastne pri tom tvári heh ako málo stačí k radosti 😀 😀 😀 U nás je joga pre tehu. tak pojdem pozrieť a vyskúšať ja sa musím prispôsobiť tomu môjmu bláznivému tlaku 😒