Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@nefertitka s tým bruchom si to trafila,občas ako keby som mala dostať ms,občas krče alebo pichnutie,a chrbtica mám skoliozu tak tam asi bude niečo zaseknuté.........
@mistrall ty myslis odber krvi na hcg?ja myslim ten odber krvi na zaciatku uz potvrdeneho tehu, krvby obraz, pohlavne choroby atd
niet divu ze nas boli brucho, napr. v 7tt sa maternica vraj zvacsi na velkost grapefruitu,,,predtym bola ako past
@sisisi no tak pekne 🙂 ja som zas mala od Dr prepdisane lieky na podporu rastu vajicok, lebo sa mu zdalo ze su male na dany den cyklu a mala som ich zacat brat v decembri a ja som i tak otehotnela, no nechapacka 😵 😵 ale velmi s atesime, kedze prvy raz sa nezadarilo, verime, len ze babo asi nebolo zdrave, a my sme ok. duufam.. My sa chceme zobrat, ale neviem si predstavit vydavky, ale nasi prispeju, viacmenej to robime aj pre nich a rodinu 😀 inak by sme sa asi zobrali niekdy na dovolenke 😉 lebo ja ked popozyvam ludi, co som im bola na svadbe, tak nam neostane ani na slanu vodu 😀 😀
Ahojte.aj ja mam termin 12.augusta2013,momentalne som v nemocnici kedze som zacala krvacat.drzim vam palce nech vam to vyjde
@nefertitka jaaaj tak potom hej to treba byt nalacno 😉 vidis, mne to nebrali , hmmm ale zas vraj tie pohlavne budu brat v 12TT mi vravela sestricka, tak asi naozaj kazdy Dr. je iny
@nefertitka nám brali všetky tie vyš. krvi pred transferom takže teraz už len hcg
mne už začína vydúvať bruško..pri Filipkovi mi ho bolo vidno už v 12tt 🙂..a zajtra ma čaká kontrola u dr.,keďže od pondelka má 2 týždne voľno..hádam si už aj fotečku donesiem 🙂
Ahojte vcera som bola u dokyho som v6tt mrnusek ma 3mm a nastastie je vsetko ok na dalsiu poradnu idem 15.1 a to uz dostanem aj tehu knizku 😎
@tanusa888 ja mam termin 14.8 🙂
@katarinka_brnka gratulujem 🙂 a si v 6tt alebo 7tt? aj moje ma 3mm borec je to :D
@mistrall vidis a my sme este ako bezdetni ked sa nedarilo absolvovali uz vsetko co trebalo v centre na umele oplodnenie, uz sa malo prikrocit k pichaniu injekcii a ja som zrazu z jedneho razu ostala tehotna. Presne si to pamatam, 4 maja to bolo, s muzom na posteli, v telke nic, ze dlho sme nesexovali, sexneme?tak sme sexli 😝 ...predtym a potom sme dlho nic, lebo nas to uz nebavilo, kedze sme to museli robievat na povel 😝 . Keby sme sa vtedy nenudili, tak tu Nikolka s nami asi neni teraz 😝
@zuzu188 inak aj mne uz sa vyduva, tak sa mi to asi nezda a je to teda mozne 😉
@tanusa888 drz sa, ach jaj, nech sa hlavne babu drzi tam pekne vo vnutri v teplucku....drzim palce
@mistrall podla dokyho v 6tt tuto to na Mk volajako cudne rata
@katarinka_brnka aj ja 14.8:)
@mistrall viem, ze sa budu tesit, len ta prva reakcia ma trapi! rodicia su partaci a chodia spolu na dovolenky, rodinne oslavy a tak 🙂 len partnerova mamina je hakliva na vek a vyplasi sa, ze uz bude babka... 😅
@zuzu188 @katarinka_brnka ahojte! a srdiecko uz bilo?
@nefertitka 😀 😀 😀 no dobreeeeee 😀 😀
@sisisi este nie a tebe?
@nefertitka supeeer 🙂
@katarinka_brnka aj mne povedala Dr. ze cca som 6-7tt, ja som si to ratala podla www.pregnology.com, no uvidime v 12tt ako narastie malicke 🙂 a videla si aj srdiecko?
inak ked som este nevedela, ze som tehu a uz som bola, tak som brala lieky na mykozu, resp. cipky a pila som vino, ked sme mali navstevu, asi tak jemne do nalady, vadi to podla vas?toto som sa uplne zabudla lekara opytat
@katarinka_brnka ja som este nebola u doktora, chystam sa buduci piatok. to by som mala byt 6+1, tak dufam, ze bude!
@nefertitka pri druhom tehu nám už brušká budú rýchlejšie rásť 🙂
@nefertitka nevadi!!!!!!!! aj ja som si dala za jeden domaceho, kym mi este nemeskali kramy. prve tyzdne, kym ti este nemecka si embrio neberie ziviny z tela, len zo seba sameho 🙂 a cipky na mykozu beru tehotne bezne, su, teda sme nachylnejsie na infekcie.
@sisisi 😉 tak super, si ma potesila...sak kto mal vediet, ze to pojde na prvy sup 😝
@zuzu188 asi to tak bude;) a druhe pojde aj lahsie von, ze? 😝 ...teda neviem aky si mala ty porod, ale moj bol totalne peklo, takze sa uz teraz dopredu bojim, ale budem verit, ze na druhy krat bude vsetko jednoduchsie

@nefertitka @mistrall ja som k doktorovi objednana neni, ja tam planujem ist len tak a ze az tam poviem preco som prisla. potom uz idem znova do prace a nebudem v mieste bydliska do kelu. asi by som mala este raz zavolat a sestricky sa popytat.