icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

nefertitka
31. dec 2012

@sisisi to poznam, pred prvou dcerou som to mala v jednom kuse, preliecila a bum naspat, a stale dokola, skoro 2 roky, to vie teda poriadne otravit zivot...potom mi dala tiez nieco imunologicka na imunitu a preslo to, ale lekar mi vravel, ze sa o to mohlo pricinit aj tehotenstvo...vraj potom mykozy zazracne miznu 😉

boze tu to uz bucha vonku, to bude noc, vobec sa urcite nevyspim, lebo ja mam velmi lahky spanok a rano ma zas dieta nenecha, budem ako matoha

gelinka75
31. dec 2012

@sisisi podobne vsetko dobre a len detsky sapmus! 😀

nefertitka
31. dec 2012

aj ja vam prajem vsetko naj do noveho roka;)

zuzu188
31. dec 2012

@nefertitka to je divné,že ti nič nedali 😒..to si bola aj u dr. či len v lekárni?..lebo môžeš s toho infekciu dostať..mne kvôli infekcii zastavovali v 27tt rozbiehajúci sa pôrod

cerkutka
31. dec 2012

Baby vsetko dobre do noveho roka 2013 prajem, aby nam nase babetka krasne a zdravo v bruskach rastli a aby sme sa vsetky v Auguste tesili uspesnym porodom a nadhernym detickam🙂) zo srdca prajeme aj s malym chrustom v brusku 🙂

gelinka75
31. dec 2012

@cerkutka krasne si to napisala, vsetko len to najj v roku 2013 🙂

alexaba
31. dec 2012

@cerkutka bolesť prs mám riadnu už od začiatku tehu, ale.... dnes som si robila test znovu a druhá čiarka bola uuuuuplne slabá... a na vianoce som mala velmi silné obidve....

alexaba
31. dec 2012

@stella6 takže tebe v 6tt tiež nič nevidela v maternici? a to ti ani nesledovala hcg, ved ti muselo stupať prečo ti ich vysadila? ja mám fantastického doktora, od prveho dna som sledovaná, mám lieky, ked treba behla som na pohotovosť, ale v nemocnici si ma s krvácaním ani raz nenechali... a už skoro nemám druhu čiarku na tehu teste...

alexaba
31. dec 2012

@stella6 a k tým bolestiam.... ked som potratila prvý krát, boli to neznesitelné bolesti, nemohla som ani chodiť, a teraz som nemala voooobec žiadne, iba ked som začala krvácať som mala 1,5 dna bolesti ako pri začiatku mrchy
, to je všetko čo ma bolelo, nechápem tomu všetkému čo sa to deje

stella6
31. dec 2012

@nefertitka je to na udrzanie tehotenstva takze urcite je len dobre ak ho mas... Neviem ci by si potratila, ale tak je to mozne.
@alexaba mne najprv videla a potom uz nie... Ale ja som mala hroznu lekarku takze mozno keby som mala ineho lekara tak to mozno aj inak dopadne. Najprv mi povedala ze som potratila, potom ze je to mimomaternice. Az ked som naozaj sama potratila a isla k inemu lekarovi tak mi vlastne odpovedali na otazky. Ale este pred potratom som si robila test a bol negativny, aj ked hcg som mala vtedy este vtedy dost vysoke. Neviem ale ak si nemala ziadne bolesti tak je tam urcite velka nadej🙂. Budem ti drzat palce🙂.

katkapoli
1. jan 2013

Tak aj ja sa pripajam, moja posledna ms bola 20.11 minuly tyzden som bola u doktora a nasiel tam az 3 vacky, skoro ma odviezli, nemate niekto s tymto skusenosti? Ale je mi neskutocne zle ☹

berbell
1. jan 2013

čaute kočky, ja sa pripájam tiež, termím mi vychádza na posledný augustový deň 🙂 k lekárke idem až 7.1. ale na teste krásne kolajnice, tak dúfam, že mi to len potvrdí 🙂

enynka30
1. jan 2013

@katkapoli jeeej vitajte, takze trojicky? 🙂

enynka30
1. jan 2013

Stastny novy rok maminky! Nech v auguste vsetky porodime krasne zdrave babatka 🙂

katkapoli
1. jan 2013

@enynka30 dakujem, no zatial som z toho stale v soku, uvidime ako to dopadne . . .

