Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@drnduliak nemusí ti to byt trápne.. ja som si uz tiež natiahla tehugate co mam este po predchadzajucom tetotensve..príserne ma tlacili bezne nohavice .. nosím dlhsie svetre a bluzky a nikto nic nevidi a ja ahlavne mimi sme v pohodlý 🙂
@mistrall asi hej, na druhej strane, ja som tak napechovana hormonmi uz od polky oktobra, ze telu to mozno ani nepride 😅 len dufam, ze bude vsetko v poriadku...
aj sa planujes vratit do prace alebo chces byt doma cele tehotenstvo?
@mistrall dakujem za tip, napisala som jej postu 🙂
@marin.frist ja sa chcem vratit aspon po prvom trimestri nejak vo februari-marci, ale kolegovia ma odhovaraju, ze nech len pekne sedkam doma, lebo ze sice sa zidem, ale ze bude riadny frmol, tak neviem,e ste uvidim ako mi bude a ci bude vse ok 🙂
@mistrall tiez uvazujem podobne. ak bude vsetko v poriadku, skusim sa po 1. trimestri vratit, predsa len, cele dni sediet doma a premyslat, ci je vsetko v pohode, tiez nie je najzdravsie 🙂
hoci, ked uz teraz spavam 10-11 hodin kazdu noc, bude to krute :D
@marin.frist hej ja som tiez teraz hrdinka, ale ked si mam predstavit ze budem vstavat o 6ej rano a nebudem lenosit doma, tak jaaaaaaj 😀 No uvidime ako bude.. 😉
@mojkamoj magnezium kludne mozes. Ja ho pijem denne. Pytala som sa na to lekara.
A inak mi sestricka odporucila homeopatikum cocculine. Rano,na obed a vecer dve tbl pod jazyk. Beriem to tri dni a mam dojem,ze trosku zabera. A davam si po glgoch colu,aj to troska pomaha. Ale strasne ma trapia pachy. Otvorim skrinu,ze si nieco obleciem a vyvali sa na mna smrad avivaze a nemam si co obliect,vyslovene lovim,co neni cerstvo oprate. To je strasne. Periny ani neprezleciem radsej. Mydlo na ruky su tiez muky. Neviete,kde sa da kupit bezparfem.sprchac,sampon?
@nefertitka Ani mi nevrav o pachoch, ja nemozem ani vstupit do kuchyne, lebo ma v momente natahuje...a to uz ani nehovorim ako mi je zle uz len ked pomyslim,ze sa ma otvorit chladnicka, no hroza...a takto mam varit pre celu rodinu..nebyt syna,tak sa na to vykaslem,pretoze ked som bola tehotna s nim som totizto uplne prestala varit,hoci som bola v tom case doma na PN-prave kvoli nevolnostiam. Teraz sa naozaj denno-denne premaham,nic sa neda robit,ale tesim sa uz na sviatky,lebo cestujeme k nasim,tak aspon to varenie mi odpadne 🙂
A neboj, mozno teraz sa to zda ako vecnost do konca prveho trimestra,ale to ubehne raz-dva a aj nevolnosti prejdu a zacneme si hladkat vytrcajuce bruska a ta radost sa Ti vrati 😉
@henriett19 jeeej, a moja dr. si s tou knizkou dava nacas, mz uz mame 1,5cm a knizku vraj az na konci prveho trimestra davaju....a tak som sa tesila 😅 😉 tak drzim palce 😉
@nefertitka nooo, presne ako ja, mydla fuj, sampon hroza, muzova voda po holeni, to vetram cely den....ja sa niekedy ani neumyvam sprchacom, iba cistou vodou a hotovo.... 😅
@drnduliak ja som si myslela, že mi nedá ešte a dal mi 🙂 dakujem ja takisto drzim palce 🙂
@henriett19 ja som sa tej svojej knizky aj domahala a sa mi dr. len smiala, ze som nejaka nedockava... 😅 ale hlavne ze je mimi v poriadku, na knizku si kludne este ten mesiac pockam 😉
@drnduliak Tak tak 🙂 najhlavnejšie je, že drobček je v poriadku 🙂 nech to tak už zostane celé tehu!
Ahoooojte mamicky a buduce mamicky, mozem sa k vam pridat? 🙂 Vcera som bola u lekara, a mame to potvrdene uz. Len este bol vidno len ten obal, tak mam prist o tri tyzdne na sono ...Ale sme to dostali krasne darceky pod stromcek? 🙂
@marin.frist však práve preto, že dr ma zneistila ako prvá, dovtedy som to ani neriešila že mi je zle..ale ako tu píše fakt veľa žien, veľa nezvracalo a má krásne zdravé deti..tak neriešim už..ja som doma, možno aj preto mi nebýva zle..jediné čo mi je v poslednom čase, že som neuveriteľne unavená 🙂)
@mistrall sranda 🙂)) inak zas ako som hovorila, že mne nič..tak dnes som napríklad stihla na ranajky zjesť len banán a šup po obchodoch a prišla osm domov..a dosť som bola teda taká, že mi je na zvracanie 🙂)) hovorim, už sa len smejem...no ja mám do toho ešte aj problém so štítnou žľazou..musím brať hormony..hmm čo už..ale verím že bude vše ok..treba pozitívne myslieť 🙂
Babule, chcem sa opytat, vy ste uz na ultrazvuku poculi aj srdiecko pekne bit? a v ktorom tyzdni?
Mne teda doki vytlacil aj foto z ultrazvuku, ale tam je len vidiet ten vak, srdiecko som este nepocula, objednal ma o tri tyzdne na vysetrenia a sono. Teraz by som mala byt v 6tt...
dakujeeem
@enynka30 ja som zacala 7.tt a bolo vidno len vak,v nom len taku nejaku malu dubku a objednal ma az na 12ty tt na sono
@siska8881 ja som zo zaciatku mavala hroznu kyselinu vzdy vecer, nech som jedla cokolvek, v malych alebo vacsich mnozstvach.... ta mi potom presla. Zle mi bolo len v stredu rano v aute, ale to je na rovnej dialnici trochu divne 😀
Asi je najlepsie byt v klude, dokym Ti lekari na zaklade testov a sona vravia, ze je vsetko v pohode 🙂
@enynka30 ja som v 7.tt a v stredu som videla bit srdiecko, nase male ma 7mm...

Žienky tak už aj ja mám prvé sono za sebou, tehu potvrdené, knižka vypísaná, srdiečko bije ako zvon a máme 3,6mm 🙂