icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

lenockka
2. jan 2013

@nefertitka
@cora41
ďakujem baby 🙂 aj som si tak myslela, ale radšej som bola zvedavá na názory 🙂

cora41
2. jan 2013

@mahulenka87 tak to ja nastastie viem, lebo brusko uz mam a byva mi zle, dnes ale trosku menej, takze aspon trochu zijem 🙂

mahulenka87
2. jan 2013

@cora41 mne býva iba občas "blbo" a bruško ešte vôbec žiadne ☹ Schováva sa v tučnote 😀

cora41
2. jan 2013

@mahulenka87 no moja, teraz si to vystihla🙂 ja sice brucho mam, ale si iba namyslam, ze je to tehulkovske, aby som si nepovedala, ze je jednoducho obalene tukom 🙂 ja som kvoli hormonalnej liecbe pribrala 6kg za pol roka, takze ich stale mam, no od zaciatku tehu som uz potom nepribrala - aspon nieco 🙂

nefertitka
2. jan 2013

myslite,ze mam ist riesit vytok ku gynekologovi?nic ma nepali,nestipe,len mam dojem ye pachne... 😒 normalne sa kazdu chvilu musim sprchovat kvoli tomu...

katkapoli
2. jan 2013

@nefertitka ze vraj vytok v tehotenstve je normalny, ale pokial zapacha skus sa poradit s gyn, alebo tam zavolaj . . .

mahulenka87
2. jan 2013

@cora41 😀 no ja som cca 2 roky dozadu pribrala 20kg... a mám ich stále.
Teraz za tých 10 týždňov som našťastie tiež ešte nepribrala 🙂

lucka188
2. jan 2013

@nefertitka No neviem, nepachne tebe teraz vsetko? 🙂

lucka188
2. jan 2013

Baby mam otazku - ako je to s farbenim vlasov pocas tehotenstva? Vsade citam ake vselijake chemikalie su nebezbecne a farba na vlasy mi pripada ako brutal chemikalia.. Mozem si farbit?

mahulenka87
2. jan 2013

@nefertitka ano, zvýšený výtok je normálny. Ale s tým sprchovaním si môžeš iba viac uškodiť. Narúšaš si mikrobiálnu flóru a môžeš dostať plieseň - infekciu. Stačí 1x denne a potom len čistou vodou...

cora41
2. jan 2013

@nefertitka no moja, ak pachne, tak to nie je dobre, asi mas nejaku mykozu alebo zapal. Isla by som k lekarovi, ja som to mala tiez...

cora41
2. jan 2013

@lucka188 no mne povedal moj gyndos, aby som nefarbila do 15tt, nech vydrzim, ked je toto nase take vytuzene a vlastne stvrte IVF.. tak som zatial nefarbila, vyzeram ako strasidlo, ale ak vsetko dobre pojde, uz iba mesiac a potom budem zase clovek 🙂

lucka188
2. jan 2013

@cora41 Nj len ja uz mam sediny a strasne rychlo mi rastu vlasy, mam pocit ze teraz este rychlejsie.. Neviem ako dlho to budem vediet maskovat. Ale pockam teda asi do februara.. Alebo skusim zohnat nieco na prirodnej baze.

minicko
2. jan 2013

@lucka188 ja uz som sa farbila,su to iba bludy..

pasad
2. jan 2013

cafte kocky, tak dnes som mala pvykrat ultrazvuk uz cez brucho. normalne mam pocit, ze uz rozpoznat hlavicku 🙂 prikladam fotocku. drzme sa vsetky v tomto roku nasich babatiek.

cora41
2. jan 2013

@minicko neviem ci su to bludy, vies po tolkych razoch neuspechu ja osobne budem dodrziavat asi vsetko, co mi moj doktor poradi.. Je to osobne na kazdej z nas.. Nerada by som si vsak v pripade akehokolvek problemu potom buchala hlavu o stenu, ze som mohla nieco urobit inac a budem si to vycitat do konca zivota.. tak chvilu nefarbim a aspon si vidim svoje vlasy 🙂 sice viac sedive ako farebne, ale stoji to za to🙂

cora41
2. jan 2013

@pasad supeeer fotocka 🙂 gratulujem, drzte sa 🙂

marin.frist
2. jan 2013

@minicko pouzivala si taku farbu ako obvykle alebo si si vyberala nejaku specialnu, napr bez amoniaku?

pasad
2. jan 2013

@cora41 dakujeme 🙂 pozeram, ze si z kosic, z ktorej casti si?

minicko
2. jan 2013

@cora41 ja som neodpovedala na tvoj koment..ak ti dr kazal pockat,samozrejme pockaj..tiez by som sa riadila pokynmi dr..ale jednoducho to nema absolutne ziadny vplyv na plod..

minicko
2. jan 2013

@marin.frist davala som si presne taku istu ako aj predtym..a to si farbim na blond,takze bola normalne s amoniakom..

marin.frist
2. jan 2013

@minicko super, ja som tiez blond, tak skusim, ako mi chyti teraz 🙂 si vravim, ze cez pokozku hlavy ta farba snad nema ako preniknut az k miminku, to by bola toxicka pre cele telo asi 🙂

minicko
2. jan 2013

@marin.frist presne tak 😉 inak na to bud pripravena,ze naozaj moze chytit inak ako si zvyknuta..

cora41
2. jan 2013

@minicko jasne, bez problemov 🙂 ja len ze clovek si potom dava mozno prehnany pozor asi na vsetko🙂 a ani nevies, ako by sa mi ta farba zisla 🙂 kazdemu vysvetlujem, ze nestiham sa dat nafarbit, no teraz po vianociach to bude narocne, kedze kazdy sme mali volno 🙂

cora41
2. jan 2013

@pasad ja som z Peresa, ale nebyvame vobec blizko ziadnej znamej rodiny 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

minicko
2. jan 2013

@cora41 viem o com rozpravas..som otehotnela mesiac po potrate,takze ma dr ovela viac sleduje a takisto mam vela veci prikazanych..ale zas na druhej strane,prilisne kontrolovanie a sledovanie sa,citanie roznych diskusii apod vedie iba k stresu a velkemu strachu,ci je vsetko,tak ako ma byt..co je ovela horsie..ja si chcem tehotenstvo vychutnavat a neprezivat v strachu,co ak zasa..to iste mi povedal aj dr,treba zabudnut na to co bolo a tesit sa z toho,co bude 😉

marin.frist
2. jan 2013

@minicko to mas uplnu pravdu 🙂 ja tak max pri veciach z lekarne skontrolujem, ci sa mozu uzivat v tehotenstve, ako napr Chlorella alebo Elmex Gel, inak neriesim.

cora41
2. jan 2013

@minicko tak to je slovo do bitky🙂 urcite mas pravdu, je lepsie nehladat nic negativne🙂 17.1 ideme na morfologicky UTZ a ked bude vsetko OK, tak sa ide FARBIT 🙂 🙂 🙂 🙂

minicko
2. jan 2013

@cora41 aj ja idem 17.1.do poradne 🙂 tak si budeme navzajom drzat palce!

cora41
2. jan 2013

@minicko a ty na ten specialny screening neplanujes ist?