icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

sisisi
20. dec 2012

@nefertitka tak tak 🙂 a ono ked je to len takto decentne, fakt len na zdravicko sa nic nedeje. ked si da raz za cas tehotna deci vinke, alebo jedno pivecko tak je to zdraviu prospesne. nie isto kazdy den a velkej miere! ja sa nechystam pit vobec, fakt mozno iba to male pivecko obcas.

zuzu188
20. dec 2012

@sisisi teraz som v 6tt (5tt + 4d)..určite bude 🙂

nefertitka
20. dec 2012

@sisisi ja som si musela par krat lognut z nealkoholickeho, kedze mi je tak zle stale...ale muz mi nadava, ze aj tam je trocha alkoholu...hm...tak logam z coly po troske

sisisi
20. dec 2012

@zuzu188 ja som dnes 5+0 😀 tak daj isto vediet, ja som velmi zvedava, ci to uz bude na prvej prehliadke vidiet.

@nefertitka jeziskooooooo 🙂 keby sme nejedli a nepili vsetko, co skodi a nemoze sa, tak umrieme od hladu a smadu 🙂

nefertitka
20. dec 2012

@sisisi ved ja viem, ked som si citala co sa v tehu nemoze, tak som to rychlo vzdala a dalej necitala, sorry akoze pomarance, mrkva, mandarinky, ryby, tavene syry a neviem co este...citrusy mi chutia, tak ich jest budem a hotovo a vlastne vsetko na co budem mat chut....polovica ludstva by tu asi nebola, keby to naozaj toto vsetko tak skodilo

sisisi
20. dec 2012

@nefertitka takeho nazoru som aj ja! ja sa o to este nejako extra nezaujimam, ani len vitaminy som si este nekupila. asi nabehnem do lekarne zajtra. no ale spat k strave.. tiez budem papat vsetko co mi bude chutit, akurat tatarak, plesnove syry a podobne vseobecne zname veci co sa nemozu v tehotenstve vylucim.

zuzu188
20. dec 2012

@nefertitka hádam hej..ja som mala prvý pôrod v pohode..rodila som 6 hod.,čo bol na prvorodičku super čas

zuzu188
20. dec 2012

@sisisi jasné 🙂..zajtra podám info 🙂

nefertitka
20. dec 2012

@sisisi hej to aj ja a pecienku ale inak na co ma babo chut, to mu dam 😝

nefertitka
20. dec 2012

idem sa natiahnut, majte sa a dobre sa vyspite 😉

henriett19
20. dec 2012

Jooj baby ja už neviem čo by som jedla, aby mi z toho nebolo na grcanie :-/ este ani raz som sice nevracala ale napina ma strasnee, pomahaju tie lizatka proti nevolnostiam? asi si zajdem zopar kupit

drnduliak
20. dec 2012

pivo je super baby, teda aspon mne pomahalo zmiernovat revoluciu v zaludku, ved nie vela, tak deci-dve, no zabijem sa ked mam nanho chut??? 😅

zuzu188
21. dec 2012

kontrolu mám za sebou..ďalšia o 3 týždne a to už bude aj srdiečko vidno 🙂

nefertitka
21. dec 2012

@henriett19 napodobne:( tie lizatka vraj nepomahaju, moj muz sa na to bol pytat v lekarni a ze to nemaju a nebudu uz ani objednavat, lebo ze sa toho nevedeli zbavit, a vraj to nepomaha, no ale skus, mozno tebe pomoze...
@drnduliak tiez to vidim na pivo 😝

mistrall
21. dec 2012

@zuzu188 tak dobre nie? 😵 a co videli?? 😉

zuzu188
21. dec 2012

@mistrall žltkový vačok a medzi ním a stenou bolo vidno takú malú machuľku a že to je rastúci plodík..aj na fotke to trošku vidno 🙂

nefertitka
21. dec 2012

ahojte,,,,, ja uz nevladzem, ako mi vsetko smrdi...co mam chodit so stipcom?akoze komplet vsetko mi smrdi...aj ked som dosla z vonku domov, tak aj byt mi puchne...a to akoze nie sme ziadni spinduri 😝 ...bola som si zhanat nejaku kozmetiku co akoze ako tak zvladnem, tak mi je zle, co vsetko som musela onuchat 😖 😖 😖 😖 ...nakoniec som si kupila detsky sampon..a s tym si budem umyvat aj telo...nema skoro ziadnu vonu..s mydlomna ruky to bolo horsie. Jezis ja sa zblaznim, uplne ma napina zo vsetkeho

dasiacik
21. dec 2012

Baby,tiez vas v piatom tak strasne mrchovo bolelo
brucho?

