Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111 aj mna to strasne laka 🙂 ked vidim tie chutnunke vecicky malicke ale pockam si este aspon do 18tt 🙂
@penelope111 ake cipky?torecan?nezaberaju ti?
@nefertitka neboj, obycajne do konca 3 mesiaca to skonci, tak uz sa ti to krati a zachvilu sa budes tesit 🙂
@cora41 dakujem krasne, dufam ze budes mat pravdu a naozaj bude vsetko v poriadku, lebo sa bojim, ze pojdem tak neskor na vysetrenie,,, mudim sa modlit len, nic ine mi nezostava ;) ja este nic, len mam nafuknute brusko vkuse, ale citim sa ako keby som pribrala 🙂
@cora41 ved ja si to vravim ale to je este nieco vyse mesiaca:(
doteraz som tomu torecanu odolavala, ale teraz som si ho uz dala pred chvilou, snad mi nic neurobi, len pomoze, lebo sa vraj nemoze na nizky tlak a ja ho mam nizky a hlavne dufam, ze neublizi plodu...tak ale asi by mi ho dr. nedaval, nie?
@lenkafurindova to nafuknutie je uplne normalne si myslim, ja uz vyzeram ako v 5 mesiaci, ked sa najem 🙂 ale rano je to lepsie🙂 kedy ides na kontrolu?
@nefertitka urcite nie, neboj sa 🙂 a tiez ked ti je velmi zle, nie je to dobre, tak si kludne s niecim pomoz a drobcekovi to nebude vadit. Skus jest po menej a castejsie a cajik mentolovy tiez ukludnuje...
@cora41 ja som este nebola vobec tak to nebude kontrola ale ta prva, pojdem hned 9.1., ked pridem na slovensko.. ty si ako pochodila u dokiho? co mam ocakavat?
Ahojte zeny 🙂 potrebovala by som poradit ohladom sexu. Dnes som zacala 8. Tyzden tehu a rada by som sa s muzom konecne pomojkala...nemilovali sme sa uz mesiac a je mi to strasne dlho. Dala by som si povedat, ale bojim sa aby som nespravila zle babu. Beriem Duphaston a po vysetreni u doktorky som spinila, ale vraj to nebolo nic divne. Neviem co mam robit, lebo doktorka mi nic nezakazala, aj ked je pravda, ze na sex som sa uplne zabudla opytat...
@cora41 ved jem casto, sa aj obavam, kolko priberiem 😝 no co, potom zhodim zas...mne nie je tak, ze sa idem vygrcat z podoby s prepacenim, ale uz 2 tyzdne vkuse s malinkymi prestavkami citim nevolnost, proste ked sa nenajem, je zle, ked sa najem tak je este horsie by som povedala...
@lenockka pri spineni sa sexovat neodporuca, teda suloz, tak skuste inu techniku radsej 😅 😝 ...ja by som asi neriskovala, ak si spinila...
joj ze sex, to co je 😕 😅 ze ani pomysliet momentalne...zavidim ti, v dobrom 😉
@lenkafurindova no ja som bola po IVF, takze ja som isla na 11 den po oplodneni na krv zmerat HCG a potom o dva dni neskor a znova o dva dni neskor..🙂 a potom som isla na prve sono 6tt+4 a uz sme mali aj srdiecko, skoro som umrela od stastia 🙂 a potom sme sli o dva tyzdne neskor, ked som bola presne 8tt+0 a mali sme 1,5cm 🙂 a obrazok mam v albume. Na tej prvej kontrole mi vzali krv a akurat zistili, ze mi chyba zelezo, tak sa dopujem 🙂 a dali mi po srdiecku aj knizku, tak mame aj soferak 🙂
@nefertitka tak to mas presne ako ja, ja som este nevracala, ale tiez, ked zjem je zle, ked nezjem, je zle tiez🙂 ani z voza ani na voz 🙂 ale stoplikovia sa aspon maju dobre a plavaju si tam 🙂
@cora41 no ved, ja som ani nic este nevidela na sone. Bola som v 6tt a videl tam dr.len nejaku bodecku, ze to vraj zacina akcia srdca a ze mam prist az 12tt....to je ako dalekoooo pomoc. By mi pomohlo psychicky ho(ju) vidiet skor...a tiez ti toho tak vela srmdi?
Jeeeeeeeeeeej, cize ja budem v 7+4tt ked pojdem prvy krat, cize zazijem na prvy krat toto vsetko co si mi opisala uz??? jooj mozno potom si uvedomim az ze som tehu, lebo zatial ani neviem 🙂 idem pozriet obraaaaaaaaazok hned
@nefertitka straaasne 🙂 mne daval manzelino mrkvu a vratila som mu ju nazad, ze smrdi mydlom 🙂)) chudak moj, ostal vyjaveny, ze o com tocim 🙂 mne smrdi aj pradlo, ked ho zehlim, no hroza.. a parfem teraz vobec nemusim, lak na vlasy uz toboz nie a vone citim na hony daleko 🙂 pripadam si ako pes 🙂
@lenkafurindova no urcite uz budes mat srdiecko, zoberu ti krv a niekde davaju knizku hned po srdiecku a niekde cakaju az do 12 t.. zalezi od od lekara, drzim veeelmi prsty 🙂
@cora41 no vidim, ze sme na tom naozaj rovnako, ja som sa dnes s MM hadala, lebo opral!nepouzil avivaz, ale ani ten prasok mi nerobi dobre...no hroza, vlastne mi smrdi vsetko...
zas ma pravdu, nemozme teraz mesiac alebo kolko este neprat 😝
@cora41 Jeej, dakujem krasne, uz to chcem mat vsetko, aj knizku, aj prvu fotocku, aj vidiet sa to hybat, nech sa mi to aspon potvrdi, ze to je pravda, lebo si to neuvedomujeeeeeeeeeeeem!!!! 😵
@lenkafurindova to je tvoje prve babo?
@nefertitka Ano torecan. Dnes som si dala tretí krát a nezdá sa mi že by zaberali :-/
@cora41 Páči sa mi vzhľadovo, ale neviem ako vyzerá v skutočnosti uvidíme 🙂 Idem 2. 1. k Dr. či rastie bábätko, ale verím tomu že všetko bude ok 🙂
@cerkutka Keď si pozrieš na tej stránke čo som dala tak tam sú aj lacnejšie kočáre 🙂 O cenu mi síce nejde skôr o výzor a praktickosť, ale určite by som nedala 1000.- eur za kočík to by som si radšej na ďalšiu sezónu kúpila nový aj keď predtým som mala za 800.- vybratý ale som si to rozmyslela 🙂
@henriett19 Ja som chcela nakupovať ešte predtým než som otehotnela 😀 No blázen 😀
@penelope111 to uz bude za chvilku, nech ti to rychlo ujde 🙂
@cora41 ano, prveee 🙂

@lenkafurindova no ja som v 10 tyzdni a zatial som pribrala kilo, no mala som pol roka hormonalnu liecbu pocas ktorej som pribrala 6 kg, takze celkovo mam na sebe 7 kg navyse, ale nevadi, vsetko sa potom strati 🙂 a ty? uz si nieco pribrala?