icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

sisisi
20. dec 2012

@nefertitka @mistrall ja som k doktorovi objednana neni, ja tam planujem ist len tak a ze az tam poviem preco som prisla. potom uz idem znova do prace a nebudem v mieste bydliska do kelu. asi by som mala este raz zavolat a sestricky sa popytat.

darka2001
20. dec 2012

@nefertitka s tým bruchom si to trafila,občas ako keby som mala dostať ms,občas krče alebo pichnutie,a chrbtica mám skoliozu tak tam asi bude niečo zaseknuté.........

nefertitka
20. dec 2012

@mistrall ty myslis odber krvi na hcg?ja myslim ten odber krvi na zaciatku uz potvrdeneho tehu, krvby obraz, pohlavne choroby atd

nefertitka
20. dec 2012

niet divu ze nas boli brucho, napr. v 7tt sa maternica vraj zvacsi na velkost grapefruitu,,,predtym bola ako past

mistrall
20. dec 2012

@sisisi no tak pekne 🙂 ja som zas mala od Dr prepdisane lieky na podporu rastu vajicok, lebo sa mu zdalo ze su male na dany den cyklu a mala som ich zacat brat v decembri a ja som i tak otehotnela, no nechapacka 😵 😵 ale velmi s atesime, kedze prvy raz sa nezadarilo, verime, len ze babo asi nebolo zdrave, a my sme ok. duufam.. My sa chceme zobrat, ale neviem si predstavit vydavky, ale nasi prispeju, viacmenej to robime aj pre nich a rodinu 😀 inak by sme sa asi zobrali niekdy na dovolenke 😉 lebo ja ked popozyvam ludi, co som im bola na svadbe, tak nam neostane ani na slanu vodu 😀 😀

tanusa888
20. dec 2012

Ahojte.aj ja mam termin 12.augusta2013,momentalne som v nemocnici kedze som zacala krvacat.drzim vam palce nech vam to vyjde

mistrall
20. dec 2012

@nefertitka jaaaj tak potom hej to treba byt nalacno 😉 vidis, mne to nebrali , hmmm ale zas vraj tie pohlavne budu brat v 12TT mi vravela sestricka, tak asi naozaj kazdy Dr. je iny

mistrall
20. dec 2012

@tanusa888 drz sa, verim ze to dopadne dobre 😉

sisisi
20. dec 2012

@mistrall ja by som sa tiez chcela vydat niekde na dovolenke, ale s tym aby tam boli rodicia a bratia, plus moja jedina babka. viem, ze rodicia by nam prispeli, ale nam budu musiet prispiet aj ked ta svadba nebude 😖 to je problem!

darka2001
20. dec 2012

@nefertitka nám brali všetky tie vyš. krvi pred transferom takže teraz už len hcg

zuzu188
20. dec 2012

mne už začína vydúvať bruško..pri Filipkovi mi ho bolo vidno už v 12tt 🙂..a zajtra ma čaká kontrola u dr.,keďže od pondelka má 2 týždne voľno..hádam si už aj fotečku donesiem 🙂

katarinka_brnka
20. dec 2012

Ahojte vcera som bola u dokyho som v6tt mrnusek ma 3mm a nastastie je vsetko ok na dalsiu poradnu idem 15.1 a to uz dostanem aj tehu knizku 😎

mistrall
20. dec 2012

@sisisi myslim ze to urobia raddi, budu sa tesit na malicke babo a uvidis, este vam ho aj strazit budu a montovat sa do vychovy a este ti to aj neprijemne bude 😀 😀

katarinka_brnka
20. dec 2012

@tanusa888 ja mam termin 14.8 🙂

mistrall
20. dec 2012

@katarinka_brnka gratulujem 🙂 a si v 6tt alebo 7tt? aj moje ma 3mm borec je to :D

nefertitka
20. dec 2012

@mistrall vidis a my sme este ako bezdetni ked sa nedarilo absolvovali uz vsetko co trebalo v centre na umele oplodnenie, uz sa malo prikrocit k pichaniu injekcii a ja som zrazu z jedneho razu ostala tehotna. Presne si to pamatam, 4 maja to bolo, s muzom na posteli, v telke nic, ze dlho sme nesexovali, sexneme?tak sme sexli 😝 ...predtym a potom sme dlho nic, lebo nas to uz nebavilo, kedze sme to museli robievat na povel 😝 . Keby sme sa vtedy nenudili, tak tu Nikolka s nami asi neni teraz 😝

@zuzu188 inak aj mne uz sa vyduva, tak sa mi to asi nezda a je to teda mozne 😉
@tanusa888 drz sa, ach jaj, nech sa hlavne babu drzi tam pekne vo vnutri v teplucku....drzim palce

katarinka_brnka
20. dec 2012

@mistrall podla dokyho v 6tt tuto to na Mk volajako cudne rata

nefertitka
20. dec 2012

@katarinka_brnka aj ja 14.8:)

sisisi
20. dec 2012

@mistrall viem, ze sa budu tesit, len ta prva reakcia ma trapi! rodicia su partaci a chodia spolu na dovolenky, rodinne oslavy a tak 🙂 len partnerova mamina je hakliva na vek a vyplasi sa, ze uz bude babka... 😅
@zuzu188 @katarinka_brnka ahojte! a srdiecko uz bilo?

mistrall
20. dec 2012

@nefertitka 😀 😀 😀 no dobreeeeee 😀 😀

katarinka_brnka
20. dec 2012

@sisisi este nie a tebe?

katarinka_brnka
20. dec 2012

@nefertitka supeeer 🙂

mistrall
20. dec 2012

@katarinka_brnka aj mne povedala Dr. ze cca som 6-7tt, ja som si to ratala podla www.pregnology.com, no uvidime v 12tt ako narastie malicke 🙂 a videla si aj srdiecko?

nefertitka
20. dec 2012

inak ked som este nevedela, ze som tehu a uz som bola, tak som brala lieky na mykozu, resp. cipky a pila som vino, ked sme mali navstevu, asi tak jemne do nalady, vadi to podla vas?toto som sa uplne zabudla lekara opytat

sisisi
20. dec 2012

@katarinka_brnka ja som este nebola u doktora, chystam sa buduci piatok. to by som mala byt 6+1, tak dufam, ze bude!

zuzu188
20. dec 2012

@nefertitka pri druhom tehu nám už brušká budú rýchlejšie rásť 🙂

sisisi
20. dec 2012

@nefertitka nevadi!!!!!!!! aj ja som si dala za jeden domaceho, kym mi este nemeskali kramy. prve tyzdne, kym ti este nemecka si embrio neberie ziviny z tela, len zo seba sameho 🙂 a cipky na mykozu beru tehotne bezne, su, teda sme nachylnejsie na infekcie.

zuzu188
20. dec 2012

@sisisi mne ešte nebolo min. týždeň..iba plodový vačok bolo vidno..tak uvidím zajtra či už aj srdiečko bude

sisisi
20. dec 2012

@zuzu188 a kolko presne si tehotna? no dufam, ze tam teda bude mala blska aj so srdieckom 🙂

nefertitka
20. dec 2012

@sisisi 😉 tak super, si ma potesila...sak kto mal vediet, ze to pojde na prvy sup 😝

nefertitka
20. dec 2012

@zuzu188 asi to tak bude;) a druhe pojde aj lahsie von, ze? 😝 ...teda neviem aky si mala ty porod, ale moj bol totalne peklo, takze sa uz teraz dopredu bojim, ale budem verit, ze na druhy krat bude vsetko jednoduchsie