Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mahulenka87 tak to ja nastastie viem, lebo brusko uz mam a byva mi zle, dnes ale trosku menej, takze aspon trochu zijem 🙂
@cora41 mne býva iba občas "blbo" a bruško ešte vôbec žiadne ☹ Schováva sa v tučnote 😀
@mahulenka87 no moja, teraz si to vystihla🙂 ja sice brucho mam, ale si iba namyslam, ze je to tehulkovske, aby som si nepovedala, ze je jednoducho obalene tukom 🙂 ja som kvoli hormonalnej liecbe pribrala 6kg za pol roka, takze ich stale mam, no od zaciatku tehu som uz potom nepribrala - aspon nieco 🙂
myslite,ze mam ist riesit vytok ku gynekologovi?nic ma nepali,nestipe,len mam dojem ye pachne... 😒 normalne sa kazdu chvilu musim sprchovat kvoli tomu...
@nefertitka ze vraj vytok v tehotenstve je normalny, ale pokial zapacha skus sa poradit s gyn, alebo tam zavolaj . . .
@cora41 😀 no ja som cca 2 roky dozadu pribrala 20kg... a mám ich stále.
Teraz za tých 10 týždňov som našťastie tiež ešte nepribrala 🙂
@nefertitka No neviem, nepachne tebe teraz vsetko? 🙂
Baby mam otazku - ako je to s farbenim vlasov pocas tehotenstva? Vsade citam ake vselijake chemikalie su nebezbecne a farba na vlasy mi pripada ako brutal chemikalia.. Mozem si farbit?
@nefertitka ano, zvýšený výtok je normálny. Ale s tým sprchovaním si môžeš iba viac uškodiť. Narúšaš si mikrobiálnu flóru a môžeš dostať plieseň - infekciu. Stačí 1x denne a potom len čistou vodou...
@nefertitka no moja, ak pachne, tak to nie je dobre, asi mas nejaku mykozu alebo zapal. Isla by som k lekarovi, ja som to mala tiez...
@minicko neviem ci su to bludy, vies po tolkych razoch neuspechu ja osobne budem dodrziavat asi vsetko, co mi moj doktor poradi.. Je to osobne na kazdej z nas.. Nerada by som si vsak v pripade akehokolvek problemu potom buchala hlavu o stenu, ze som mohla nieco urobit inac a budem si to vycitat do konca zivota.. tak chvilu nefarbim a aspon si vidim svoje vlasy 🙂 sice viac sedive ako farebne, ale stoji to za to🙂
@minicko pouzivala si taku farbu ako obvykle alebo si si vyberala nejaku specialnu, napr bez amoniaku?
@marin.frist davala som si presne taku istu ako aj predtym..a to si farbim na blond,takze bola normalne s amoniakom..
@minicko super, ja som tiez blond, tak skusim, ako mi chyti teraz 🙂 si vravim, ze cez pokozku hlavy ta farba snad nema ako preniknut az k miminku, to by bola toxicka pre cele telo asi 🙂
@marin.frist presne tak 😉 inak na to bud pripravena,ze naozaj moze chytit inak ako si zvyknuta..
@cora41 viem o com rozpravas..som otehotnela mesiac po potrate,takze ma dr ovela viac sleduje a takisto mam vela veci prikazanych..ale zas na druhej strane,prilisne kontrolovanie a sledovanie sa,citanie roznych diskusii apod vedie iba k stresu a velkemu strachu,ci je vsetko,tak ako ma byt..co je ovela horsie..ja si chcem tehotenstvo vychutnavat a neprezivat v strachu,co ak zasa..to iste mi povedal aj dr,treba zabudnut na to co bolo a tesit sa z toho,co bude 😉
@minicko to mas uplnu pravdu 🙂 ja tak max pri veciach z lekarne skontrolujem, ci sa mozu uzivat v tehotenstve, ako napr Chlorella alebo Elmex Gel, inak neriesim.

@nefertitka
@cora41
ďakujem baby 🙂 aj som si tak myslela, ale radšej som bola zvedavá na názory 🙂