Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@minicko to aj mňa stále napadajú také blbosti... Dúfam že 16.1. bude všetko ok a dr.mi dá konečne knižku 😉
@nefertitka tak to sme dve 😒 mne je tiež strašne zle,celý deń hned ako vstanem,jedlo ledva prežúvam,voda mi stojí v krku,jedine kofola mi troška pomáha 😝 včera moja mama u nich vytiahla údené masko a to bol teda pre mňa smrad 😝 som ho musela odniesť,lebo sa to nedalo vydržať 😒 joj nech už je 12tt nech už to pomali prejde ,som unavená ,stále by som len ležala,cez deň mi je zima,v noci zasa horko... ale mám čo som chcela 😀 😝
@soni1 ahoj,neublížiš,ale už ich neužívaj,ja používam len morskú vodu 😉
@mojkamoj ved to, aj ja si to vravim, mam co som chcela 😝 ...ale uvazujem, ze uz skusim ten torecan cipok, lebo toto je uz na mna moc. Vcera sme skusili oprat len v prasku, bez avivaze, no fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj...prast jak uhod 😖 😖 😖 😖 a tiez sa ukludnujem tym, ze 12tt to zacne prechadzat, ale ked to je este tak daleko ☹ a tak isto mi ide na nervy ta tma uz o 16tej, to je tiez vec, ktorou sa utesujem, ze pride jar, tehu hormony sa ustalia, slniecko tiez prida na nalade a bude po trapeniach 😅 ...len aby ma zas nechytilo v 3.trimestri to co minule tehu, ach jaj.
Tiez mate dojem, ze vsetko co zjete vam vytravi za pol sekundy a uz vas boli zaludok nanovo?ci sa najem, ci som hladna, je to to iste iba s tym rozdielom, ze ked sa najem, tak mi je hrozne tazko, ked sa nenajem, len ma boli zaludok a napina ma, no co je horsie?
@mojkamoj a ze voda....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ani mineralku nemozem:( tiez cola, kofola, sprite, sem tam nejaky caj, skusim matovy, ten vraj pomaha trosku na zaludok...
@nefertitka ja mam to iste, ze ranna nevolnnost 😖 sak nevolnost mam cely den, niekedy aj v noci ma zacne boliet zaludok. A presne mam to iste s tym zaludkom, boli ma stale, nieco zjem, chvilu neboli, a za chvilu zase. Treba jest po malych porciach niekolkokrat za den....No lahko sa to povie 😅
@enynka30 mala si to aj pri prvom?ja nie... inak sranda ako sme na tom rovnako, mas 4 rocneho syna, moja ma zajtra 4 roky a mame rovnaky termin na druhe;)
ahoj baby, rada by som sa k vám pridala 🙂 som tak natesnotku augustovka, ale ešte som 😀 že som tehula som sa dozvedela pred vianocami, bola som prekvapená, lebo prvého synčeka máme po IVF, takže som ostala veeeľmi príjemne prekvapená 😵 😵 teším sa preveľmi, hlavne, nech je všetko ok 🙂
@nefertitka hej ja som to mala aj pri synovi, ale mam pocit, ze vtedy troska slabsie... hej hej aj ja som to pozerala, ze sme natom rovnako 🙂
prikladam link s velmi zaujimavymi videjkami ohladom tyzdnov vyvinu embrya/plodu. poradie tyzdnov je tam urcene od oplodnenia.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...
@pasad jej to je dobre🙂
mate niektora pachut v ustach? nepomaha mi nic, ani mentolove zuvacky ani cukriky, ani umyt zuby, nic;(
dobrťé ránko baby.🙂 babulky máte niektorá nočné nevolnosti? ja neskutocné v noci sa budím ako ma strasne napína.. ani spat sa mi nedá poriadne
@nefertitka @enynka30 tak ja na tom zacinam byt podobne, najem sa a zachvilu som hladna...a presne, ked sa najem, tak je tazko. Snazim sa jest male porcie, ale to potom jem asi kazdu hodinu...uff. A najnovsie mi zacina byt aj nejak blbo cez den, vobec na nic nemam chut, pritom som hladna. Tak nasilu do seba nieco tlacim, aspon ovocie. Ja som sa tesila, ze ziadne nevolnosti nebudu, ale zacinaju :(
@awooojky tuto noc 4x 😖 ...vzdy mam na stoliku nocnom nieco polozene, z coho pojedam po troske ked to na mna pride:( zvykne to zabrat trosku...tuto noc to boli pukance, muz robil vecer, tak ja reku ze ok, zachrana na noc 😝 ...
@hannah_ no to mi je luto...musime to nejak vydrzat....
mne je aj teraz zle;( a musim sa prekonavat a malej piect tortu, dnes ma narodky 😉 ...co by som pre nu neurobila 😝
@nefertitka mne toto vobec nepomaha.. mne len suchépecivo rozok alebo chlieb ale suchý bez nicoho a nicoho sa napit nemozem lebo hned to letí zo mna von
@gelinka75 ja vobec nemam chut jest aj ked mam na nieco riadnu chut tak po chvílke to prejde.. unavená som aj ja velmi. len pri tom mojom nespavom malom nemam sancu cez den si lahnut
Babule augustovky,kedy sa zacnete natierat proti striam
a cim? 🙂
@awooojky a kolko ma maly?
