Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@petrah3 jéj tak to je prekrásne 😵 držím palčeky nech sú tam všetky 3 srdiečka 😉 aj mne býva zle a ako vravíš najlepšie mi je ak nato nemyslím,chodím a dačo robím,čerstvý vzduch,alebo včera veľmi pomohla kapustnica 😅 hned ma nevolnosti prešli 😉 zato dnes od rána mi nieje bohvieako,ale vydržím a skúsim aj ten zázvor 😉 ale čaká ma tolko práce že možno nebude čas nad tým rozmýšlať 🙂
@luciarichard ja tiez, kazdy den to budem pit....snad pomoze
@mojkamoj no vidis, som zvedava, co spravi kapustnica;)
@petrah3 fiha ze trojicky...no gratulujem trojmo teda 😀
v noci som sa 3x zobudila inak ze sa idem povracat, tak som pojedala celu noc piskoty, sak budem mat total pokazene zuby a 500 kil ked budem musiet takto pojedat stale 😕
Musim ist teraz doobeda este darceky dokupit, nemam vsetko, pomoc, neviem ako to zvladnem
@petrah3 a inak keby si sa vyvracala, nevolnosti by ti nepresli...to mi naposledy vravel lekar, ze to nie je ako ked zvracias z pokazeneho jedla alebo z virozy, v tehu ked sa proste vyvraciac, je ti dalej zle vraj
a toto ste mozno videli, ale ked nie, kuknite🙂
https://www.youtube.com/watch?v=Y9ROwSOip2c@nefertitka ano je to nahera 🙂
inak baby ja neprestavam spinit...nechapem to, akoze to je iba minimum ani na slipke nic nemam, ale furt tam daco je...uz to trva vyse tyzdna...medzitym som bola cely tyzden v nemocnici, dvakrat na sone, babetko krasne rastie srdiecko mu bije a lekari nechapu z coho vlastne spinim....ja fakt neviem, nestalo sa vam to?
@cerkutka a co beries, beries duphaston, vit B6? to mi malo pomoct, motno sa nejaky stary hematom v maternici vyprazdnuje, ktovie,, ale ked babatko rastie tak je to super 😉 pripadne sa chod skontrolovat na urgent po sviatkoch alebo aj cez sviatky, skus pit aj citronovu stavu a jest vit. C alebo ascorutin, ci to vse beries?
@cerkutka ja som pri poslednom tehu spinila vkuse cele prve tri mesiace, tiez som sa bala a nic sa nestalo...vsetko bolo v pohode...pokial babo rastie, bud sa ti cisti maternica, alebo mas mozno ranku na krcku....hocico to moze byt
čaute baby,myslím že sem patrím aj ja,som v 7tt,ale posledný menzes som mala 22.10 a dr. mi povedal že som otehotnela približne okolo 18.11-21.11 a teraz neviem či si mám termín pôrodu rátať od menzesu alebo neskôr.Máte s tým niekto skúsenosť?
@nefertitka fakt si spinila v kuse? vies...toto je moj jediny priznak ze som tehotna...to ze spinim...inak mi nie je ani zle ani chute ani pachy proste nic....uz som sa aj ukludnila kedze to trva uz tyzden a babetko bolo trikrat na sono poca toho a stale rastlo tak uz nestresujem......akurat je to neprijemne a kazda cesta na wc je fakt nanervy....
@nefertitka a teraz nespinis? chodila si do prace? neviem ci ist na marodku ci nie...
@cerkutka vkuse nie, mala som to tak, ze par dni som spinila, potom par dni pauza a zas spinenie a tak sa to opakovalo 3 mesiace, som chodila furt na pohotovost, som sa bala, lebo predtym som mala 2 potraty. Teraz nespinim, len ked sa mi uhniezdovalo embryo, tak som krvacala od vecera do rana a potom to preslo. To iste som mala aj pri prvom tehu. Oba potraty predtym boli na konci 8tt, tak snad sa teraz nic nestane. Mne zle byva a riadne a vsetko mi smrdi, ale pri prvom tehu mi zle nebyvalo, len tie smrady, ach jaj....ja som teraz uz na pokraji zufalstva, vkuse vkuse ma tlaci zaludok:( k tomu pachut v ustach...doteraz mi pomahala zubna pasta, teraz uz aj ta mi vadi 😢 😖 ...
Nechodila som do prace, pri spineni by si mala podla mna byt doma na PN-ke a v klude
baby pouzili ste uz niektora torecan cipky?najradsej by som si to uz dala, ale bojim sa, ci to babu neuskodi:(
@nefertitka a ked si pri prvych tehotenstvach prisla o babo,tak si aj krvacala?ja som teraz v 8mom tyzdni a ako citam tak kockam sa to casto stava,sa obavam aj ja ☹ snad bude vsetko ok....
@midu6 ano krvacala, zacalo to spinenim a potom sa to uz miesalo aj s krvou... nekrvacas, ci?
@nefertitkanastastie nie,len citam clanky a forum a namyslam si hovadiny,hrozneee somnou 😠
@jancikaw :D ty si presne pripad ako ja, ale moj doktor to nezohladnuje kedy som otehotnela 😉 ja som mala poslednu MS 30.10 a ovulaciu 19.11 takze ai podobne, cize som podla ovulacie v 7tt, oddnes uz 7+0 cize v 8tt, takze asi aj ty nejak podobne. POdla Dr. som ale o tyzden viac, kdeze MS som mala 3 tyzdne pred ovu nie v strede cyklu, ale neva. Rataj si to tak ze odpocitas od terminu ovulacie 2 tyzdne a plus tyzden co si tehotna od ovulacie, cite ti vyjde tiez 7tt 😀
Dobre ranko, od rana mam ms bolesti,len chcem vediet ako ste na tom vy lebo stale ma to dost vypalasi a potom je cele moje pozitivne myslenie v kely a napadaju ma len tie najhorsie scenare...
@gelinka75 Potom ako som potratil s zčl tortúr vyšetrení prišli mi na mierne zníženú činnosť štítnej žľazy (čo nie je až také závažné) a sklon k tvorbe krvných zrazenín - čo bol pravdepodobne aj dôvod potratu. Hneď mi nasadili liečbu a teraz si pichám do brucha Fraxiparín... Dúfam, že to tie malé v bruchu ocenia a vydržia 🙂
@nefertitka Neuškodí, aj ja ich začínam brať...

@drnduliak ) Ďakujem, aj keď mierny šok z počtu ešte stále pretrváva... Brala som tabletky na podporu ovulácie... Z každého vaječníka sa mi uvoľnili po 4 vajíčka (USG pred aj po ovulácii). Keď som tie tabletky začala brať ani mi nenapadlo, že by som mohla počať viac detí... No na prvom USG mi lekár videl 2 vaky a na druhom tri... Desím sa tretieho USG 🙂 Ale nie - len dúfam, že bude všetko OK. Ešte je príliš skoro hovoriť koľko tých bábätiek bude. Na ďalší ultrazvuk idem 28.12. Dúfam, že už bude vidieť aj akciu srdiečok.