Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@dasiacik mozes farbit aj ja som bola 2 tyzdne dozadu, a tiez som haluzila a ked som prisla tam zistila som ze kadernicka je v 6 mesiaci haha🙂) a povedala mi ze toto bolo tak 20 rokov dozadu teraz su uz ine farby a tak...takze neposkodi to ....a ja som si davala melir takze mne to ani neslo na kozu....povedala ze by neodporucala akurat tak trvalu🙂
ahojte, som na konci 6tt a už od pondelka špiním na hnedo občas aj s čerstvou krvou. bola som u dr. aj na pohotovosti a mám duphaston 3x1 a ascorutin 3x2 a poslali ma domov, že príroda sa s tým vysporiada sama, bud to prestane pomocou liekov alebo je mimi silné a vzdrží to. Mali ste to niektorá? Som zmetená...
to vážne? a mala si aj červenu krv? aké si mala dávky liekov ? vidíš to a mna poslali domov...
@alexaba moja, ak mas lieky, tak to je jedine teraz, co ti pomoze. Kedze je volno, tak zalahni a polihuvaj cele sviatky a ber lieky. Bud to vydrzi, alebo to priroda zariadi inac.. Ale verim, ze to bude fajn. Len oddychuj a mysli pozitivne 🙂 Drzim veeelmi prsty 🙂 su niektore baby, ktore spinili aj tri mesiace a je to ok, neboj sa, babulko je silne a lubi maminku 🙂
@alexaba hlavne kľud ...naozaj je pravda, že jediné čo môžeš je myslieť pozitívne, oddychovať a brať lieky a veriť že Boh, príroda alebo akokoľvek to "vyššie" nazveš to zariadi najlepšie ako sa bude dať.... Ja som to zažila pri dcére a narodila sa zdravá a kráásna. Tak treba veriť....Držím palce...
@cora41 Musím sa ovládať 🙂 Ja už by som kúpila aj kočík 😀 No ako sa cítim pokiaľ som neišla k Dr a nikomu som to nepovedala bolo dobre akonáhle som to povedala tak mi na druhý deň bolo zle a už mi je tak vyše týždňa, ale hlavne kvôli tomu že ma chytil žlčník a keďže nemôžem lieky tak je to na prd :-/ Spala by som hádam aj 24 hodín denne 🙂 Nafúknutá som ako balón na to som dostala aj čipky čo mi nepomáha tak som si začala robiť feniklový a kmínový čaj 🙂 Takže žiadna zábava 🙂 A ty sa ako cítiš?
@penelope111 tak kociky som obzerala aj ja🙂 to je asi normalne🙂)) len musime najst taky, aby sa nam ti nasi drobci v zime zmestili, ked budu mat pol roka, kedze teraz su vsetky kociky take malicke...
ja sa citim ako kedy, niekedy horsie, niekedy lepsie, doobedu mi byva zle a v noci nespim, lebo sa mi neda, takze potom som cez den uplne mimo...a iba sa kontrolujem, ci mi byva zle, ci ma bolia prsia a tym padom, ci je vsetko ok...ale ked som v praci, tak je to podstatne lepsie, lebo myslim na ine veci a nezapodievam sa ziadnymi katastrofickymi scenarmi...ale mala by som ist buduci piatok na kontrolu, tak hadam nam nase levicatko zamava 🙂
@cora41 Jaj tie moje kozy ma bolia statočne to bol môj prvý príznak 🙂 Mne sa jeden kočík páči ale musím ho vidieť aj v skutočnosti nie len na obrázku kvôli tej vaničke 🙂 Ja idem v stredu k Dr. lebo sa jej niečo nezdalo tak teraz len trpnem či bude všetko ok.