ani ja nemam skoro na nic chut, niekedy ma chyti zas pazravost, tak na striedacku, len viem, ze nemozem vela, lebo to zle dopadne;( inak aj ja som stale unavena, som zvedava ako zvladnem Silvestrovsku noc 😅
@dasiacik ja neviem, asi az ked zacne brucho trochu viacej rast a neviem cim....minule tehu som sa natierala klasika obycajnym hocijakym telovym mliekom po kazdom sprchovani a strie nemam nastastie, dufam, ze to aj teraz tak bude
Nech uz je august 😝
mne idu najviac na nervy tie pachy, divim sa ale take veci ze surove maso a tak, to mi nevadi, ale kozmetika, to je hroza, uz som to spominala, lenze to zacina byt neunosne, sprchovanie je pre mna nocna mora, uz mi vadi aj ten detsky samponik, umyvanie ruk ani nevravim, normalne si nemam ani ako ruky utierat, lebo ten pach avivazovy z uteraka ma ide zabit, oblecenie?vsetko co si obleciem mi robi grcacie stavy, vsetko ma nejaky pach avivazovy, opratie len v prasku nepomohlo, to je to iste;( vlasy ked mam mastne, tak mi to vadi, ked si ich umyjem este viac 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢to je bludny kruh 😒
@nefertitka
Ja som pocula,ze aj olivovy olej je na to dobry 🙂
@dasiacik no to by mohlo byt, ten mi aspon nesmrdi 😝
inak by ste neverili, ale napriek tomu, ze mi je zle, mam strasnu chut na zemiakovy majonezovy salat....normalne sa ho neviem dockat na Silvestra, len co mi urobi, to je otazne 😕 ...to moje dieta ma divne chute a stavy 😝
ahojte. môžem sa k vám pridať?
ešte som síce nebola u lekárky ale vyzerá to tak, že k nám priletí tretí drobček v auguste. síce trochu neplánovane ale tešíme sa. teraz som v 6tt, budúci týždeň idem k lekárke. nevolnosti mám vyše týždňa, posledné 4 dni mi je dosť zle, ale zatial som nevracala, aj ked teda mám niekedy problém prehltnúť aj svoje sliny, čo mám pocit že sa povraciam. pri dvoch deťoch je to zaberák ale snažím sa to zvládať.... piť mi nechutí nič, lepšie mi je len na chvíločku ked akurát jem, ani pred tým, ani potom to nie je dobré..... sladké mi vôbec nechutí a večer mi pomáha že spím v polosede, nič pohodlné ale aspoň je mi o trošku lepšie.....
@nefertitka malá ma 2 roky a dva mesiace. ale spanok od roka ziaden cez den a noci tiez nie su nejak super.. ako v noci spi kludne ale zaspi niekedy az o pol noci a od 5 ci 6 uz buntosí inokedy zasa od 8 vecera do osmej rana.. joj keby stále tak spinkal..🙂 sidlo je to riadne 🙂
@dasiacik ja som sa začala už 😀 mám nivea olejček s Q10, pri prvom som sa natierala tiež hneď 😝 ono ti to ale veľmi nepomôže, je to skôr o genetike a o koži samotnej ako o natieraní, ja som pri prvom synovi nemala žiadne nové strie, len na bokoch sa mi staré trocha akoby rozšírili a sčervenali, teraz sú už biele...ale inak nič vôbec, čo ma teší 🙂 to olejčekovanie je skôr príjemné ako užitočné 😉 ale užívam si to aj teraz 😀 večer pekne po sprche si natieram prsia a bruško a boky.
@katuskad ahoj 🙂
Prsia ma neskutočne bolia, hlavne bradavky, sa zväčšili a sú strašne citlivé...blbo mi zatiaľ nie je, len občas pachy ma napnú volajaké 😝 mama robila polievku zo sliepky a ako vyberala tú sliepku z vývaru som sa skoro došablila neuveriteľne mi to smrdelo 😀 aj pri prvom som negrcala vôbec, len nevoľnosti boli....som zvedavá ako to bude teraz 🙂
No baby, asi tak, ako zvladnut Silvestra?? ja som muzovi povedala, ze pojdem s malym o osmej spat, a nech nas zobudi pred polnocou 😀 jak inak, ved ja by som aj teraz spala najradsej, ked spim, aspon mi nie je zle, lebo ako ste tu uz spominali, tak presne je mi zle ked sa najem, ked sa nenajem, len tu chvilu ked jem nieco mi nieje zle...och 😖
@nefertitka prajem krasny narodeninovy den dcerky 🙂
maly ked mal 4 roky, tak to bolo uzasne, uz je vacsi, tak uz to tak inak vnimal, aj sfukovanie torty, a vsetko 🙂
Ahojte baby, aj ja mám termín v auguste je to moje prvé tehul 🙂 mne zle vôbec nie je ja mám práve opačný problém že mám zravost a repky lebo nie som aktívna co som celý život bola aktívne sportovala.... Chystám sa do firma ale asi až po 1 trimestri. Chodíte niekam cvičiť alebo sa chystate?
@sisakoch ahoj a zdravím aj všetky ostatné augustovky 🙂 TP mám podľa ovulácie 29.8., ale k dr. idem až 2. januára, snáď je všetko OK. ja chodím na klasickú jogu aj na powerjogu, cez sviatky je štúdio zatvorené a už mi to chýba. len niektoré cviky v joge zrejme nebudú vhodné pre tehotné, lebo sú dosť naťahovacie, robíme mostíky a pod., tak asi presedlám na gravid jogu, to je aj výborná príprava na pôrod, veľmi sa teším (aj na pôrod 😀 ). zle mi nebýva, len mi rýchlejšie trávi.

@mahulenka87 som rada,ze nie som sama..uz som sa zlakla,ze sa nieco deje 😒