ellly
1. jan 2013

Zienky aj ja Vam chcem popriat Vsetko dobre do noveho roka 2013 aby bol pre nas stastnym a aby nam bolo dopriane priviest na svet v lete nase pokladiky,ktore nosime pod srdcom.

nefertitka
1. jan 2013

baby boli ma brucho ako pred menzesom, aj mam teraz obdobie, kedy by mal prist, myslite, ze to moze byt tym?

cora41
1. jan 2013

@nefertitka urcite 🙂 a neboj, mna posledne tri dni takto pobolieva brusko kazde doobedu a potom je to fuc 🙂 ako dnes zaludok? trosku lepsie?

cora41
1. jan 2013

@katkapoli gratulujem 🙂 len sa drzte, nech vam to vyjde 🙂 kedy ides na kontrolu?

cora41
1. jan 2013

dievcata, vsetko len to naj v tomto skvelom roku 2013, aby ten nas august bol mesiac snov a priniesol nam nase vytuzene babatka🙂 vsetkym vam to zo srdiecka prajem ( a sebe tiez 🙂) tesim sa, ked si tu trochu mozem vymenit nejake spravicky, lebo z casu na cas panikarim, ci to vsetko bude v poriadku... a tak si tu nieco precitam a potom ma to prejde🙂

tweetyna
1. jan 2013

@simkarobkova ahoj ja som mala poslednu menstruaciu 21.11.2012 a na 15 den do 25 my predpisal doktor duphaston a menstruacia mi neprisla a test mam pozitivny myslim si ze ti to moze pomoct

mistrall
1. jan 2013

@katkapoli fiiha gratulujem, a to si po nejakej stimulacii?? ci spontanne takto hned 3 ? 😉

katkapoli
2. jan 2013

@mistrall ja som mavala problem s menstruaciou, nakoniec sme prisli k zaveru PCO, tak sa to zacalo liecit duphason a clostylbegyt (ale neviem uz ci sa to pise tak) a za dva mesiace bum su tam 3. Ale este to boli len vacky uvidim ked tam pojdem koncom mesiaca

katkapoli
2. jan 2013

@cora41 dakujem, na kontrolu idem koncom mesiaca tak uvidime

nefertitka
2. jan 2013

@cora41 zaludok rovnako:( a vcera som mala totalne depkovy den, ale ze to bola az katastrofa, normalne pocity, ze mi vsetko ide na nervy, z nicoho som sa netesila, nervozna som bola. Akoze naozaj ze original depka. Dufam, ze dnes to nebude pokracovat

mahulenka87
2. jan 2013

@nefertitka mňa pobolieva podbruško ako pred krámami stále. Sú to iba sťahy maternice - cvičenie. Zväčšuje sa 😉 V období kedy si mávala mrchu môžu byť asi silnejšie...

midu6
2. jan 2013

ahojte baby,tak dnes idem k lekarke tak drzte palce nech je vsetko v poriadku.uz trosku stresujem 😠 no ja stale ziadne tehotenske tazkosti,len prsia z coho je priatel velmi nadseny 😀 tak snad to uz ani nepride.....a prajem vam vsetko dobre do noveho roka,tehulky 🙂

cora41
2. jan 2013

@nefertitka ach moja☹ taketo stavy som mavala aj ja, ani nie, ze mi vsetko ide na nervy, ale ze mi nic nevychadza.. Myslim, ze to su hormony a je to vsetko uuuplne normalne 🙂 Ono to prejde a zase bude lepsie 🙂

cora41
2. jan 2013

@mahulenka87 presne ako ja 🙂 aj mna tento tyzden pobolieva brusko teda kazde doobedie...ale stoplik predsa potrebuje svoje miesto, nie? 🙂

mahulenka87
2. jan 2013

@cora41 ano 🙂 len nech si spraví pekné hniezdočko 🙂 Aspoň nezabudnem, že je v brušku. Inak by som ani nevedela... 😀