gelinka75
21. dec 2012

@dasiacik ano, uplne otrasne, aj teraz to niekedy zacne

gelinka75
21. dec 2012

@nefertitka ahoj a kedy ti zacali tieto stavy? ja som zatial s pachmi v pohode...

dasiacik
21. dec 2012

@gelinka75
A co Ti povedal doktor?

nefertitka
21. dec 2012

@gelinka75 asi pred tyzdnom:(
v lekarni mi poradili, ked som sa pytala na tehu lizatka, ze si mam radsej uvarit zazvorovy caj, ze to mi viac pomoze, tie lizatka su tiez zazvorove, tak som si uvarila a budem popijat....je mi strasne na zvracanie zas:( tym torecan cipkom zatial odolavam, ale neviem kolko to este vydrzim. Mne je tak zle, ze by som so vsetkym najradsej prastila

gelinka75
21. dec 2012

@dasiacik no ze na zaciatku je to normalne
@nefertitka to mi je luto, ja som len 5 tt a 3 dni tak som zvedava kedy to zacne, dufam, ze nikdy, doobeda vsak dnes mi tiez nebolo vsetko jedno, tak ma rozbolel zaludok a nebolo mi dobre, po pol hodke to preslo, doobeda viem do seba dostat len malicko a ten torecan ti predpisal lekar?

nefertitka
21. dec 2012

@gelinka75 ano gynekolog

drnduliak
21. dec 2012

@dasiacik aj mna hrozne na zaciatku bolelo brucho ako na mrchu, som sa az triasla, ze urcite pride...teraz uz menej 😉

darka2001
21. dec 2012

tak babenky máme to potrdené na usg pekne bolo vidieť malý gest vačok,parádička,na potvrdenie srdiečka ideme 4.1.2013,najkrajší vianočný darček,všetkým želám krásne sviatky a nádherné tehulkovanie 🙂

mojkamoj
21. dec 2012

@nefertitka jejda chúďatko,ty sa natrápiš,mne býva tiež zle,ale dá sa to ešte prežiť 😝 vždy radšej dačo robím a nemyslím nato tolko,aj keď ledva ledva,bo by som najradšej len ležala 😝 inak dnes som si navarila kapustnice velký hrniec,časť si zamrazím,ale som sa jej tak najedla a prestalo mi byť zle 😕 asi ju budem jesť vždy ked sa budem cítiť pod psa 😅 ale hlava sa stále točí...

luciarichard
21. dec 2012

@nefertitka presne tak isto som na tom aj ja ... už som prestala aj aviváž používať lebo aj tá mi vadila 😒 Zajtra si idem nakúpiť kilo zázvoru dúfam že to pomôže ...

petrah3
21. dec 2012

Ahojte baby, ja som v 5tt+4. Aj mne býva neskutočne zle - zatiaľ som ešte nevracala, ale možno by mi potom aspoň tie nevoľnosti prešli... Ale jedna vec mi pomáha - ale len večer - asi 45 minútová prechádzka zo psom. Keď idem von je mi zle - na vracanie, ale ako chodím, pomaly cítim, ako mi nevoľnosť prechádza a domov prichádzam dokonca hladná... Potom už len ľahučká večera v podobe hrianky s maslom a zeleninou. V maternici mi doktor zatiaľ videl 3 vačky - takže je možné, že to budú trojčatá... HCG mám veľmi vysoké hneď od začiatku... Tak uvidíme... Ozaj a ešte popíjam zázvorový čaj aj s dupľovanou dávkou zázvoru... Držím všetkým palce, aby nám bolo zle čo najmenej a bábätká pekne rástli 🙂

drnduliak
21. dec 2012

@petrah3 tri vaky? waaaaau! to si bola na umelom oplodneni? a gratulujem, samozrejme🙂