@alexaba a pozrela ta lekarka?? no ja som bola tiez kvoly tomu v nemocnici a tiez som haluzila a terz som bola na kontrole a lekar mi povedal nasledovne: ked je jemne hnede spinenie, je to OK - hematom, alebo roztahovanie maternice - uhniezdovanie babetka, ak je to kvapka cervenej krvi a potom nic...tak je to tiez OK - to je spojene s krckom maternice ktory ti niekedy moze jemne zacat krvacat napriklad aj ked mas zapchu a "tlacis" kedze anatommicky su tieto organy velmi blizko pri sebe....povedal ze iba ked zacnem krvacat naozaj poriadne vtedy mam prist....ale asi je to individualne, kazdopadne ma velmi ukludnil kedze ja spinim uz asi 2 tyzdne (nie nepretrzite) ale tak...jeden dva dni...potom tri dni nic a potom zasa trosicku a tak.....uz si z toho vooobec nic nerobim ani to nesledujem...
@smejkoahoj ahoj, ja som za viednou 40km
@penelope111 vsetko bude OK, uvidis, ti nasi doktori maju niekedy super poznamky namiesto toho, aby boli radsej ticho, lebo psychicka pohoda je 50% uspechu 🙂 a posli obrazok kociarika, nech sa vytesime 🙂)
Inac ja nemam zatial baby nevolnosti, akoze mam stav kedy mi je zle, ale ked sa najem je to ok, nechcem sa akosi ale vela prezierat, aby som nevyzerala ako obluda, ale ovocie jem a vsetko, tak dufam s vami ze vsetko nam vsetkym vyjde v poriadku.. ja sa k dokimu chystam az 9. 1. lebo skor sa mi neda, tak ma tu dovtedy poraziii asi 🙂
prajem krasny tehotny vecer 🙂
a lame ma spat brutaaaaaaaaaaaaalne
@cora41 Však som najprv ostala v šoku ale už som sa upokojila a beriem to tak že je všetko ok 🙂 Tento sa mi páči, ale to nieje konečné 🙂 To už je aspoň 5 od vtedy ako sme sa začali snažiť 🙂 http://www.kocikovsvet.sk/kociky-dorjan/425-dan...
@penelope111 tak ten je vskutku nadherny🙂 presne taky pre malu princeznu...a neboj, treba verit, ze vsetko je OK. Kedy ides na dalsiu kontrolu?
@penelope111 pekny a aj celkom v pohode cena, svagrina mi hovorila ze oni dali za kociar skoro 1000 eur....ze si mam tolko pripavit...🙂)
baby a na tie cvicenia pre tehotne sa moze zacat chodit az po prvom trimestri???
@lenkafurindova gratulujem..krasna ciarocka. V ktorom tyzdni si?
@hannah_ v pondelok zacinam 6tt 🙂 Ale k doktorke som sa este nedostala, tak trpnem.. Dakujem kraaasne 🙂
baby inak pribrala z vas niektora uz nieco,ak ano tak napiste kt. ste tt a kolko cca kg, aby sme si spravili taky prieskumik na vecer 🙂
@lenkafurindova ja som 8tt a pribrala som na vahe kilecko, ale hlavne to citim na gatiach, ze sa nejako v panve roztahujem asi 😀 lebo rifle uz nezapnem....a to mi byva zle, takze sa neprejedam, ale uz to citim na sebe, ze sa zacinam menit postavovo 😉
@enynka30 tak nejak aj ja 😉 ...na gatiach uz gombik nezapnem
ja uz to nejak nezvladam tie nevolnosti, normalne som dnes mala stav, ze naco som sa na to dala...to je na zabitie vkuse ked je cloveku zle a vsetko mu smrdi 😖 pomoc
@lenkafurindova super!! nadherna ciarka, gratulujem 🙂 takato silna znamena iba vsetko pozitivne, tak sa neboj 🙂

@penelope111 ani by si neverila, ani mne 🙂 minule som uz skoro stala pri pokladni a potom som si povedala, neblazni a vratila som to namiesto 🙂 a tie 2 dupaciek z minuleho roka som rozdala a robia uz radost inym babatkam🙂, no cumlik mi ostal, ten bol neskutocne mily, takze mame aspon toto 🙂
Ako sa citis? byva ti zle?