icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
2. jan 2013

@cora41 he he, tak to by som ani nechcela, aby babo vyrastalo blizko "takej slavnej" rodiny 🙂 ale mas fajn, ze si na peresi, aspon sa mas kde poprechadzat a kedykolvek mozes vybehnut von z domu. ja pochadzam z furce, ale zijem so snubencom v starom meste. takze momentalne mam prechadzky len pomedzi bloky, kedze som na PN.

cerkutka
2. jan 2013

@lucka188 aj ja som farbila, a v pohode....dokonca moja kadernicka je v 6 mesiaci a sama povedala ze to je blud...a aj lekar mi to povedal...to este tie stare farby boli skodlive teraz tam uz zdaleka nie je tolko amoniaku....alebo si daj sampon🙂) kazdopadne napriklad melir je uplne OK lebo sa ti farba nedotyka vobec pokozky na hlave...

cerkutka
2. jan 2013

@pasad na to ze mas 9 tyzden tak mas extra velke babo🙂) inak aj ja som uz mala cez brusko naposledy...

minicko
2. jan 2013

@cora41 ved myslim,ze to bude prave toho 17.1. lebo mi sestricka povedala,ze to vysetrenie bude trvat cca 1hodku..a robi sa to myslim do 13tt ci ako..

cora41
2. jan 2013

@pasad nevadi🙂 u nas na Peresi su zase totalne rozburane cesty, ale kedze sme v dome, tak je to ine🙂 Preco si na PN? budes az do konca tehotenstva?

cora41
2. jan 2013

@minicko presne tak🙂 takzi si naozaj budeme riadne ddrzat navzajom prsty🙂 este 2 tyzdne a sme tam🙂

cerkutka
2. jan 2013

@cora41 aj ja som v KE 🙂 inak...som sa prave nahlasila na ten preatralny screening....ty o tom neuvazujes??

pasad
2. jan 2013

@cerkutka xixi, to je asi preto, lebo ja mam 178cm a moj drahy 205cm 😀. takze cakame, ze budeme co sa tyka dlzky furt trosku mimo standard...utz cez brusko je prijemnejsie, akurat ja blba som bola na wc pred nim, tak mi lekar povedal, ze nabuduce s plnym mocovym mechurom mam vydrzat...a z ktorej casti ke si ty?

zuzkapatrik
2. jan 2013

ahojte kocky, tak sa pridavam, dnes nam potvrdili aktivitu srdiecka, termin mam 14.8.2012 a som staaaastna... tak si drzme palceky 🙂

pasad
2. jan 2013

@cora41 som na PN kvoli tomu, ze mam myom na zadnej strane maternice a spinila som v decembri, takze si ma kvoli myomu aj nechali v nemocnici na pozorovanie (davaju mi 50% sancu, ze prejdem prvym trimestrom) tak odvtedy som doma. ked prejdem prvym trimestrom, uz by som rada sla do prace.

mahulenka87
2. jan 2013

Tehuľky, máte už tehu brušká? Ak ano, prilepte sem foto. Môžeme si potom "porovnávať" :D ja ešte nemááám nič, len sádlo 😅

cerkutka
2. jan 2013

@pasad KVP 🙂

cerkutka
2. jan 2013

@mahulenka87 ja nemam hoci trocha nafuknute je ale dnes som si fotila tak ze som si na neho nakreslila velku dvojku s ceruzkou na oci🙂) no a o 3 tyzdne si nakreslim velku trojku🙂) a takto by som to chcela robit az do 9 mesiaca ked pojde vsetko OK 🙂)

cerkutka
2. jan 2013

@pasad inak ja spinim s prestavkami v kuse skoro....teda tak ze 2 dni spinim potom 3 dni nic a tak znova dookola, ale nenechal ma doma na PN...asi aj chvalabohu lebo by som haluzila...

zuzu188
2. jan 2013

@mahulenka87 mne už začalo rásť 🙂...v albume mám foto 🙂

aamonka
2. jan 2013

ahojte baby, ja len vam chcem vsetkym popriat krasne tehotenstvo a zdrave deticky....ja patrim do augustu 2012....onedlho budete mat aj vy svoje pokladiky pri sebe. neskutocne to leti 😔

zuzu188
2. jan 2013

už aj ku mne sa dostavili nevoľnosti 😒..posledné dni mi je strašne na vracanie,nechutí mi jesť a doma ešte o tehu nevedia

cora41
2. jan 2013

@cerkutka ja som uz nahlasena, idem 17.1 k Dankovcikovi, co je presne o 2 tyzdne... A ty ides ku komu?

cora41
2. jan 2013

@zuzkapatrik supeeeeer!!! drzim prsty, skvela sprava 🙂

cora41
2. jan 2013

@pasad tak drzim velmi prsty!!! uz iba zopar dni a mas za tym 🙂 aj ja som mala myom, ale teraz pocas tehotnosti o nom nikto nehovori...tak neviem, kde sa ukryl, dufam, ze sa neukaze v nevhodnu dobu ☹

cora41
2. jan 2013

@cerkutka to je blizko nas Peresa, mozme si kyvat 🙂

petrah3
2. jan 2013

@nefertitka Ak si začala brať Duphaston, musíš s tým pokračovať myslím že až do 12 tt. Inak môžeš potratiť - to mi povedal lekár...

cora41
2. jan 2013

@zuzu188 tak to je uz pekne 🙂 ja mam fotku vo fotaku, ktory zobral manzelino a pride v nedelu, tak potom to tu zavesim, ale moje je teda pooodstatne vacsie - alebo tucnejsie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

cora41
2. jan 2013

@zuzu188 a kedy to moja teda doma povies?

nefertitka
2. jan 2013

@petrah3 ano beriem ho, len akonahle som ho zacala brat, tak mi bolo zle, nevedela som ci z tehu alebo z toho, brala som dve denne, lekar nikde cez sviatky, nespinila som ani nic, tak som si znizila davku na jednu denne...a potom ako ste tu o tom zacali pisat, mi trklo, ze som to asi nemala takto svojvolne robit. Tak ale nic sa nestalo, fungujem na jednej, nespinim, nekrvacam, nic, tak hadam to bude v pohode.

Inak to sijove prejasnenie sa robi automaticky, alebo treba o to lekara poziadat?tiez by som o to mala zaujem

nefertitka
2. jan 2013

a kedy mi prejdu tieto pachy?pomooooooooooooooooc

petrah3
2. jan 2013

@nefertitka Znizovat davku by si si sama nemala. Mozes si skor ublizit ako pomoct - su to hormony. Ked uz beries len jednu tabletku, del si ju na polovice a polku ber rano a polovicu vecer - aby nedochadzalo k velkym hormonalnym vykyvom...

nefertitka
2. jan 2013

@petrah3 tak to skusim tak....
a tesis sa, ze budu tri? 😉

zuzu188
2. jan 2013

@cora41 to je minulotýždňová foto 😀...tento týždeň musím novú urobiť 🙂..neviem,muž stále vraví,že to má čas..ja by som to už chcela mať s krku 😝

cerkutka
2. jan 2013

@cora41 ja tiez idem k nemu o tyzden po tebe 23.1:))